Mi az oka, hogy a XXI. sz-ban vannak akik kételkednek az UFÓkban?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Ma annyi bizonyíték áll remdelkezésre az idegenek itt létéről, hogy az ember komolyan nem érti, miért nem hisznek az emberek az ennyire egyértelmű dolgokban sem !?
Miközben egyre több ember hisz a nyílvánvalóban, hogy az UFÓK itt járnak [link] mégis vannak akik most is kételkednek, mi az oka? Van aki semmiben sem hisz, sosem ?
*
Nagyon sok filmfelvétel és kép van az UFÓ-król. Rengeteg fényképet megviszgáltak és hitelesnek találtak ! Van olyan igazságügyben használt fénykép eredetiségét vizsgáló eljárás, melyel megállapítható, hogy a negatív eredeti-e vagy sem.
Gondolj bele ; miért nincsen hamis fényképekkel saját igazukat bizonyítani próbáló erőszaktevők )gyilkosok, bankrablók, utasszállítóterroristák)? Miért nem hallottál ilyet Tv-ben sosem. Pontosan azért, mert létezik olyan tudományos eljárás, mely segítségével a fotonegatívról megállaőítható, hogy a rajta levő tárgy eredeti-e.Laser technikával a negatívról 3D-s hologramot lehet létrehozni és ezen látszanak a hamisítások, konkrétan azok sík alakozatot fromálnak. Ezek a régi ufó felvételek eredetiek : [link]
Ilyenkor persze a kételkedők azt mondják, hogy ez nem ufó, mert meteorológiai ballon, de mint tudjuk az nem szivar alakú és nincsen mindenhol meteorológiai ballon, hiszen UFÓT mindenhol fényképeztek már le. Továbbá nem vsz fel tipikus repülőcsészealj alakot sem a meteorológiai ballon :-P
Ilyenkor jön a válasz, hogy miért nincsenek szemtanúk ? A válasz az, hogy deigen !! Vannak. Rengeteg ufó estet láttak olyan beszámítható, fontos alkalmazásban álló, EGYMÁSTÓL független magas végzettségű ember, akik ugyanazt mondja el egy UFO esetről, egymástól függetlenül, ugyanazon a helyen, azt alátámasztva, hogy valódi idegen űreszköz jelent meg.
Rengetegen hisznek az ufóban. [link] usa, nagy britannia, vagy margyarország lakosságának fele [link] HVG cikk : [link]
rengeteg valódi ufó észlelés van ma is a modern technika világában [link]
A világ józan fele tudja, hiszi az ide látogató idegeneket, bár fogalma sincsen honnan jönnek, mi célból. Ennek ellenére a másik fele nem. Mi az oka?
"...tudja, hiszi az ide látogató idegeneket..."
Fizikusnak állítod be magad. Egy fizikusnak tudnia kéne különbséget tenni a "tudja" és "hiszi" szavak jelentése között.
.
Ha tényleg rendszeresen látogatnak ide, de felfedni nem akarják magukat, nagy tudásuk és intelligenciájuk bizonyítéka, hogy a napnál fényesebben kivilágítják járművüket.
.
Javaslom, mások hülyítése és önmagad kérdéseihez szóf.só válaszaid helyett írj blogot! (Nem egy ingyenes tárhelyet találsz, a Gúgli a barátod!)
"Az a baj, hogy más nem foglalkozik ezzel !
Linkelném én a rendőrség oldalát de azok csak
bűncselekmény elkövetése után nyomoznak"
Már megint tévedsz mert, ponthogy foglalkoznak ezzel csak ezek többnyire nem kerülnek fel a netre, mert ezeket kevesebben olvassák.
"Egyébként voltak orvosok németországban, akik
kioperáltak orrimplantátumokat és elmondták,
hogy azok nem földi technikával lett
megalkotva."
Sajnálom, de én nem nagyon értem mit akartál ezzel mondani.
" ezért nem is merikkijelenteni a nyílvánvalót,
hogy az uFÓkitt vannak."
Dehogy nem merik kijelenteni UFO : azonosítatlan repülő tárgyak vannak ezt mindenki tudja.
" Neeeeem ! Legtöbb esetben belemagyaráznak
egy földi eredetű dolgot. Pl nézd ezt : http://
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-
okkultizmus__5.."
Kérdező most, akkor magad alá vágod a fát? Én belinkelt kérdésnél, csak azt látom, hogy te magyarázol bele mindenfélét.
A kérdésedből és a válaszaidból is látszik, hogy komolytalan vagy nem tudom biztosan, de szerintem közöd sincs a fizikához már elnézést.
dubitus a tudja és a hiszi is megállja a helyét a jelen helyzetben, legfeljebb te nem érted.
"Ha tényleg rendszeresen látogatnak ide, de felfedni nem akarják magukat, nagy tudásuk és intelligenciájuk bizonyítéka, hogy a napnál fényesebben kivilágítják járművüket. "
Amikor csoportosan repkednek az égen pl capitolium felett és nem eltérítéseket végeznek, az más. Ott elviekben a saját alkujukat akarják a kormányokra erőltetni. Vagy van más elképzelésem melyet egy kérdésben korábban kifejtettem
Sztem ha nem értesz hozzá, nem szégyen csendben lenni !
