Szerintetek mit láthattam?
Ne haragudj de vagy képzelődsz vagy ostoba vagy, vagy szimplán égi objektumokat látsz (gépek, természeti jelenségek) de hogy minden nap maga ez nevetséges és abszurd
nem vagyok szkeptikus hiszek abban hogy léteznek értelmes létformák a földön kívül is de hogy te nem látsz ilyeneket olyan biztos vagyok benne hogy itt ülök és írok, remélem kielégítő volt a válaszom.
Szép napot!
ja és utolsó vagyok:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Hát kérdező fogalmam sincs h mit láthattál.
De lehetséges h csak álmodod.
Vagy szedsz valamit.
Ha Szinte minden este 10-11 óra körül különös
dolgokat tapasztalsz légyszíves csinálj már róla egy felvételt, mert így látatlanba nehéz megmondani, mivel van dolgod én úgy hiszem, hogy ez gyakorihazugság.hu nem találos kérdéseken alapszik, ha mégis én kérek elnézést. De úgy hiszem, hogy ha valóban komolyan gondolod linkelj már nekünk egy képet, hogy tudjuk nem csak a levegőbe beszélsz valódi kérdésed van, amire valódi választ szeretnél kapni.
Rosszalkov!
Ezek a vádaskodások annyira viccesek, szerinted mit érek el vele, ha hazudok, most komolyan. Minek tennék fel kitalált kérdést az oldalra?? Nem erre szoktam használni az oldalt, de ha ilyen válaszokat lehet kapni (tisztelet a kivételnek) akkor lehet, hogy kipróbálom és csak kamu kérdést teszek fel. Bár nem tudom mi lenne az értelme. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!