Mi az oka, hogy a XXI. sz-ban vannak akik kételkednek az UFÓkban?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Ma annyi bizonyíték áll remdelkezésre az idegenek itt létéről, hogy az ember komolyan nem érti, miért nem hisznek az emberek az ennyire egyértelmű dolgokban sem !?
Miközben egyre több ember hisz a nyílvánvalóban, hogy az UFÓK itt járnak [link] mégis vannak akik most is kételkednek, mi az oka? Van aki semmiben sem hisz, sosem ?
*
Nagyon sok filmfelvétel és kép van az UFÓ-król. Rengeteg fényképet megviszgáltak és hitelesnek találtak ! Van olyan igazságügyben használt fénykép eredetiségét vizsgáló eljárás, melyel megállapítható, hogy a negatív eredeti-e vagy sem.
Gondolj bele ; miért nincsen hamis fényképekkel saját igazukat bizonyítani próbáló erőszaktevők )gyilkosok, bankrablók, utasszállítóterroristák)? Miért nem hallottál ilyet Tv-ben sosem. Pontosan azért, mert létezik olyan tudományos eljárás, mely segítségével a fotonegatívról megállaőítható, hogy a rajta levő tárgy eredeti-e.Laser technikával a negatívról 3D-s hologramot lehet létrehozni és ezen látszanak a hamisítások, konkrétan azok sík alakozatot fromálnak. Ezek a régi ufó felvételek eredetiek : [link]
Ilyenkor persze a kételkedők azt mondják, hogy ez nem ufó, mert meteorológiai ballon, de mint tudjuk az nem szivar alakú és nincsen mindenhol meteorológiai ballon, hiszen UFÓT mindenhol fényképeztek már le. Továbbá nem vsz fel tipikus repülőcsészealj alakot sem a meteorológiai ballon :-P
Ilyenkor jön a válasz, hogy miért nincsenek szemtanúk ? A válasz az, hogy deigen !! Vannak. Rengeteg ufó estet láttak olyan beszámítható, fontos alkalmazásban álló, EGYMÁSTÓL független magas végzettségű ember, akik ugyanazt mondja el egy UFO esetről, egymástól függetlenül, ugyanazon a helyen, azt alátámasztva, hogy valódi idegen űreszköz jelent meg.
Rengetegen hisznek az ufóban. [link] usa, nagy britannia, vagy margyarország lakosságának fele [link] HVG cikk : [link]
rengeteg valódi ufó észlelés van ma is a modern technika világában [link]
A világ józan fele tudja, hiszi az ide látogató idegeneket, bár fogalma sincsen honnan jönnek, mi célból. Ennek ellenére a másik fele nem. Mi az oka?
" a hemzsegő bizonyítékoktól "
Te valoban sok baromságot irsz!
Mi az, hogy hemzsegö? Neked káprádzik a szemed?
Mi hemzseg?
Nos, jórészt egyet értek veled. Én még személyesen nem találkoztam UFO-kal, de szeretnék. Én szkeptikus voltam a témában, de meggyőztek a bizonyítékok. Nem is igazán a bizonyítékok minősége, sokkal inkább a mennyisége győzött meg. Kizártnak tartom, hogy egymástól ennyire független esetek ennyire egybevágóak legyenek. Nekem lenne még egy magyarázatom a világításra: Tulajdonképpen ez egy plazmaburok ami a bolygók mágneses adottságait kihasználva repíti előre a hajót. Továbbá az UFO-k megjelenése egy nagyon fontos időponthoz köthető: Az első atombomba felrobbantásához. Szerintem úgy gondolták hogy most már érdemes ránk felfigyelni, mert már elindultunk a fejlődés útján. Továbbá még az is elképzelhető hogy az álcázó-berendezésüket megzavarják a radio-hullámok, amiből az elmúlt 3-4 évtizedben feltűnően sok lett.
Szóval ez az én véleményem.
Ja, és Zoltán, nem próbáltál az idegenekkel beszélni bármilyen tudományos témáról? Pl. Hogyan működik a hajtómű, mi szerepe van a plazmaburoknak, stb.? Vagy megpróbáltad de nem kaptál rá választ? Csak azért, mert ha én egy idegennel találkoznék, biztos hogy ez lenne az első pár kérdésem... Nyílván az után, hogy megkérdezném hogy "ki vagy te?".
Mint te is, én is szeretnék más civilizációkat megismerni más bolygókon, együtt dolgozni, gondolkodni, találgatni, tervezni idegen életformákkal, feltalálni olyan technológiákat, melyek távolabbra viszik az emberiséget mint azt valaha képzeltük!
Oceanis
Előző, teljesen egyetértek veled, nagyon jó meglátásaid vannak szerintem, és nagyon jól állsz ehhez a témakörhöz!
