Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit láthattam az égen?

Mit láthattam az égen?

Figyelt kérdés

Ha tiszta az ég, párommal mindig ki ülünk nézni a csillagokat. Tegnap este, elrepült valami a fejünk felett.

Nehéz volt a magasságát megállapítani, kb mint ahogy a repülök mennek, tehát 10.000 méter körül. Viszont a sebessége jóval nagyobb volt, 3-4 szerese, legalább 3000 km/ órával ment. Nem hullócsillag volt, egyenletes volt a fénye, nem tűnt el, amennyire beláttuk az eget, azon a részén végig látható volt. Műhold sem lehetett, jóval alacsonyabban volt a pályája, és fényesebb volt mint amiket látni szoktunk.

Ha jól saccoltuk meg a repülési magasságát, mérete legalább akkor volt mint egy utasszállító repülőé.

Párom szakmája egyébként repülésmeteorológus,figyelte már eleget az eget, tehát nem néz minden madarat ufonak...

Ez meg nem is villogott, hangja se volt, egyenes pályán haladt, zöld emberek se futkostak a kertbe.

Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy még is műhold volt, ami letért a pályájáról, és a légkörbe belépve nem égett el.

De hátha van valakinek más ötlete is :)

2013. aug. 20. 14:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Orfű környékén láttam hasonlót.
2013. aug. 20. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:

"Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy még is műhold volt, ami letért a pályájáról, és a légkörbe belépve nem égett el. "

Ne haragudj, de ez minden, csak nem reális.

Esetleg valami katonai tesztrepülő, vagy csak egyszerűen feledrítőrepülő, vagy éjszakai őrjárat.

Egyébként miből is gondolja mindenki, hogy egy földönkívüli jármű minden éjjel idejön a Földre és még világít is? Ha az ember egy idegen bolygóra menne, amiről üvölt, hogy élnek rajta, ráadásul hulla sötét van, akkor nem kapcsolna semmiféle fényt, vagy csak minimálisat. Illetve ha a légierő nem tudná azonosítani, akkor legalább 2 Gripent ráküldene és megindítana felé néhány rakétát.

Ez nem csak úgy megy, hogy "jé, ott egy UFO".

2013. aug. 20. 17:10
 3/15 nemelfogult ***** válasza:

Ha valaminek csak a fényét látod, akkor nem állapíthatod meg, még körülbelül se a repülési magasságát. Kivéve, ha felhőkhöz, vagy hegygerinchez méred. De akkor se pontosan. Így a sebessége sem megállapítható, de annyi igen, hogy valami szokatlan.

Én is láttam egy, a leírtadhoz hasonlót. Az égen együtt volt a Vénusz és a Jupiter, mindkettő a téli száraz égen erősen fénylett. Aztán kettejük között egyik pillanatról a másikra megjelent egy szinte ugyanolyan erősségű fény és hangtalanul, egyenletesen repült.

Egy idő múlva teljesen eltűnt, mintha kialudt volna egy lámpa, aztán újra feltűnt. Nem volt hozzá a szokásos piros-zöld repülő villogás és hangja sem volt.

2013. aug. 20. 18:02
 4/15 A kérdező kommentje:

"Egyébként miből is gondolja mindenki, hogy egy földönkívüli jármű minden éjjel idejön a Földre és még világít is?"

Áruld már nekem, ki a bánat mondta ,hogy ufo??

Nyilván nem az volt, meg van a saját ötletem, de kíváncsi vagyok máséra is, de a trollkodásra nem!

18. kerbe lakok, légvonalba Ferihegytől kb 5 km-re, felismerek egy repülőt, még sötétben is. Ha alacsonyan szálló katonai gép lett volna, hallottam volna a hangját, mindenféle teszt repülök, már ha vannak ilyenek, nem Pest felett gyakorlatoznak.

2013. aug. 20. 22:12
 5/15 A kérdező kommentje:
3.nak köszi, így valóban nem lehet megállapítani a magasságot, a fényessége és gyorsasága miatt gondoltam, hogy nem lehetett nagy magasságon. Mert ugye egy több ezer méteren lévő műhold nem pár másodperc alatt megy át az égen...
2013. aug. 20. 22:17
 6/15 anonim ***** válasza:

"Áruld már nekem, ki a bánat mondta ,hogy ufo??

Nyilván nem az volt, meg van a saját ötletem, de kíváncsi vagyok máséra is, de a trollkodásra nem! "

Ha nem gondolod, hogy azonosítatlan repülő tárgy, tehát tudod, hogy mi volt, akkor nem tetted volna fel a kérdést, pláne nem az UFO észlelések kategóriába. De te egyáltalán nem is tudod, sőt, fingod nincs, hogy mi volt! Műhold, ami lezuhant, mi? :D

"Ha alacsonyan szálló katonai gép lett volna, hallottam volna a hangját, mindenféle teszt repülök, már ha vannak ilyenek, nem Pest felett gyakorlatoznak."

Miért szállnának alacsonyan a légierő járművei? Ha alacsonyan röpködnének, akkor nemhogy te, senki nem aludna egész éjjel! Azok az "őrök" nem a macskák leszedésére hivatottak, hanem készenlétesek... Tehát mit is keresnének alacsonyan? (Egyébként az utasszálítót te hallod, mikor elérte a saját kellemes kis magasságát? Szerintem nem.)

