Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi az oka, hogy a XXI. sz-ban...

Mi az oka, hogy a XXI. sz-ban vannak akik kételkednek az UFÓkban?

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése :

Ma annyi bizonyíték áll remdelkezésre az idegenek itt létéről, hogy az ember komolyan nem érti, miért nem hisznek az emberek az ennyire egyértelmű dolgokban sem !?

Miközben egyre több ember hisz a nyílvánvalóban, hogy az UFÓK itt járnak [link] mégis vannak akik most is kételkednek, mi az oka? Van aki semmiben sem hisz, sosem ?

*

Nagyon sok filmfelvétel és kép van az UFÓ-król. Rengeteg fényképet megviszgáltak és hitelesnek találtak ! Van olyan igazságügyben használt fénykép eredetiségét vizsgáló eljárás, melyel megállapítható, hogy a negatív eredeti-e vagy sem.

Gondolj bele ; miért nincsen hamis fényképekkel saját igazukat bizonyítani próbáló erőszaktevők )gyilkosok, bankrablók, utasszállítóterroristák)? Miért nem hallottál ilyet Tv-ben sosem. Pontosan azért, mert létezik olyan tudományos eljárás, mely segítségével a fotonegatívról megállaőítható, hogy a rajta levő tárgy eredeti-e.Laser technikával a negatívról 3D-s hologramot lehet létrehozni és ezen látszanak a hamisítások, konkrétan azok sík alakozatot fromálnak. Ezek a régi ufó felvételek eredetiek : [link]

Ilyenkor persze a kételkedők azt mondják, hogy ez nem ufó, mert meteorológiai ballon, de mint tudjuk az nem szivar alakú és nincsen mindenhol meteorológiai ballon, hiszen UFÓT mindenhol fényképeztek már le. Továbbá nem vsz fel tipikus repülőcsészealj alakot sem a meteorológiai ballon :-P

Ilyenkor jön a válasz, hogy miért nincsenek szemtanúk ? A válasz az, hogy deigen !! Vannak. Rengeteg ufó estet láttak olyan beszámítható, fontos alkalmazásban álló, EGYMÁSTÓL független magas végzettségű ember, akik ugyanazt mondja el egy UFO esetről, egymástól függetlenül, ugyanazon a helyen, azt alátámasztva, hogy valódi idegen űreszköz jelent meg.

Rengetegen hisznek az ufóban. [link] usa, nagy britannia, vagy margyarország lakosságának fele [link] HVG cikk : [link]

rengeteg valódi ufó észlelés van ma is a modern technika világában [link]

A világ józan fele tudja, hiszi az ide látogató idegeneket, bár fogalma sincsen honnan jönnek, mi célból. Ennek ellenére a másik fele nem. Mi az oka?

2014. júl. 26. 21:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
61%

A legtöbben, ponthogy a hiteltelenség miatt nem hisznek bennük, amit most is belinkeltél majdnem, hogy mindegyik ezoterikus elfogult oldal : ufo.zug.hu , ujvilagtudat.blogspot.hu , paravanportal.eu meg hasonlók ezek az oldalak és íróik elfogultak a témával kapcsolatban nem megbízhatóak ezek az emberek, akik ezeket a cikkeket írják nem fognak neked logikus magyarázatot keresni, ami nem ezoterikus, vagy természetfeletti, mert azokra a kutya sem kíváncsi direkt belemagyaráznak, hogy magukra vonják az olvasók figyelmét.

" Nagyon sok filmfelvétel és kép van az UFÓ-

król. Rengeteg fényképet megviszgáltak és

hitelesnek találtak ! "

Ezek zömét ufohívők vizsgálják meg ők alapítsák meg, hogy űrhajók láthatóak a felvételeken. - példának nézd meg a 18-as válaszát .

Egy független kutató sem bocsátkozik fantázia szülte következtetésekbe az ilyen kutatók, akik valóban a választ keresik legtöbbször meg is találják azt, ami legtöbbször földi eredetű nem földönkívüli az ufohívők persze ezekben is valamilyen "összeesküvés" vélnek felfedezni, mert előtt már bemagyaráztak maguknak valamit.

2014. júl. 27. 19:02
 22/59 anonim válasza:
72%

Akkor most szépen leírom az én véleményemet a földönkívüliek létezéséről

1: Hiszem, hogy léteznek, mivel a galaxis hatalmas.