Ami a hajóik meghajtását illeti, most hogy így szóba került, én azok után, hogy elmélyedtem ebben a témakörben, azt tudom leírni, hogy különféle energiákat alkalmaznak, illetve hasznosítanak: lehet olvasni többek között mágneses energiáról, napenergiáról, gravitációs energiáról, aztán úgynevezett szabadenergiáról is. A gravitációt semlegesítik; szerintem ez az első lépés ebben az egész folyamatban, a többi pedig erre épül, miután a hajó elkezd emelkedni a földről. Az biztos, hogy nem úgy működnek, mint a mi űrhajóink, repülőgépeink, rakétáink.
"Ja, és Zoltán, nem próbáltál az idegenekkel beszélni bármilyen tudományos témáról? Pl. Hogyan működik a hajtómű, mi szerepe van a plazmaburoknak, stb.? Vagy megpróbáltad de nem kaptál rá választ? Csak azért, mert ha én egy idegennel találkoznék, biztos hogy ez lenne az első pár kérdésem... Nyílván az után, hogy megkérdezném hogy "ki vagy te?". "
Igen Oceanis. Mindenki kérdések tömkelegével halmozná el az idegeneket, hiszen annyi minden kérdésünk van a világról és a valós tudásunk, pedig oly csekély.
Valójában olyan kérdés válasz áradatba kerültem, melyből kibogozni szinte lehetetlen bármit, ha a végső kérdéseket nem érted, mint ez http://www.youtube.com/watch?v=_DPoj_0RJEE
A világ alapvető összefüggéseit, lényegét kell megértened, ahhoz hogy a kérdésekre választ találj, hiszen mivel oly keveset tudunk részválaszokkal csak összezavarnának, hiszen alapvető fogalmainkról teljesen más értelmezéseink vannak, mint nekik.
Meglepetésemre az alapvető kérdésekről teljesen azonos tudásuk van, amely nagyvonalakban az ősi vallások zömében benne van. A brahmanizmust állításuk szerint információs alapon ők tanították elődeinknek, akik azokat mesékkel szőtték emészthető formába.
A lényeg, hogy nem kell félned az életben, legyél tiszta lelkű, becsületes és nem kell félned.
Hmm... Érdekes az a videó ami belinkeltél. Nem gondolom, hogy ez valóban megtörtént, viszont ha mégis(és pont úgy történt ahogy eljátszották), akkor az idegen szerintem pontosan tudta, hogy mire akart rákérdezni az illető. Szerintem nem akart rá választ adni(biztos meg volt rá az oka), ezért kiforgatta a szavait és ezért mondta, hogy a technológia az egyenlő a természettel és ezért a kérdésnek nincs értelme. Továbbá a videó simán lehet hamisítvány, végülis az idegen nem adott használható választ. Egy rejtvényt adott, amit mindenki úgy fejt meg, ahogy akar.(Ne felejtsd el: szkeptikus voltam)
Egyébként szívesen átélném azt, amit te átéltél. Egy idegen fajjal kommunikálni csodálatos lehet...
Oceanis
"Valójában olyan kérdés válasz áradatba kerültem, melyből kibogozni szinte lehetetlen bármit, ha a végső kérdéseket nem érted"
7 Éves koromban én sem értettem meg, hogy milyen elektronpályán mozognak az elektronok az atommag körül.
Az ember egy csodálatos élőlény. Védelmi mechanizmusa van idegen fehérjékkel szemben, képes a saját "edény"-ét megfoltozni, saját testsúlyának akár 3x-osát elbírni, képes alkotni, fejlődni, kommunikálni, TANULNI. Az emberi agy kapacitásának 2%-át használjuk ki.
Ha neked 5 éves korodban adnak egy repülőgépet, hogy tessék, itt van a kész technológia, ebből derítsd ki, hogyan működik, akkor te beszálsz a pilótafülkébe, megnyomsz egy gombot, körülnézel, megnyomsz még egyet, és utána azon fogsz örülni, hogy valami egy panelen elkezdett világítani. A földi tudósok ugyan így vannak egy csészealjal. Viszont ha te egy 5 évesnek elkezded magyarázni a repülő működését, akkor van rá esély, hogy 10 éves korára tudni fogja elméletben, hogy hogyan működik a sugárhajtómű. Biztos vagyok benne, hogyha egy földi tudóst egy idegen el kezdene tanítani, akkor megértené egy csészealj működését. Míg egy számítógépen vannak Gb-ok, addig az emberi agy szinte korlátlan információt képes eltárolni. És igen, most mondhatnád azt, hogy ha eltárolni képesek vagyunk, akkor nem biztos hogy fel tudjuk dolgozni. Pedig szerintem de. Pontosan azért álmodunk, hogy a begyűjtött információmennyiség feldolgozásra kerüljön.
Gondolj csak bele, hang alapú kommunikációval pár év alatt meg tudjuk tanulni a teljes emberi technológiának a működését. Az idegenek számára viszont ott a telepátia! Csak el kell ültetnünk a tudást egy másik személy agyában és kész!
Nem hiszem, hogy az emberek túl primitívek lennének megérteni magát a világ működését.
Oceanis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!