Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit láthattam?

Szerintetek mit láthattam?

Figyelt kérdés
Szinte minden este 10-11 óra körül különös dolgokat tapasztalok az égen. Alacsonyan szálló világító égi járművek, amik nem úgy repülnek, mint egy átlagos repülő, hanem van, hogy gyorsan, van, hogy lassan, az egyik például egy V alakot írt le, felfelé nagyon lassan ment, lefelé viszont nagyon gyorsan. Nem egy konkrét cél felé megy -legalábbis nem úgy tűnik- hanem össze-vissza. Nem tudom, hogy most ez repülő, műhold, esetleg UFO. Kérem, aki valamennyire ért a témához, mondja el, hogy szerinte mit láthattam, vagy aki esetleg ilyet látott, mint én jelezzen vissza. Köszönöm!

2014. júl. 10. 16:57
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést Rosszalkov, hogy megtudjam, mit láttam. Ha tudnék neked linkelni képet, akkor nyilván nem tettem volna fel a kérdést, mert már választ kaptam volna rá mi lehet az.
2014. júl. 10. 18:26
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a troll, kötöszködő válaszolók esténként rézfaszú bagolyként röpködnek odafönn, 100-as égővel a fenekükben, azt látjuk cikázó fényeknek a magas égbolton.Érthető, ha szeretnének inkognitóban maradni.Ezért a felháborodás...
2014. júl. 10. 18:37
 13/33 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező én nem mondtam, hogy hazudsz csak kértem, hogy linkelj egy képet hiszen te mondtad, hogy szinte minden este 10-11 óra körül különös

dolgokat tapasztalsz az égen. Nem én mondtam, ha én ilyeneket tapasztalnél szinte mindennap és az időpontot is tudnám belinekelnék neked egy képet, mert ahogy mondtam így látatlanba nem tudunk segíteni nem tudjuk mit láttál.

Nem tudom mit érsz el vele, ha hazudsz, mivel nem ismerlek. A #15 válaszodat nem értem miért nem tudsz linkelni?

2014. júl. 10. 18:44
 14/33 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne akk linkelnél.

Mennyiből áll lefotózni és ide be linkelni?

2014. júl. 10. 18:53
 15/33 anonim ***** válasza:
67%
Fényképet követelők!Fotóztatok ti már csillagos eget?Látszik egyáltalán rajta valami?
2014. júl. 10. 18:55
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

Üdv a klubban!!! én is tapasztalom ezeket ilyen időtájban !!! :)) és mást is!!!

Többieknek meg legyen már jobb dolguk ez egy ilyen topik a sok szkeptikus meg ....maradjon csendbe!!! és finoman fogalmaztam!!! peace

2014. júl. 10. 19:13
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg olyan, mintha sokan nem vennék észre, hogy ez az UFO-rovat. Voltak már régen is ilyen esetek máshol a Földön.

Ezt így tényleg nem lehet tudni, addig tehát ufok, -vagyis azonosítatlan tárgyak.

Ha fényképet küldenél, akkor meg abba kötnének bele, vagy eleve el sem hinnék, hogy te csináltad a képet erről a jelenségről, vagy pedig azt mondanák, hogy homályos, meg ilyesmi, tehát ahogyan reagálni szoktak az ilyen emberek.

2014. júl. 10. 21:30
 18/33 anonim ***** válasza:
#15 Ha szabad szemmel látható, akkor lelehet fotózni és ki elemezhető ezzel is előrébb lennénk nem mellesleg a kételkedőket is meggyőzné a kérdező, hogy a kérdése valóságon alapszik nem kitaláció. Szerintem, ha felteszel egy kérdést alá kell támasztani nem a szkeptikusok számára, hanem az olvasók számára, ha megkérdezel valaki az utcán, hogy láttál egy pulzáló fénypontot és megkérdezed, hogy szerinte mi lehetett az nem biztos, hogy tudni fogja, aki valóban foglalkozik a témával bizonyítékot fog kérni tőled esetleg egy felvételt.
2014. júl. 10. 21:32
 19/33 anonim ***** válasza:
gyerekek én UFO hívő vagyok hiszem hogy léteznek és láthatjuk őket de most komolyan egy ember MINDEN nap látja őket most komolyan elhiszitek?!?! miért mutogatnák magukat ennyire és pont ennek az embernek...
2014. júl. 10. 22:53
 20/33 A kérdező kommentje:
De nem minden nap! És nem nekem mutogatják magukat. Kb- olyan két hete történt az első ilyen különös dolog az égen amit én láttam. Először egy éjszakai kerékpártúra alkalmával vettem észre, hogy nincs rendben valami odafönn. Azóta, mikor biciklizni vagyok, majdnem minden alkalommal látok ilyen különös esetet, de én sem tudom mi lehet ez. És én nem vagyok UFO hívő, meglehetősen szkeptikus voltam a témát illetően ezidáig, de most már én sem tudom, mit higgyek.
2014. júl. 10. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!