2: Azt viszont nem hiszem, hogy megtalálták a Földet és itt repkednek, mert ha tényleg ezt tennék, akkor már vagy lelőtték volna ahogy Amerika légterébe (vagy akárhova) berepült (lásd most Oroszország) vagy a műholdak felvették volna, ahogy repül.

3: Az ilyen észlelések általában ember alkotta tárgyak (pl a NASA kísérletez ilyen repülő vackokkal, műhold, meterológiai ballon) vagy légköri jelenség (gömbvillám)

4: Az ilyen videóknak nem szabad hinni, mert azt akárki manipulálhatja.

2014. júl. 27. 20:16
 23/59 A kérdező kommentje:

"De azért elrabolnak embereket úgy, hogy utána nem semmisítik meg őket vagy törlik ki az emlékeit? "

Éppen a lényeg, az hogy törlik ! Mindenki egyöntetűen erről számól be. Csakhogy ezt fel lehet oldani hipnózissal

"Te nyilván még soha életedben nem dolgoztál laborban. Órákig is tarthat valamit megtisztítani, ha tényleg minden nyomot el akarunk tüntetni. És utána a tisztogatás nyomát könnyű felfedezni. Ha valahol UFO-k jártak, ott hagynak bőrdarabkákat, szőrszálakat/pikkelyeket/bármi mást, mikrobákat, stb. Ezeket kéne begyűjteni"

Fizikusok is dolgoznak laborban hogyne ! Egyrészt ezeket az apró bizonyítékokat,mint börnyom nem hagynak ott, mert nem vedlenek. Te sem hagysz bőrnyomokat az ebédlőben. Másrészt pedig hagynak újlenyomatot és egyéb apró dolgokat, de mivel a hatóságoknem veszik komolyan, így bűncselekmény hiányában nem szállnak ki sem !

A 90-es években olvastam, hogy az ablako idegen lény lenyomata volt, 6 újjú !! nem emberi barázdákkal az újján és az eltérített ezt lefényképezve elküldte az ufómagazinnak, akik leadták. Hívta a rendőrséget, de bűncselekmény hiáyában ki sem mentek !!!!!

*

Másrészt az idegenek tárgyai olyan anyagból van, amit egy detektorral ami a szemre helyezhető egyszerűen látható az idegenek számára. Nekünk is van olyan jelzőeszközünk amit ha bevetés előtt rákensz egy tárgyra, akkor speciális szemüveggel látható lesz számodra, de akinek ilyen nincsen, az nem képes megkülönbözteti a többi tárgytól !

*

Az idegenek eltérítéseiket nagyrészt a szabadban teszik !!!! Az űrhajó megáll az ablak előtt és az áldozat kilebeg a szobából. Nem ők jönnek be fizikailag a szobába.

Az esetemben is, engem elvittek az idegenek és az űrhajójukkal utazva mutattak be több idegen fajnak, akikkel telepatikusan voltam képes kommunikálni. Egy ilyen esetben találkoztam pl Reptoidokkal, jóval azelőtt, hogy David Icke ismertté vált !

A legtöbb találkozás ilyen.

"Tudom, ez a "nem tudhatod, hogy mi lehetséges, úgyhogy bármilyen hülyeség amit a seggemből előhúzok az úgy van és kész" típusú érvelés. Argument from ignorance. "

Mélységes tévedés ! Az emberiség tőrténetében láthatnád, ha lenne értelmed, hogy minnél fejlettebbek voltunk, annál nagyobb távolságokat lettünk képesek áthidalni és ez így van minden lény esetében. Ezt átolvasva felfoghatod [link]

*

"Ez szerintem se hülyeség, de erre a legjobb módszer a nyílt kapcsolat, nem a bujkálás. "

Nem ! A DNS-ünket elvihetik éjjel. Nyílt kapcsolat esetében sok bürokratikus papírmunka és engedélyek kellenek, az emberi hatalmak részéről, ami időveszteség !

""vagy a DNS-emmel frissítsék fel, hanyatló társadalmukat."

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?"

Dehogynem ! Sőt. Már többszőr vettek tőlem DNS-t. Egy új faj egyede vagyok. Még nemrégen kezdtük meg mi emberek az értelmünket használni, a 3.szemünket még ki sem aknáztuk !

Fizikailag és mentálisan érettek vagyunk a környezetünk erőforrásainak felhasználására. Nyitott, értelmes lények vagyunk. Kíváncsiak és bátran merünk új kérdéseket feszegetni. I.Q-m a maga 150-es voltával kiválóan alkalmas arra [link] hogy felfrissítség DNS-emmel a haldokló fajukat

2014. júl. 27. 20:20
 24/59 A kérdező kommentje:

"10-es aki a tárgyi bizonyítékot kéri.

