Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit láthattam?

Szerintetek mit láthattam?

Figyelt kérdés
Szinte minden este 10-11 óra körül különös dolgokat tapasztalok az égen. Alacsonyan szálló világító égi járművek, amik nem úgy repülnek, mint egy átlagos repülő, hanem van, hogy gyorsan, van, hogy lassan, az egyik például egy V alakot írt le, felfelé nagyon lassan ment, lefelé viszont nagyon gyorsan. Nem egy konkrét cél felé megy -legalábbis nem úgy tűnik- hanem össze-vissza. Nem tudom, hogy most ez repülő, műhold, esetleg UFO. Kérem, aki valamennyire ért a témához, mondja el, hogy szerinte mit láthattam, vagy aki esetleg ilyet látott, mint én jelezzen vissza. Köszönöm!

2014. júl. 10. 16:57
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Csongrád megye.
2014. júl. 12. 17:14
 32/33 anonim ***** válasza:

Kb 1 hete mesélte el nekem egy családtag hogy mit látott február hónap egyik estéjén. A leányzó fiújával együtt tartott hazafelé autóval, kietlen útszakaszon haladtak /Békés megye/ egy nagy kanyar előtt a fiú épp vmit kérdezett a lánytól akitől nem jött válasz ránézett és a lány döbbent ,ijedt arcát pillantotta meg ,aki sokkolva figyelte az következő kanyar utáni szántóföld felett lebegő repülő csészealjat. így az UFO pont előttük lebegett egy helyben. Amint a következő kanyart félelemtől átitatva bevették az UFO szépen mellettük haladt ugyanabban a tempóban tőlük hozzávetőleg 8-10 méterre. A lány elővette telefonját hogy fotót készítsen a tárgyról de a telefon érthetetlen módon kikapcsolt holott még közel 15%-on állt a töltő kapacitása.Az Ufo követte őket a soron következő városig. A lány iszonyatosan félt, egyikük sem mert megszólalni, hogy mit is látnak. Amint a városba értek az UFO egyszer csak eltűnt, persze keresték tekintetükkel hogy hova tűnt de nem volt sehol. Megkönnyebbültek,hogy ennyi volt. A telefont mégsem sikerült újra bekapcsolni... Mihelyst kiértek a városból az Ufo rémületükre megint mellettük termett. A fiú meg akart állni, de a lány annyira félt ,hogy a sírás folytogatta ,hogy végül csak hajtottak tovább. Végül az idegen tárgy nem sokáig rémisztgette őket ,eltűnt mellőlük aztán még messzebb láttak fényeket felvillanni. Hazaérve sápadtan,sokkolva az esettől elmesélte a lány édesanyjának a történteket de sajnos nem vette őket komolyan a fiú is legyintett hogy hagyja.. Nekem és páromnak is csak nehezen mondták el az esetet, a lány egyáltalán nem akarta elmondani mert még most is élénken él benne az eset na és félt hogy gúnyolódni fogunk de végül elmondták. Ők inkább nem beszélnek UFO-s élményükről mert nem akarnak gúny tárgyává válni. Szomorú hogy az embereknek milyen csőlátásuk van és tagadják azt amiről fogalmuk sincs hogz létezik. Szánalmas hogy azt hiszik egyedül vagyunk ebben a felfoghatatlnul nagy univerzumban.

Mit szóltok ehhez /nem a szkeptikusok véleménye érdekel/ esetleg hallottatok már hasonló történetet?

2014. júl. 13. 13:53
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem Gömbvillámokat láthattál..
2014. aug. 11. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!