Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek az UFO-kban/szellem...

Ti hisztek az UFO-kban/szellemekben/természet feletti lényekben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 11:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10: Boldogok a tudatlanok, mert övék a sötétség országa.
2013. jan. 13. 14:21
 12/27 anonim ***** válasza:
de ha ott helytartó vagyok akkor lehetek is boldog XD
2013. jan. 13. 14:24
 13/27 anonim ***** válasza:

1. Azonosítatlan Repülő Tárgy - ami korántsem jelent földönkívüliek által irányított repülő csészealjat.

2. Nem hiszek.

3. Olyan nincs, hogy természetfeletti.

2013. jan. 13. 18:07
 14/27 anonim ***** válasza:

Az UFO-kban nem kell hinni. Mert az UFO és földönkívüli 2 külön fogalom. Attól hogy valami UFO az még nem biztos hogy földönkívüli. Az UFO=unidentified flying object magyarul azonosítatlan repülő tárgy. A vicces ha beírod a google fordítóba hogy unidentified flying object azt válaszolja hogy UFO:)De hogy válaszoljak a kérdésre,igen hiszek benne.100% hogy rajtunk kívül van értelmes élet a világűrben. Abba is biztos vagyok,hogy a mutogatott fényképek min5% igazi és a történetek 5% igaz.(de ez csak az én személyes véleményem)..

A szellemek. Volt már pár érdekes esemény az életembe,és előtte azt mondtam hogy nem hiszek. De aztán változott a véleményem. Szerintem mikor meg halunk nem ér véget az élet,hanem valami új kezdet születik. Gondoljunk bele,mindenkinek volt már lelki ismeretfurdalása min 1 szer. Mikor volt az a csavaró érzés a mellkasunkba,azt melyik szervhez tudtuk volna társítani??Semelyikhez mert nem egy szervünk et éreztük.(ez is csak személyes vélemény) Szerintem a testet csak használjuk. És belül ott vagyunk valamilyen energia formába legyen az lélek vagy bármi más. És mikor meg halunk,kiszabadulunk a fizikális testünkből és ét bolyongunk az élők közt. És nem látnak minket mert az energiát nem látjuk. Amit nem látsz,nem jelenti azt hogy nincs ott...

Ez a természet feletti meg természetes stb stb. Ezeket mi találtuk ki. Ugyan úgy mint a természet törvényeit is. Valójában szerintem minden ami történik ami létezik minden amit tapasztalunk az természetes. Csak azért van az hogy vagy annak tartjuk vagy nem tartjuk annak,mert valaki anno húzott egy határt:)

2013. jan. 13. 18:29
 15/27 Dalek Traak ***** válasza:
UFO-k (Azonosítatlan Repülő Tárgyak) és földönkívüliek is léteznek. A természetfeletti lények egy részének is valós alapja van, bár ezek csak az emberek számára tűnnek temészetfelettinek.
2013. jan. 13. 21:37
 16/27 anonim ***** válasza:

A 13-asnál van a pont.

Az UFO-kban nem kell hinni, vannak. A földönkívüliek létezését én is valószínűsítem, bár addig, amíg az élet kialakulásának feltételei és módjai nincsenek egyértelműen tisztázva, a valószínűséget csak becsülni lehet. Van rá frankó képlet is.

A szellemekben nem hiszem, sem indoka, sem értelme, sem bizonyítéka nincs a létüknek. Az ember pszichológiájának képzeletbeli eredményei, annak, ahogy az agyunk megpróbálja megvédeni magát azoktól a dolgoktól, amelyeket nem vagyunk képesek feldolgozni vagy felfogni: a végtelen, a halál, az elmúlás, a semmi stb.

A "természetfeletti" pedig szerintem is értelmetlen fogalom.Ha valaki tudja korrekt módon definiálni, annak hálás lennék, bár kötve hiszem, hogy van ilyen. Azt szokták rá mondani általában, hogy olyan dolgok, amelyekre nem érvényesek a természet törvényei (vagy ezeknek egy része). Ez olyan, mintha azt mondanánk: "Nem tudjuk, hogy ez hogy működik, de soha nem is fogjuk tudni." Ez ostobaság. Sok olyan dolog van, ami nincs még tökéletesen leírva, de eleve ráfogni bármire, hogy "természetfeletti" oktalanság.

2013. jan. 14. 13:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Az UFOkban hiszek, mivel nem hiszem el, hogy a végtelen világűrben egyedül lennénk, sőt, ha létezik tőlünk sokkal idősebb civilizáció, akkor biztos, h utazgatnak és ha utazgatnak, akkor biztos bekukkantanak hozzánk is, érdekes bolygó a föld.

A szellemekben nem hiszek, simán csak azért nem, mert tudományosan nem magyarázható, ellentétben az UFO-kkal.

2013. jan. 16. 17:26
 18/27 anonim válasza:
Ufok- léteznek, bár nem biztos hogy olyan formában mint amilyennek mi azt elképzeljük, lehetséges hogy más bolygókon még csak kialakulóban van z élet tehát ott még csak kevés féreg szerű élőlény létezhet.Szellemekkel nem tudok jót mondani, hittem mindig is bennük, de oktalanul hisz még nem láttam bebizonyítva hogy léteznek. Természet feletti lényeg pedig léteznek, például láttam a Origon még pár hete 1 cikket hogy az 1ik szigeten az embernél 3 szor nagyobb denevért kaptak el, fotó is készült.
2013. jan. 17. 10:17
 19/27 hotrodder válasza:
engem mar tobbszor elraboltak :)
2013. jan. 17. 12:39
 20/27 szabina987 válasza:
en biztos vagyok benne hogy vannak es leteznek
2013. jan. 17. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!