Igaz, hogy a nácik kapcsolatban álltak az UFO-kkal?
Figyelt kérdés
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet erről és elég logikusnak tűnt. Állítólag az első repülőcsészealjakat is a nácik kezdték fejleszteni és fel jártak egy hegyre ahol ufókkal tudtak kommunikálni.Illetve megalkották a Harangot (Die Glocke)amivel másik dimenziókba tudtak utazni. Lehet valóban így volt?2014. dec. 25. 20:20
1/12 anonim válasza:
A reptoidokkal alltak kapcsolatban. Egyutt buliztak pentek estenkent.
2/12 anonim válasza:
A reptoidok szerintem akkor még nem voltak képben. Viszont elgoddongoltató, hogy egy ídegen fajnak mért állhatott érdekében segíteni a nácikat.
4/12 anonim válasza:
Nem csak a nácikkal, hanem amióta ember van a földön.
lásd egyiptomi piramisok.
5/12 anonim válasza:
Ezzel együtt elgondolkodtató tény, hogy bár repülőcsészealjaik voltak, de mégis elvesztették a háborút.
Más dimenziókba tudtak utazni, de Sztálingrádig már nem tudták kielégítően megoldani az utánpótlást. Furcsa.
6/12 A kérdező kommentje:
Jogos felvetés, hogy ennyit technológia mellet miért veszítettek mégis. Néhány tudós szerint az volt az oka, hogy nem tudták megfelelően alkalmazni ezeket az újonnan szerzett technikákat. A német katonák nem tudták vezetni a csészealjakat, a benne lévő állandó forgástól megőrültek és radioaktív sugárzást is kaptak rendesen. A dimenzió utazás is zsákutca volt, mert a dimenzió kapu folyton "kiköpte" őket, volt aki darabokban jött vissza.
2014. dec. 26. 14:32
7/12 anonim válasza:
Napersze logikusnak tűnhet, hogy ilyen technológiai fejlettséggel elvesztették a háborút. Inkább azon kéne filózni, hogy egyáltalán miért vennék bárkivel fel a kapcsolatot. Mi van nekünk, ami nekik nincs? Amit te logikusnak tartasz én nevetségesnek még a gondolkodásod is az! Ki a frászkarika az a néhány tudós, akik szerint nem tudták megfelelően alkalmazni ezeket az újonnan szerzett technikákat. A német katonák nem tudták vezetni a csészealjakat, a benne lévő állandó forgástól megőrültek és radioaktív sugárzást is kaptak rendesen. A dimenzió utazás is zsákutca volt, mert a dimenzió kapu folyton "kiköpte" őket, volt aki darabokban jött vissza.?
8/12 anonim válasza:
Igen, és a zsidókat is az ufókhoz akarták deportálni.
9/12 anonim válasza:
A válasz természetesen: Igen!
A nácik kapcsolatban álltak több földönkívüli fajjal is, de a legjelentősebb kapcsolatuk a gujmánokkal volt. Ők adták nekik a technológiát egy megállapodás értelmében.
De mivel most lusta vagyok leírni az egészet inkább belinkelem az oldalt, ahol ez le van írva részletesebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!