Mit csinálnátok, ha egy földönkívüli űrhajó a házatok elé zuhanna le?
A - Túszul túszul ejtenétek kinoznátok őket beteges heccből?
B - Csinálnátok róla pár felvételt és a videókat feltöltenétek a youtube-on esetleg eladnátok azokat a médiának?
C - Segítenétek nekik haza jutni?
Figyelem! Ez egy szabad ország állítólag asszem tehát a saját véleményeteket is írhatjátok nyugodtan.
Oké, persze, meg a Földön kívüli bolygók is földön kívüliek, szóval a Mars vagy a Vénusz stb önmagában egy földön kívüli valami. :-D
Én konkrétan földi élethez hasonló, intelligens lényeket mondtam, hogy nincsenek. Olyanok akikről a kérdés szól, hogy leszállnak, űrhajójuk van stb. Na ilyenek nincsenek.
Előszőr készítenék róla felvételt.
Segítenék hazajuttatni őket 2 feltétellel ha megnézhetek egy pár bolygót stb.
Utána névtelenül eladom a médiának és gazdag leszek
#28 Szerintem a NASA többet adna érte tudod ők nem a színesfém után érdeklődnek, hanem a technológia iránt nemis biztos, hogy alumínium vörösréz, illetve vasból kerülne azaz űrhajó abszolúte nem biztos. :D
#29 #31 Honnan lehet tudni, hogy nincsenek földönkívüliek? Netán van egy űrhajód, amivel bejártad az egész univerzumot? Lehetséges, hogy nemis tudnak rólunk, vagy egyszerűen nem vagyunk érdekesek a számukra. Ez a hozzáállás nem szkepticizmus, hanem egyszerűen szűklátás. Nem tudhatjuk, hogy nem léteznek csak valószínűsíthető a nem létezésük, illetve létezésük. ;)
#32 Mégis hogyan segítenél nekik?
Megpróbálom teljesíteni azt amit kérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!