Tesztrepülők miért ne lennének? Nem egyből bevetésen kezdik a pályájukat. Egyébként szó nem volt tesztrepülésről Budapest felett... Kötekedésed okát nem értem, fejtsd ki értelmes mondatokban, ha kérhetlek!

2013. aug. 20. 22:24
 7/15 A kérdező kommentje:

Hogyne fejteném ki, csak kérned kell.

Melyik kategóriába kéne feltennem a kérdést?

A kertészkedésnél? Persze, hisz egy kertészkedő is felnézhet az égre, még is nagyobb esélyét láttam ,hogy itt értelmes ( ez fontos szó) választ fogok kapni.

Fingom sincs bizony mi volt az.

De te se tudod.

Viszont ebből nem következik, hogy ufo volt.

Ha nem lennél ennyire tájékozatlan, tudnád, hogy bizony a leállított műholdak, letérnek pályájukról, és előbb utóbb elégnek a föld légkörébe, vagy lezuhannak.

Olvass után, aztán nevess saját butaságodon. :D:D

Láttál már utasszállítót? Vadászrepülőt?

Az utóbbi azért valamivel kisebb.

Na tegyük fel, hogy vadászgép volt, ami magasan repült, ezért nem hallottam a hangját.

Viszont akkor miért volt fényesebb, és legalább akkora mint egy utasszállító?? Mert ugye egy magasságon repülnének , egész biztos ,hogy nem venném észre.

Abba már bele se megyek ,hogy miért lett volna annyira kivilágítva...

Nem kötekedés, csak feltettem egy kérdést, a választ nem tudod, még is erőlködsz.

2013. aug. 21. 00:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Kezdem a végével, mert azon nevettem a legjobbat.

Ember, én tettem fel a kérdést!! Nem tudom mi volt --> megkérdeztem. Érted az összefüggést? Tehát ha tudnám, nem kérdezem meg. Az a baj, hogy te se tudod, csak találgatsz, jobban mondva okoskodsz. Saját magadnak mondasz ellent.

Normálisan válaszolva ennyit kellett volna írnod:

"Lehet ,hogy vadász gép volt." Pont. Ennyi, lesz@rom mi volt, az de ez is lehetőség lenne. Ehelyett alpári módon elkezdesz engem kioktatni, olyanról amiről már egyértelműen látszik, hogy nem értesz.

Van egy új elméletem.

Anyádat láttam repülni, kivilágítva!

Van rá hihető magyarázatod ,hogy nem ő volt?

írd be a gugliba, hogy " műhold lezuhanás"

Komolyan, próbáld ki.

És utána írd meg, hogy az első oldalon szóló hírek közül hányra emlékszel, hogy bemondták a 10 -ből 8 tv ben.

És ez csak az első oldal...

Tehát akkor vadázásgép volt.

Mennyi egy vadászgép sebessége alacsony magasságon?

1000-1500km/ óra? Nem tudom, csak tippelek.

Ha látom az ég kb kétharmadát hány másodpercig kéne látnom amíg el repül felettem?

Kíváncsian várom erre milyen baromságot írsz.

Elfogadom, ha értelmes dolgot írsz, de eddig csak azt bizonyítottad be, hogy tudod használni a google-t.

2013. aug. 21. 21:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem ostoba parasztozol le privátban? Meg szidod édesanyámat? Ettől leszel kemény az óvodában?

"Nem szidtam, csak közöltem, hogy ő repült ott." Szerencsétlen idióta. Ilyenkor kívánom azt, hogy egyszer a szemembe mondd a gyökérségeidet. Tudod ki fenyeget egy akkora barmot, mint te.. Ez nem volt fenyegetés, csak közöltem veled, hogy a beled a szádba kötne ki, ha ezt face to face mondanád. ;)

Remélem írsz még, mert állati jókat röhögök rajtad. (Családtagjaim hülyének is néznek miatta.)

2013. aug. 22. 11:25
 10/15 A kérdező kommentje:

"Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy még is műhold volt, ami letért a pályájáról, és a légkörbe belépve nem égett el. "

Ne haragudj, de ez minden, csak nem reális.

[link]

olvasd el és lásd be, hogy idióta vagy :D

Ez nem a múltkori eset, de láthatod, hogy teljesen reális.

Bemondta 10 ből 8 tv a rádiókról nem is beszélve?

A szakértők szerint a műhold légkörbe lépése roppant látványos lesz, és egy szokásos hullócsillag látványánál jóval tovább fog tartani. Amikor a roncs nagyjából 80 kilométeres magasságba ér, a légkörben fellépő súrlódás hatására felizzik, majd darabokra robban, mint egy tűzijáték. A kisebb darabok elégnek a légkörben, a nagyobbak pedig üstökösszerű lángcsóvát húzva maguk után érik el a felszínt. A jelenség fényesebb lesz, mint a telihold, és még nappali fényben is látható lehet.

Erről beszéltem

Vadászrepülő...az :D

2013. aug. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!