Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik hisznek az ufokban, hogy...

Akik hisznek az ufokban, hogy jutottak el odáig, hogy elhitték amit manapság mindenhol olvasni, vagy látni lehet?

Figyelt kérdés

Mi vezetett oda, hogy míg vkinek egy ilyen videó csak képszerkesztővel megcsinált képsorozat, addig vkinek meg ez a hite alapja, hogy mégis léteznek földönkívüliek.

Miért fogadja el valósnak, és miért hisz?

2013. ápr. 24. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért mert csak ez maradt neki.Nincs más hát erre is rámondja hogy igazi.Én sem értem őket de nem is hibáztatom!Valamibe kapaszkodniuk kell......
2013. ápr. 24. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:
adtam egy zöld pacsit, mert úgy látom % -osan nem szeretnek téged.
2013. ápr. 24. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Hát köszönöm :)azért nem szeretnek mert nem tetszik nekik az igazság :)
2013. ápr. 24. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
hogy jutottal el odáig, hogy elhiszed minden video megszerzetett. Olvasd el a Holdraszállás megszerkeztve oldalakat. Nagyon tanulságos!
2013. ápr. 24. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez nem csak egy videón vagy egy fotón múlik.

Nem értem hogy mi a baj azzal hogy olvasni lehet ezekről már mindenhol? Minden témát felkutathatsz az interneten már manapság, nem csak az ufókat.

És régen nem lehetett 2 perc alatt összeütni ilyen videókat, amire te most célzol. Attól hogy valamit meg lehet csinálni ilyennel, reprodukálni, attól még létezhet és a 100 videó között ott lehet az az 1-2 igazi.

Egyébként én nem is a videó és nem is a képek alapján hiszek bennük, mert én is tudom hogy sok a csalás ezen a téren.

2013. ápr. 24. 20:42
 6/10 A kérdező kommentje:
adamski, de nem ha képek és videó alapján hiszel, akkor mi az oka h hiszel?
2013. ápr. 24. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyébként ez más, nálam nem hitbéli dolog csak egyszerűség kedvéért így szoktam fogalmazni.

Hit: nem kell hozzá semmilyen bizonyíték, pl keresztényeknek sem kell fotó,videó Istenről, mégis hisznek benne hogy létezik.

Egyébként persze, valakit egy videó is meggyőz.

Valaki tényleg ebbe akar kapaszkodni, mint ahogy az első is írta

De nem lehet azt mondani, hogy mindenki ilyen. Nem lehet egy kalap alá venni.

Valaki személyes tapasztalatok alapján tudja, hogy vannak ufók. Az már más, hogy valaki elhiszi-e neki avagy sem, de ő maga tudja, hogy mit élt át és mit látott, mondhat neki akárki bármit.

Azt hosszú lenne leírni, hogy én miért "hiszek" benne, elég sokat olvastam már ebből a témából, filmeket láttam, utána jártam a dolgoknak, nem csak benyeltem minden hülyeséget ( mert persze ebben a témában is vannak baromságok) és így már nagyjából kirajzolódott előttem egy kép amit elfogadok ebből a témából és amit nem.

2013. ápr. 24. 21:28
 8/10 kacsacsoruemlos válasza:

nem feltétlen az égen kell keresni a földönkívülieket. ott vannak az évezredekkel ezelőtt épült megmagyarázhatatlan építmények, a biblia és az égből leszálló "istenségek", a festmények melyeken fura repülő dolgokat ábrázolnak, a feljegyzések, az hogy egyes népcsoportok (maják, egyiptomiak) nem úgy fejlődtek, ahogy a körülöttük lévő népek, sokkal okosabbak voltak...stb

erre alapul az én hitem. szerintem régen segítettek nekünk azok akik teremtettek minket, tanítottak egyes fajokat előrébb mozdítva a fejlődést.

2013. ápr. 24. 21:33
 9/10 nagylzs ***** válasza:

Kérdező! Akinek egy manipulált videó adja meg a hite alapját, az nem gondolkodik reálisan. Ez még nem jelenti azt hogy téved, de azt igen, hogy a hite nem megalapozott.

Nem mindenki ilyenekre alapozza a bennük való hitet. Van akinek alaposabb oka van rá.

És hogy ki miért hisz egy dologban - nos, vannak a támaszkeresők akik azért hisznek mert szükségük van hitre. Az ő irracionális hitüknek nincs racionális oka. És vannak azok, akik bizonyítékot, vagy bizonyítéknak vélt dolgot találtak, ők pontosan meg tudnák mondani hogy miért hisznek (de ott a bökkenő, hogy közülük is sokfajta van, és nem mindenki egyforma okokból hisz). Na és persze a kettő véglet között van még nagyon sok fokozat. Tehát az általad föltett kérdésre nincs egyértelműen megjelölhető, kizárólagos válasz.

2013. ápr. 24. 23:19
 10/10 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

valahogy így gondoltam h megfogalmazza vki h miért, vagy miért nem hisz ...

2013. ápr. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!