De igen van, csak sokszor szándékosan elbagatelizálják vagy pedig elkobozzák a szemtanúktól és többé sosem adják vissza."

Köszi ! Valóban igazad van, mivel sok itt maradt tárgyi bizonyíték volt, amiről egyetemi laboratóriumban bizonyították be, hogy a földön ilyen elő sem lehet állítani, csak nem kapott nyílvánosságot, mivel a kormányok saját szándékuknak rendelik alá az idegeneket és kapcsolatot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2136..

2014. júl. 27. 20:23
 25/59 anonim ***** válasza:
62%

"Éppen a lényeg, az hogy törlik ! Mindenki egyöntetűen erről számól be. Csakhogy ezt fel lehet oldani hipnózissal"

Hát... nem. Ez nem igaz. Pl pont néhány órája kellett végigolvasnom Peter Khoury esetét. Nem számolt be arról, hogy törölték a memóriáját, és csak hipnózis hozta volna elő.

"Fizikusok is dolgoznak laborban hogyne"

Csak te nem vagy fizikus...

"Egyrészt ezeket az apró bizonyítékokat,mint börnyom nem hagynak ott, mert nem vedlenek. Te sem hagysz bőrnyomokat az ebédlőben"

De. Csak jól ki kell vizsgálni, rengeteg apró szőrnyomot, bőrnyomot hagynak az emberek maguk után. Csak nehéz kiszűrni a szennyezett környezetből ezeket. De az ufo hívőknek csak egy aprócska darabot kéne találniuk, az rögtön mindent bizonyítana.

"Másrészt pedig hagynak újlenyomatot és egyéb apró dolgokat, de mivel a hatóságoknem veszik komolyan, így bűncselekmény hiányában nem szállnak ki sem ! "

Ez nem rendőrségi ügy, hanem tudományos.

"A 90-es években olvastam, hogy az ablako idegen lény lenyomata volt, 6 újjú !! nem emberi barázdákkal az újján és az eltérített ezt lefényképezve elküldte az ufómagazinnak, akik leadták."

...

Komolyan, ennyire képtelen vagy felfogni, hogy mit jelent a hitelesség?

"Másrészt az idegenek tárgyai olyan anyagból van, amit egy detektorral ami a szemre helyezhető egyszerűen látható az idegenek számára. Nekünk is van olyan jelzőeszközünk amit ha bevetés előtt rákensz egy tárgyra, akkor speciális szemüveggel látható lesz számodra, de akinek ilyen nincsen, az nem képes megkülönbözteti a többi tárgytól ! "

És egy ilyen eljárás nyomot hagy maga után. Amit ki lehetne mutatni. Csak még soha egyetlen egy embernek sem sikerült.

"Az idegenek eltérítéseiket nagyrészt a szabadban teszik !!!! Az űrhajó megáll az ablak előtt és az áldozat kilebeg a szobából. Nem ők jönnek be fizikailag a szobába. "

Ez legalább egy értelmes magyarázat. Lenne. Ha nem mondana ellen több ezer "szemtanúnak", akikre elvileg az egész ügy épül.

"Mélységes tévedés ! Az emberiség tőrténetében láthatnád, ha lenne értelmed, hogy minnél fejlettebbek voltunk, annál nagyobb távolságokat lettünk képesek áthidalni és ez így van minden lény esetében. Ezt átolvasva felfoghatod"

Te valami retardált vagy? Tudod, hogy a fénysebességnél gyorsabb mozgásról van szó. Amire a világon semmi bizonyíték, sőt nem is lehet rá bizonyíték, mert logikai paradoxonokat szülne, de ha azt mondom hogy nem lehet, akkor jön a "hát honnan tudhatod, hogy nem lehet?". Ez az argument from ignorance. Mikor egy dolog ismeretlenségét hozod fel érvnek amellett, hogy az a dolog hogy működik.

"Nem ! A DNS-ünket elvihetik éjjel. Nyílt kapcsolat esetében sok bürokratikus papírmunka és engedélyek kellenek, az emberi hatalmak részéről, ami időveszteség !"

Te így csinálnád? Találnánk egy idegen fajt, te kapcsolatba lépnél velük, vagy éjszaka halálra ijesztgetnéd őket? Ráadásul ha a DNS-edre van szükségük, akkor fel sem kell kelteni téged. Ennek egyáltalán semmi értelme.