*
"Már megint tévedsz mert, ponthogy foglalkoznak ezzel csak ezek többnyire nem kerülnek fel a netre, mert ezeket kevesebben olvassák. "
Nem foglalkozik ezzel a rendőrség ! Ki se mennek. Bűntény hiányában, ráadásúl külsérelmi nyomok nélkül, corpus delicti és vér nélkül le sem állnakmintát venni.
""Egyébként voltak orvosok németországban, akik
kioperáltak orrimplantátumokat és elmondták,
hogy azok nem földi technikával lett
megalkotva."
Sajnálom, de én nem nagyon értem mit akartál ezzel mondani."
Azt, hogy találtak orvosok bizonyítékot.
"Dehogy nem merik kijelenteni UFO : azonosítatlan repülő tárgyak vannak ezt mindenki tudja"
UFO=idegen, már elmagyaráztam
Senki nem mondta, hogy rejtőzködni akarnak, de ezzel senki nem azt mondja , hogy kötelesek leszállni a Fehér Ház gyepén, ahogy azt az ostoba hálívúdi múvik elültették a fejetekben. Csak ez a két véglet lehetséges vagy mi a fene?
A világításuknak pedig megvan az oka. Fizikai ismeretek kellenek hozzá én tudom is, hogy miért világíthat így egy repülő test, pedig még fizikus sem vagyok. Attól hogy valamit nem értesz még nem kell elbagatelizálni és hitetlenkedni hogy "jujj de mé világítják ki magukat". Járj utána, úgy látom itt úgyis sok az okoska, akik mindent tudnak, úgyhogy már csak azért sem írom le a megoldást.
George Adamski
Azért, mert hiába a ezotéria és a média agymosása, még mindig maradtak józan emberek. De ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy egy dolog valódisága mellett érvként felhozható, hogy mennyien hisznek benne?
Mert ha ez így van, akkor mondhatjuk, hogy valódi a keresztények istene, és az arabok istene is, sőt, a hinduk istene is. De ha ez igaz, akkor ellentmondásba keveredünk, hiszen nyilvánvalóan nem létezhet egynél több olyan isten, amelyik kimondja, hogy ha nem benne hiszel, akkor a pokolra kerülsz. Mert gondolj bele: ha valós a hindu isten és a keresztény isten is, akkor bármelyikben is hiszel, szükségszerűen pokolba kerülsz, de ugyanakkor a mennyországba is. Ez ellentmondás, aminek a feloldására csak két magyarázat lehetséges: Az egyik, hogy csak egy valódi isten létezik, de a te érvrendszered szerint nem dönthető el, hogy melyik az, hiszen mindegyikben sokan hisznek; a másik magyarázat szerint pedig egy isten sem létezik. Bármelyik is az igaz, megdönti azt az axiómádat, melyben azt állítod, hogy amiben sokan hisznek, az igaz.
De egyébként is, ha ennyire nagyon egyértelmű a dolog, akkor mi a kócos f*s.z.ért nem találtak még semmiféle hiteles bizonyítékot földönkívüli létformák jelenlétére? :D
Nem tartozik a témához de leírom, hogy egyetlen valódi, végső isten létezik, csak erre még sokan nem jöttek rá, félreértelmezik a vallásokat. Emberi ésszel nehéz ezt elmondani, kifejezni, mert az úgynevezett végső, eredeti istenről a mai emberiségnek már nem sok fogalma van. Amikor a vallások létrejöttek, akkor még minden máshogyan működött.
Nagyon sok bizonyíték van az idegeneknek a létezésére, de nem akarom 101.-szerre is leírni ugyanazokat a dolgokat a bizonyítékokkal kapcsolatban, hogy ezekkel mi a helyzet. Nemcsak én írtam már le, hanem még mások is. De persze tudjuk, hogy azoknak, akik nem hisznek benne, semmi sem bizonyíték, még ha maga az isten mormolná is az égből, még annak sem hinnének, és a saját szemüknek sem. Akik nem hisznek, azokat felesleges meggyőzni, mert nem lehet, ezt már sokszor megtapasztaltam.
"akik nem hisznek benne, semmi sem bizonyíték"
A bizonyíték pont attól bizonyíték, hogy nem tart igényt a hitre. Épp ezért nincs semmiféle bizonyíték.
"A világításuknak pedig megvan az oka. Fizikai ismeretek kellenek hozzá én tudom is, hogy miért világíthat így egy repülő test, pedig még fizikus sem vagyok"
Akkor légyszi világosíts már fel minket, hogy mi az oka.
Kedves Zoltánkvantumfizikus vannak, de azok lusták utána járni, ahogy te is az UFO észlelés egy nagyon tág fogalom milliárdnyi szemét van róla a neten, ami nagyon megnehezíti azoknak a munkáját, akik valóban ezzel foglalkoznak te zoltán valamikor is utána jártál ezeknek hitelességéről vagy, csak belemagyarázod hiszékenységedet ?
UFOk vannak ezt tényként kell kezelni többféle UFO jelenség van, amely vagy valamilyen anomália, vagy földi jelenség.
Amit soha nem fogok megérteni, hogy semmilyen információ bartókában belemmagyaráznak űrlényeket te Zoltán megvizsgál már egyetlen ilyen UFO-t is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!