Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek az UFO-kban/szellem...

Ti hisztek az UFO-kban/szellemekben/természet feletti lényekben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 11:17
1 2 3
 1/27 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Nem. Én csak a természeti lényekben hiszek.
2013. jan. 13. 11:26
 2/27 A kérdező kommentje:
Van rá magyarazatod h vannak?
2013. jan. 13. 11:28
 3/27 anonim válasza:
65%

hiszek az ufókban,mert elég nagy ez a galaxis,és hát lehetetlen ,hogy mi legyünk az egyetlen élő bolygó.

Persze nem a zöld,villanykörte fejű,nagy szemű lényekre gondolok itt elsősorban.

Szellemekben...hát..magam sem tudom

Mi számít természet felettinek?

2013. jan. 13. 11:32
 4/27 A kérdező kommentje:
Olyan "szellemek" állitolagosan akik a hazatokban kisertenek es pl leesik magatol a gyartya az aztalrol.latsz olyan ismerosoket rokonokat akik meghaltak.sztb.szoval ilyen nem szokasos termeszet feletti dolgok.a baratnom azt mondta h abban a fotelben elaludt ahol a tatajja meghalt és a foldon ebredt fel.es tudta latta h lehutta a tataja a halott a fotelbol de nem tudott reagalni semmire.tudatanal volt.de sztm ez nem annyira igaz,de lehetseges.vagy velem megtortent h meghalt a tatam testvere.velunk elt.aznap este mikor meghalt az ablakok alatt ugattak a kutyak kesobb mar vonyitottak is es az udvaron mintha vegigkisertek volna valamit.es ezt nem almodtam mert a csalad minden tagja hallotta.es oneki az volt a szolasa h minden ejjel vagott egy szelet kenyeret.a mamam tisztan emlekszik h elrakta a kest is meg a kenyeret is az asztalrol.es reggel mikor kimentunk meg volt vagva a kenyer es ott volt a kes is meg a morzsak.......ilyesmikre gondoltam
2013. jan. 13. 11:43
 5/27 anonim válasza:
78%
Én is hiszek az UFOkban. A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az, hogy még nem próbáltak meg kapcsolatba lépni velünk. :)
2013. jan. 13. 12:58
 6/27 anonim válasza:
56%
Igen
2013. jan. 13. 13:21
 7/27 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a szellemeket az UFO-k találták ki a természetfeletti lények megtévesztésére.
2013. jan. 13. 13:23
 8/27 anonim ***** válasza:
61%

Az Ufóban nem kell hinni, mert az van. Jelentése: nem azonosított repülő objektum. Tény, vannak a fejünk felett, a légkörben mozgó dolgok, melyeket nem sikerül azonosítani. Ezek lehetnek természetes képződmények, földi technika (titkos katonai eszközök), vagy idegen civilizációk eszköze. Ez utóbbi valószínűségén lehet legfeljebb vitázni.

Természet feletti lényekben nem hiszek, mint ahogyan természet alattiban sem. Nem is tudom értelmezni igazán a természet feletti kifejezést, hacsak nem a – bármilyen nevű, bármilyen képességekkel bíró – isteneket nem veszem természetfeletti lénynek.

A más világok élői ugyanúgy természetesek, mint mi.

A szellemvilággal kapcsolatban meg kérdeznék, de tudom, erre is van csinos, fantáziadús válasz. A szellemnek nincs teste, nincs életkora, nincsenek biológiai igényei. Akkor mije van? Ugyanezt kérdezem ikertestvéréréről, a lélekről is. Ha majd a túlvilágon találkozunk, anyagi létünk nélkül, akkor hogyan fogunk örvendeni egymásnak? Honnan tudja az egyik szellem/lélek a másikról, hogy az rokon, barát vagy ellenség szelleme/lelke? Nincs test, nincs szem, nincs agy, nincs semmiféle érzékelés. Hogyan is lesz majd ez? És ha nincs test, következésképpen testi igények sincsenek, és ennek végső eredőjeként a harag, öröm, minden egyéb emberi érzés is felesleges kacat, minek hoznánk rá a frászt a még élőkre, miért segítenénk őket, s milyen módon? Mi a mechanizmusa a test nélküli örvendezésnek, érezvén rokonaink, barátaink, és istenünk szeretetét?

2013. jan. 13. 13:30
 9/27 anonim ***** válasza:
53%
Én hiszek abban, hogy van értelmes élet a földön kívül, talán sokkal fejlettebbek is, mint mi vagyunk. Marha nagy az univerzum, szinte biztos, hogy nem vagyunk egyedül. Az UFO viszont azonosítatlan repülő tárgyat jelent, tehát az lehet egy darab repülő kaka is, ha nem tudják beazonosítani. Szellemekben, természet feletti lényekben nem hiszek.
2013. jan. 13. 13:34
 10/27 anonim ***** válasza:
19%
tudom h vannak, nem hinni kell bennük!!!
2013. jan. 13. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!