"I.Q-m a maga 150-es voltával kiválóan alkalmas arra [link] hogy felfrissítség DNS-emmel a haldokló fajukat"

És ha valóban 150-es lenne az IQ-d, akkor tudnád, hogy ez nem a DNS-edtől függ. Meg hogy az ember milyen nyomokat hagy maga után. Meg hogy miért nem lehet gyorsabban menni a fénysebességnél. Meg hogy az érvelésed többi része is, ahogy azt fentebb megmutattam, bullshit. Két ízben hazudtál, több ízben tévedtél.

Szóval számomra a kérdés már csak az, hogy beteg vagy, vagy valami hasznot remélsz a hazudozásból.

2014. júl. 27. 21:15
 26/59 A kérdező kommentje:

"Hát... nem. Ez nem igaz. Pl pont néhány órája kellett végigolvasnom Peter Khoury esetét. Nem számolt be arról, hogy törölték a memóriáját, és csak hipnózis hozta volna elő. "

Akiket már sokszor elvisznek, nem törlik, mert nem jelent problémát nem mondja el. Az új eltérítések mindegyikben törlik a memóriát.

"Csak te nem vagy fizikus... "

Csakhogy pont fizikus vagyok és tudom, hogy megoldható rutineljárással, hogy azokat a tárgyakat amiket használnak egy helyszínen, speciálisanmegjelőlve össze lehet szedni.

"De. Csak jól ki kell vizsgálni, rengeteg apró szőrnyomot, bőrnyomot hagynak az emberek maguk után. Csak nehéz kiszűrni a szennyezett környezetből ezeket. De az ufo hívőknek csak egy aprócska darabot kéne találniuk, az rögtön mindent bizonyítana. "

Írtam, hogy sokilyet találtak, csak mivel az igazságszolgáltatás nem foglalkozik ezzel, mert nem bűntény ezért nem vizsgálja a kutya sem ki !

"Ez nem rendőrségi ügy, hanem tudományos. "

A tudományig nem jut el, mert a laboratóriumoknak is komoly összegkbe kerül egy vizsgálat, tudom, mert fizikus vagyok, ezért ha odamegy egy eltérített nem vizsgálják ki, csak ha a rendőrség kérné.Az meg nem fogja....

"Komolyan, ennyire képtelen vagy felfogni, hogy mit jelent a hitelesség? "

Írtam, hogy a rendőrség nem foglalkozott az üggyel, el sem jut oda. Ott van pl a fémtiszta mg rúd, amit egyetemi laborban vizsgáltak.

"És egy ilyen eljárás nyomot hagy maga után. Amit ki lehetne mutatni."

Nem.

"Ez legalább egy értelmes magyarázat. Lenne. Ha nem mondana ellen több ezer "szemtanúnak", akikre elvileg az egész ügy épül. "

Az emberek zöme az első alkalomkor mind arról számól be, hogy kiviszik egy fénynyalábbal az űrhajóba.

"Tudod, hogy a fénysebességnél gyorsabb mozgásról van szó. Amire a világon semmi bizonyíték, sőt nem is lehet rá bizonyíték, mert logikai paradoxonokat szülne"

Mivel fizikus vagyok, tudom hogy ez könnyen megoldható ! Ma is tudnánk trillió km-eket utazni egyetlen másodperc alatt, pusztán térhajlítást kell végezni [link] nem biztos hogy ezt te megérted, nem várom tőled.

Rengeteg módja akad hatalmas távolságok áthidalására, csak fejlettség kell ehhez [link]

"Te így csinálnád? Találnánk egy idegen fajt, te kapcsolatba lépnél velük, vagy éjszaka halálra ijesztgetnéd őket? Ráadásul ha a DNS-edre van szükségük, akkor fel sem kell kelteni téged. Ennek egyáltalán semmi értelme. "

Ők csinálják így !! Nem ijednek halálra, alig kel fel az eltérítettek kis része. Nem is keltik fel őket, ennek ellenére felkelnek páran.

