Szerintetek mit láthattam?
Figyelt kérdés
Szinte minden este 10-11 óra körül különös dolgokat tapasztalok az égen. Alacsonyan szálló világító égi járművek, amik nem úgy repülnek, mint egy átlagos repülő, hanem van, hogy gyorsan, van, hogy lassan, az egyik például egy V alakot írt le, felfelé nagyon lassan ment, lefelé viszont nagyon gyorsan. Nem egy konkrét cél felé megy -legalábbis nem úgy tűnik- hanem össze-vissza. Nem tudom, hogy most ez repülő, műhold, esetleg UFO. Kérem, aki valamennyire ért a témához, mondja el, hogy szerinte mit láthattam, vagy aki esetleg ilyet látott, mint én jelezzen vissza. Köszönöm!2014. júl. 10. 16:57
21/33 anonim válasza:
"És én nem vagyok UFO hívő, meglehetősen szkeptikus voltam a témát illetően ezidáig, de most már én sem tudom, mit higgyek."
Ugye milyen "fantasztikus" érzés a tapasztalás és az, hogy utána a kutya se fogja neked elhinni?:)
Akkor vajon, hogy hasonló cipőben járó "sorstársad" lehet akiknek annó te nem hittél?;)
A csillagos eget csak profi kamerával lehet lefotózni, erősen kétlem, hogy itt az emberek 500ezer -1 millió ft-os géppel mászkálnának a zsebükben.
Egyébként egyszer én is láttam már hasonlót, mint oly sokan. Fene tudja mi lehet ez.
George Adamski
22/33 A kérdező kommentje:
Az, fantasztikus, nem is tudom, kicsit zavarban vagyok, hogy láttam egy különös jelenséget az égen, feltettem a kérdést, kiderül, hogy őrült vagyok és most össze-vissza magyarázkodom, mikor biztos vagyok benne, hogy valami különöset láttam nem is egyszer, és nem hiszik el, de mindegy is. Ja, és még nem is állítottam, hogy én biztos egy UFO-t láttam. Lehet, hogy nem, mert bármi lehet, csak azt szerettem volna megtudni, vajon mit láttam. Erre azt is megtudtam, hogy ostoba vagyok, hülye, őrült meg drogos. Tök jó. :)
2014. júl. 11. 00:02
23/33 anonim válasza:
Nincsen veled semmi probléma, csak így látatlanban nem lehet mit kezdeni ezzel a dologgal. Még te sem tudod, hogy mit láttál, pedig te legalább láttad. Le kellene valahogy fényképezni, hátha látszana valami furcsa a képen.
24/33 A kérdező kommentje:
Mobillal már készítettem felvételt, de semmi nem látszik rajta az a baj. Ezt saját szemmel kéne látni.
2014. júl. 11. 00:18
25/33 anonim válasza:
Milyen színű ? Milyen alakjuk van ? Háromszög , kör ?
26/33 A kérdező kommentje:
Az alak nem volt teljesen kivehető, de nem hasonlított átlagos repülőre. Jobban egy körre hasonlított inkább. 3-4 lámpa volt rajta, az egyik folyamatosan "pislogott".
2014. júl. 11. 10:36
27/33 anonim válasza:
A szavaidból azt veszem észre, hogy magad is tanácstalan vagy a témában. Az igazat megmondva bármi lehet akár valamilyen azonosítatlan repülőgép is én sem tudok többet mondani, mivel nem láttam. Sajnálom, hogy nem tudsz képet linkelni pedig kíváncsi voltam rá.
28/33 anonim válasza:
Ez csak UFÓ lehet, azért, mert elvégre az UFÓ angolul unidentified flying object, vagyis ismeretlen repülő tárgy. S végülis te nem tudod mi az :)
29/33 anonim válasza:
Ezek a " szálló világító égi járművek, amik nem úgy repülnek, mint egy átlagos repülő" merrefelé tapasztalod öket?(egy megye nevet ha kérhetnék)
30/33 anonim válasza:
Én például Békés megyében látok néha ilyet.Lefényképezni sajnos én sem tudom, mert olyan sötétben és távolról nem veszi fel a mobilom, fényképezőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!