Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit láthattam az égen?

Mit láthattam az égen?

Figyelt kérdés

Ha tiszta az ég, párommal mindig ki ülünk nézni a csillagokat. Tegnap este, elrepült valami a fejünk felett.

Nehéz volt a magasságát megállapítani, kb mint ahogy a repülök mennek, tehát 10.000 méter körül. Viszont a sebessége jóval nagyobb volt, 3-4 szerese, legalább 3000 km/ órával ment. Nem hullócsillag volt, egyenletes volt a fénye, nem tűnt el, amennyire beláttuk az eget, azon a részén végig látható volt. Műhold sem lehetett, jóval alacsonyabban volt a pályája, és fényesebb volt mint amiket látni szoktunk.

Ha jól saccoltuk meg a repülési magasságát, mérete legalább akkor volt mint egy utasszállító repülőé.

Párom szakmája egyébként repülésmeteorológus,figyelte már eleget az eget, tehát nem néz minden madarat ufonak...

Ez meg nem is villogott, hangja se volt, egyenes pályán haladt, zöld emberek se futkostak a kertbe.

Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy még is műhold volt, ami letért a pályájáról, és a légkörbe belépve nem égett el.

De hátha van valakinek más ötlete is :)

2013. aug. 20. 14:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

jaj nem is tudod milyen jó érzés alázni egy ilyen nagypofájú senkit mit te :)

nem reális, hogy a légkörbe belépve egy műhold felizzik és elég

nem hát :)

10 ből 8 net tele van hasonló cikkekkel!

A családod is röhög rajtad milyen buta vagy

Akár a szemedbe is mondanám. Buta vagy. Nem kicsit, nagyon.

2013. aug. 22. 14:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Naa most meg próbálsz magyarázkodni.

Tőlem akár 10 éves cikk is lehet.

A lényeg

"Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy még is műhold volt, ami letért a pályájáról, és a légkörbe belépve nem égett el. "

Ne haragudj, de ez minden, csak nem reális.

Tehát nem azt mondtam,hogy biztos az volt, ha nem hogy ez is magyarázat lehet.

De ugye szerinted ilyen nem fordul elő.

2013. aug. 22. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:

"Tehát nem azt mondtam,hogy biztos az volt, ha nem hogy ez is magyarázat lehet."

""Reális magyarázatként azt tudnám elfogadni, hogy..."

Tehát szerinted minden más kizárható. Vagy műhold, vagy idegen.

"De ugye szerinted ilyen nem fordul elő."

Ezt már te kombináltad össze valahogyan...

2013. aug. 22. 15:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszek az UFOk-ban, és most nem a repülő tárgyakra gondolok, ha nem a kicsi zöld emberekre.

Tehát nem tudnám elfogadni azt a választ, hogy földönkívüliek voltak.

Van egy elméletem, hogy egy lezuhanó ember alkotta tárgy volt. Nekem ez a reális, mert nem ismerem légköri jelenségeket.

Egy vadászgépet viszont felismerek.

Kíváncsi lettem volna, hogy másnak mi az ötlete.

Erre irányult a kérdés.

Tudom, hogy ezt neked sok így hirtelen megérteni, de semmi gond, olvasd el még egyszer.

Akár, hangsúlyozom, akár lehetett műhold is.

Nem irreális feltételezés.

Csak szerinted.

Akinek 59 %-a van attól nem is lehet többet várni...

2013. aug. 22. 15:30
 15/15 anonim válasza:
Egy UFÓ-t!!!m mk m,ni9
2013. szept. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!