Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek az UFO-kban/szellem...

Ti hisztek az UFO-kban/szellemekben/természet feletti lényekben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 11:17
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
UFO-k 100%, hogy léteznek. Nem igaz, hogy egy "végtelen" világűrben nincs a Földhöz hasonló bolygó. Tuti van élet még több bolygón is odafenn. A szellemekben és a természetfeletti lényekben is hiszek. De természetfeletti lények alatt nem a pénzenergiát küldő TV-s emberekre értem...
2013. jan. 18. 07:42
 22/27 anonim ***** válasza:

"Nem igaz, hogy egy "végtelen" világűrben nincs a Földhöz hasonló bolygó."

Akkor miért nem lottózól minden héten, életed végéig? Nem igaz, hogy egyszer sem lesz ötösöd!

2013. jan. 18. 13:11
 23/27 anonim válasza:

Vagyunk és létezünk! Most is olvassuk hatalmas kivetitőkön a gyakorikérdéseket, gondolattal irányított billentyűzettel válaszolva. Üdv egy UFO!

U.i.: azt is láttuk, hogy most elmosolyodtál!

2013. jan. 20. 09:11
 24/27 Wadmalac ***** válasza:

Unidentified Flying Object: természetesen létezik. Egész addig, amíg nem azonosítják. Azon esetek közt, amelyekben a természetes vagy földi mesterséges jelenségekkel való azonosítás nem sikerül, rengeteg a kamu, sőt elnyomó többség az.

Mindenesetre vannak megmagyarázatlan esetek, amelyeket nem a pityókás Szusznyák bácsi a kocsmából hazafelé talált ki a késés magyarázatára, hanem sok ország hadseregének jelentéseiben, sok hivatásos tanúval, radarérzékeléssel stb. alátámasztva dokumentáltak és minden magyarázatnak ellenállnak. Ezek számomra a leginkább elgondolkoztatóak, mert ezeket tutira nem a szenzációhajhászás szülte.

2013. jan. 21. 09:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Én speciel a szellemekben nem hiszek idegen lényeket még nem láttam maga a természet felletti lény is bonyolult szó eggyáltalán nem természet feletti ha még léteznek is hanem egyszerüen csak nem értjük a képességeiket hogy hogyan működnek hogyan jöttek létre de ettől nem természet felettiek csak annak néznénk őket
2013. jan. 22. 01:19
 26/27 anonim válasza:

a szellemek magyarázata egyszerű

ufók pedig nemhogy vannak, beépültek az emberi lények közé annyira h már minden második ember ufó.

vagyis közülünk (én aki ép irom ezt s te aki olvasod) az egyikunk ufó.

a kérdés csak az hogy melyikünk.

a gond az h az álca miatt az is letagadja aki tényleg ufó...

2013. jan. 22. 21:13
 27/27 anonim válasza:
én hiszek bennünk, nem úgy ahogy esetleg a filmekbe gonosznak mutatják általában őket. Nem érdekel ha az emberek hülyének néznek de amikor meghalt egy barátom balesetben éreztem, hogy ott van mellettem.
2013. jan. 30. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!