"És ha valóban 150-es lenne az IQ-d, akkor tudnád, hogy ez nem a DNS-edtől függ. Meg hogy az ember milyen nyomokat hagy maga után. Meg hogy miért nem lehet gyorsabban menni a fénysebességnél"

Hülyeségeket beszélsz ! Az hogy anyagi test nem lépheti át a fénysebességet, nem jelenti azt hogy nem vagyunk képesek hatalmas távolságok áthidalására pl féregjáratok működtetésével vagy térhajlítással, esetleg ma még ismeretlen technikai, tudományos ismerettel. Nem hazudtam és nincsenek érvelési hibáim, egyszerűen te nem értesz semmit. csekély ismereted van

Ez egy meddő vita lenne, így nem folytatom. Ne is írj vissza

2014. júl. 27. 22:17
 27/59 A kérdező kommentje:

# 21/ "A legtöbben, ponthogy a hiteltelenség miatt nem hisznek bennük, amit most is belinkeltél majdnem, hogy mindegyik ezoterikus elfogult oldal : ufo.zug.hu , ujvilagtudat.blogspot.hu , paravanportal.eu meg hasonlók ezek az oldalak és íróik elfogultak a témával kapcsolatban nem megbízhatóak ezek az emberek, "

Az a baj, hogy más nem foglalkozik ezzel ! Linkelném én a rendőrség oldalát de azok csak bűncselekmény elkövetése után nyomoznak

Egyébként voltak orvosok németországban, akik kioperáltak orrimplantátumokat és elmondták, hogy azok nem földi technikával lett megalkotva.

"Ezek zömét ufohívők vizsgálják meg ők alapítsák meg, hogy űrhajók láthatóak a felvételeken. - példának nézd meg a 18-as válaszát . "

Volt elfogult vizsgálat is és ma is megtehető. Az eredmény az volt, hogy valódi objektum látható a fényképen, az hogy mi, az nem érdekelte őket és nem is tudták.

"Egy független kutató sem bocsátkozik fantázia szülte következtetésekbe "

ezért nem is merikkijelenteni a nyílvánvalót, hogy az uFÓkitt vannak.

"legtöbbször meg is találják azt, ami legtöbbször földi eredetű nem földönkívüli az ufohívők persze ezekben is valamilyen "összeesküvés" vélnek felfedezni, mert előtt már bemagyaráztak maguknak valamit."

Neeeeem ! Legtöbb esetben belemagyaráznak egy földi eredetű dolgot. Pl nézd ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__5..

2014. júl. 27. 22:23
 28/59 A kérdező kommentje:

# 22/25 "Akkor most szépen leírom az én véleményemet a földönkívüliek létezéséről

1: Hiszem, hogy léteznek, mivel a galaxis hatalmas. "

Véleménym szerint ebből egyértelműen következik, hogy ide is elértek. Hiszen a tudás előbb utóbb egyre nagyobb távolságok áthidalására tesz képessé !

"2: Azt viszont nem hiszem, hogy megtalálták a Földet és itt repkednek, mert ha tényleg ezt tennék, akkor már vagy lelőtték volna ahogy Amerika légterébe (vagy akárhova) berepült (lásd most Oroszország) vagy a műholdak felvették volna, ahogy repül. "

Már 3-mat leszedtek pl Roswell az egyik, de mivel fejlettek nem tudjuk leszedni őket. Te sem tudsz boinget leszedni csúzlival ! Ennyire ostobák vagytok ? :-D

"3: Az ilyen észlelések általában ember alkotta tárgyak (pl a NASA kísérletez ilyen repülő vackokkal, műhold, meterológiai ballon) vagy légköri jelenség (gömbvillám) "

Ilyenkor persze a kételkedők azt mondják, hogy ez nem ufó, mert meteorológiai ballon, de mint tudjuk az nem szivar alakú és nincsen mindenhol meteorológiai ballon, hiszen UFÓT mindenhol fényképeztek már le. Továbbá nem vsz fel tipikus repülőcsészealj alakot sem a meteorológiai ballon :-P

"4: Az ilyen videóknak nem szabad hinni, mert azt akárki manipulálhatja."

Azért írtam fényképet. Teljesen idióta vagy?

2014. júl. 27. 22:27
 29/59 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, hogy meddő vita. Az ilyen ezósokkal vitázni mindig meddő. De vicces. Általában. De neked komolyan ajánlanék egy pszichológust. A kényszeres hazudozás egyszer még komolyan tönkreteheti az életedet.
2014. júl. 27. 22:42
 30/59 A kérdező kommentje:
Az ne zavarjon, hogy te beszélsz hülyeségeket és tudománytalan dolgokat. És fizikus vagyok, annak ellenére hogy ez neked hazugságnak számít és ez nem 2x írtam le előbb.
2014. júl. 27. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!