Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire hisztek az UFO-kban?

Mennyire hisztek az UFO-kban?

Figyelt kérdés

Múlt héten mikor nyaraltunk a nagyszüleimmel, a bátyám letöltötte a Jelek c. filmet, hogy majd valamelyik este megnézzük.

Rögtön első nap így is tettünk, a film nagyon tetszett és érdekes is volt. Akkor még nem igazán hittem a földönkívüliekben.

Észrevettem hogy a nagymamám az egész film alatt furcsán viselkedett. Eléggé ijedt volt.

A film végén rákérdeztem hogy mitől rémült meg ennyire. El is mesélt egy történetet: 15 évvel ezelőtt mikor este későn ért haza a munkából, észrevett az égen egy furcsa "repülőt". Nem igazán az volt, mert sokkal zömökebb alakja volt és az oldalán sok kicsi ablak, amik le voltak húzva és világítottak! Nagymamám persze nem tudta mi az, így nem is érdekelte. Másnap reggel mikor ment munkába, (a kórházban dolgozik) az egyik nővér azt terjesztette hogy őt múlt éjszaka a buszmegállóban elrabolták az UFO-k, és reggel ugyanoda a buszmegállóba vitték vissza. A férje csak annyit tudott, hogy eltűnt egy éjszakára. Természetesen mindenki bolondnak tartotta, még a nagymamám is.

De amióta látta ezt a filmet, már elhiszi azt amit látott. Biztos benne hogy egy UFO repülőt látott akkor este. A filmben benne volt az, hogy ilyen gabonakörökbe rakják a jeleiket hogy tájékozódni tudjanak.

Nagymamám háza pedig ott volt pontosan egy ilyen mögött.

A film megnézése, nagymamám története óta hiszek az UFO-kban. Az a nővér akit elmondása szerint elraboltak, azóta már főnővér, és nagyon kedves meg okos, de soha nem szívta vissza azt amit mondott. Mert az úgy történt.

Hát én ebbe az elrablásba még mindig kételkedek, a többit elhiszem.

Akik hisznek az UFO-kban, azok hogy kezdtek el hinni bennük? Valami hasonló történet?

2013. júl. 21. 10:10
1 2 3
 1/29 piriiiiii ***** válasza:

Hát nem mondom, hogy hiszek bennük. Én addig nem hiszek semmiben, amíg meg nem tapasztalom holtbiztosan. De nem is vetek el soha semmit, amíg nincs rá bizonyíték, hogy nem létezik. Szóval nyílt vagyok a lehetőség felé, hogy nem vagyunk egyedül, sőt, szinte biztos, hogy nem vagyunk egyedül, hiszen ahhoz mi túl kicsik vagyunk, hogy csak úgy egyedül legyünk a világűrben, ráadásul a véletlenek folytán az élet bárhol kialakulhat.

De így vagyok a szellemekkel, és sok más egyébbel is. Én nyíltan fordulok a világ felé, és úgy gondolom, hogy a lehetetlen nem létezik.

2013. júl. 21. 10:27
 2/29 anonim ***** válasza:
Durva sztori :D Én hiszek az UFO-kban, és azért, mert elég hihetetlen lenne, ha az egész Univerzumba csak itt lenne élet.. a nővér elrablásában én is kételkedek.. de hát ki tudja..:) Nekem régebben anya mesélte, hogy az égen látott egy fényes izét cikkcakkban nagyon gyorsan mozogni (szóval nem műhold volt, mert annak kijelölt pályája van, és nem is olyan gyors). Én pedig egyszer egy éjszaka láttam pár méterre a házunk fölött nagyon gyorsan elsuhanni, egy halvány fehér foltot.. de, hogy az mi volt, azt nem tudom :D
2013. júl. 21. 10:30
 3/29 anonim ***** válasza:
am ha szabad kérdeznem, ez az eset hol történt? :) melyik városban? (a 2. válaszoló vok :D)
2013. júl. 21. 10:35
 4/29 anonim ***** válasza:

Egy filmnek nem szabad hinni! Ez olyan mint egy más horror film. Pl. a Kör. Szerinted egy kazetta megnézése miatt meg tudsz halni? Gondolj bele!

Jó, nem mondom, én is hiszek sok mindenben, pl. a szellemekben, és valamilyen szinten az UFOkban is, de nem úgy, hogy kis zöld lények, nagy fekete szemekkel, hanem úgy, hogy biztos van egy távoli, nagyon távoli bolygó, ahol van élet, és egy másik "ember" most ugyanerre a kérdésre vár válaszokat.:)

2013. júl. 21. 10:55
 5/29 A kérdező kommentje:
#2: Keszthelyen történt. :)
2013. júl. 21. 10:55
 6/29 A kérdező kommentje:

#4: Nem hiszem el a teljes filmet, csak azt mondom hogy van benne igazság. Pl. az a gabonakörös dolog.

Nem tudom mennyire lehetséges, de van benne valami.

2013. júl. 21. 10:57
 7/29 A kérdező kommentje:
Ezt nézzétek: [link]
2013. júl. 21. 11:01
 8/29 anonim ***** válasza:
A csaj (nővér) csak csalja a férjét és valamit ki kellett találnia.:D
2013. júl. 21. 11:37
 9/29 anonim válasza:
Szépek a gabonakörök, de nagyon emberi alkotások!
2013. júl. 21. 12:20
 10/29 anonim ***** válasza:
ezt a sok hülye zalait:DDD
2013. júl. 21. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!