Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezhet a Predátor?

Létezhet a Predátor?

Figyelt kérdés
Tudom,tudom ez elég hülyén hangzik.Biztositalak titeket arról hogy (még) nem hibantam meg.Na a kérdésem a következö: Létezhet a Predátor a valóságban?
2014. júl. 12. 11:47
1 2
 1/12 anonim válasza:
57%
Biztos hogy nem:DD
2014. júl. 12. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Miert ne letezhetne? A vilagegyetem majdnem vegtelen, minden tovabbi nelkul elkepzelheto hogy letezik egy ilyen leny. Hogy a Foldon van-e? Az azert mar kicsit kevesbe valoszinu.
2014. júl. 12. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Létezik, nekem van 1 preda bébim.
2014. júl. 12. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
akár még létezhet is. de lehet hogy még sok más "dög" a galaxisból létezik amihez a predátor csak játékos kiskutya lenne :D
2014. júl. 12. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
loú > predátor 1o1 cod4 pls
2014. júl. 12. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik, mivel csak egy film-beli szereplő.
2014. júl. 12. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Nem létezik pont olyan földönkívüli lény mint, amit a filmesek kitalálnak. Esélyek elenyészőek.
2014. júl. 12. 13:25
 8/12 hollófernyiges ***** válasza:
83%
Nem, mert Schwarzenegger megölte.
2014. júl. 12. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké, az egyértelmű hogy nem létezik, csak filmbeli kitalált alak.

DE,a móka kedvéért nézzük meg, össze lehetne-e rakni egy ilyen lényt a valóságban!

Mik a predátorok jellemzői:

- technológiailag fejlett faj: hát ha egyszer űrutazás...

- humanoid test: ismerjük a példát :D

- szembefordítható hüvelykujj: technológiailag fejlett fajnál majdhogynem alapvető

- zöld, foszforeszkáló vér: problémás. Ha a vér zöld, feltételezhető hogy réz-alapú az oxigénszállítás, ami ekkora méretű testnél valószínűtlen (a réz oxigénkötő képessége jóval gyengébb mint a vasé). A foszforeszkálás is gyanús, elvégre miért lenne egy ilyen látványos összetevő elrejtve, illetve sebesülés esetén jelentősen csökkenti a túlélési esélyt, ami egy "harcos faj"-nál ugye...

- infravörös látás: namost mivel mandibulájuk van, azaz feltehetően rovar-eredetűek, akkor ezek nagyon nem földi rovarok voltak... (a Földön a rovarok ultraviolában látnak, a hüllők látnak infravörösben, és nagyon gyanítom hogy ennek nagyon jó oka van)

- húsevés, légzőmaszk: teljesen elképzelhető, sőt várt

Tehát a nagyrésze elképzelhető, bár van néhány nagyon kérdőjeles elem (rovar-eredetű humanoid, fénylő zöld vér).

2014. júl. 12. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, abban a valóságspektrumban nézve, amelyet a film készítői és a filmek hívői teremtettek. Az is egy fajta "valóság". Az hogy ma-holnap össze futhatsz vele az utcán már más kérdés.

Úgy tudom, a predátor és alien filmek és persze más filmekben felvonultatott idegenek, hasonlítanak azokra akiket emberek meséltek el. Csak változtattak rajtuk. Lehet valamit átvettek valamely leírásból és aztán a képzelet szülte a többit, de a készítők elméjében, mely egy valóság is, ott létezik.

2014. júl. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!