Mennyire hisztek az UFO-kban?
Múlt héten mikor nyaraltunk a nagyszüleimmel, a bátyám letöltötte a Jelek c. filmet, hogy majd valamelyik este megnézzük.
Rögtön első nap így is tettünk, a film nagyon tetszett és érdekes is volt. Akkor még nem igazán hittem a földönkívüliekben.
Észrevettem hogy a nagymamám az egész film alatt furcsán viselkedett. Eléggé ijedt volt.
A film végén rákérdeztem hogy mitől rémült meg ennyire. El is mesélt egy történetet: 15 évvel ezelőtt mikor este későn ért haza a munkából, észrevett az égen egy furcsa "repülőt". Nem igazán az volt, mert sokkal zömökebb alakja volt és az oldalán sok kicsi ablak, amik le voltak húzva és világítottak! Nagymamám persze nem tudta mi az, így nem is érdekelte. Másnap reggel mikor ment munkába, (a kórházban dolgozik) az egyik nővér azt terjesztette hogy őt múlt éjszaka a buszmegállóban elrabolták az UFO-k, és reggel ugyanoda a buszmegállóba vitték vissza. A férje csak annyit tudott, hogy eltűnt egy éjszakára. Természetesen mindenki bolondnak tartotta, még a nagymamám is.
De amióta látta ezt a filmet, már elhiszi azt amit látott. Biztos benne hogy egy UFO repülőt látott akkor este. A filmben benne volt az, hogy ilyen gabonakörökbe rakják a jeleiket hogy tájékozódni tudjanak.
Nagymamám háza pedig ott volt pontosan egy ilyen mögött.
A film megnézése, nagymamám története óta hiszek az UFO-kban. Az a nővér akit elmondása szerint elraboltak, azóta már főnővér, és nagyon kedves meg okos, de soha nem szívta vissza azt amit mondott. Mert az úgy történt.
Hát én ebbe az elrablásba még mindig kételkedek, a többit elhiszem.
Akik hisznek az UFO-kban, azok hogy kezdtek el hinni bennük? Valami hasonló történet?
A minap néztem meg ezt a 2 videót:
Ez eléggé érdekes és rémisztő:
http://www.youtube.com/watch?v=SbyG6FO02JU&feature=share&lis..
Ettől meg majdnem beszartam:
http://www.youtube.com/watch?v=f5YkIaY58ng&feature=share&lis..
Hú, ez valóban érdekes és...ijesztő. :/
Állítólag kísérleteznek az elrabolt embereken, vizsgálják őket, mintákat vesznek tőlük...
Találtam egy cikket, amiben egy férfi azt állítja, háromszor rabolták el a földönkívüliek. Könyvet is írt belőle:
Utolsó válaszolónak! Mindenképpen olvasd el, hátha beugrik valami emlék!
A21/24 es hozzászólásodban közzétett videákban tisztán látszik (persze csak ha megállítod, és képkockánként nézed) hony a videa manipulálva lett. a manipulátor kihasználva az amúgy is silány minőséget, és a félhomályt, még a biztonsági ör fejét alkotó képkockákat is felcserélgette. És azt hiszem, már láttam is ennek tüzetes magyarázatát még régebben szintén a tubén.
24/24 linkedben sem érzek semmi egyebet, mint a szenzációhajhászást.
Párom egy nap azzal tért haza munkahelyéről, hogy elmesélt a munkahelyén egy történetet ami velem is kapcsolatos. A történet egy embernagyságú két lábon járó kutyáról szólt akinek szarvai voltak. A munkahelyén egy javasasszony a történet hallatán azt mondta neki, hogy most van vége a szenvedéseinek és nélkülözésnek, az ördög végképp elment tőle többé már nem zaklatja, nem lesz többé hatással rá. Én tudom, hogy ezt Ő csak képzelte, vagy álmodta, de hagyom hogy továbbra is megtörtént eseményként mesélje, hisz megcáfolni senki sem tudja. De őt valójában megnyugtatja, mert az esemény előtt valóban sokat nélkülözött. Ezt csak azért meséltem el, hogy Te és aki olvassa, Ti is lássátok, hogy egy ember életében hatalmas fordulatot hozhat valami ehhez hasonló képzelgés, és minden képzelgés valami fordulóponthoz kötődik az életben. Hogy miért nem úfóról szól ez a kis megjegyzésem? Nos a mi apáink anyáink idejében még nem volt televízió, a mozikba is csak propaganda és híradófilmeket mutogattak. Tehát az UFÓ és idegen lény, még nem töltötte be mindennapjaikat. De ma már óhatatlan, akaratlan is mindenfelé belebotlik az ember. Ez az egész ufómizéria az 51-es körzet című film bemutatásával kezdődött. A film forgatásakor fejlődött a trükkfelvétel, mikor is a szereplők mögé vetítették az őserdőt vagy a tengert. Az első televízió megjelenésével hatalmas élmény volt végignézni a Tenkes kapitányát c. sorozatot, ahol is egy száz évvel korábban játszódó történetet mutattak be, de a kapitán hátterében tisztán látszottak a villanyoszlopok, amik alig lehettek tíz évesek.
Az is tény, hogy minden ember életében van egy epizód, mikor megdöbbenve tapasztalja, hogy olyan helyen ahol korábban sohasem járt, úgy érzi mintha már megtörtént volna korábban. Ezt csak a nagymama megdöbbent arckifejezésére jegyeztem meg.
Alig négy éve használom az internetet. Korábban ugyanis se időm se pénzem nem volt rá. Most kezdek csodálkozni, hogy mennyi mindenről maradtam le. Hogy az ötvenes hatvanas évekbeli első megjelenített lények, amik az eredeti filmen tisztán kivehetően rajzoltnak látszanak,(ezt azóta már többször retusálták) mára már életre keltek! Sőt, már nevük is van, ráadásul mindennapjainkban tevékenyebbek nálam.
De szerintem ez nem rossz dolog, mert a lélek tekintetében csak az tud igazán szabad lenni, szabadon gondolkodni, aki átlát a függönyön és belát a színfalak mögé. Ahol is a függönyt a társadalom a színfalat a törvények alkotják.
Huuuu... most megint meglepődtem, milyen bölcs lettem!
Ja, az utolsó négy hozzászólás tőlem származik
Nekem 4 történetem van,amit saját magam éltem át.
Egyszer az ablakunkból láttam egy szó szerint eltűnőben lévő repülő kör alakú valamit. Még a tesómat is oda hívtam,pedig már hajnal 2 is el múlt,hogy legyen még legalább egy valaki,aki látja ezt rajtam kívül is. Pont kinéztem az ablakon és a házunk fölött már épp hogy át lebegett ez a valami és már csak a belső gömb része és az azt körül vevő kör alakú rész látszott halvány kékes fényben,de a gömb és a külső része közt nem volt kapcsolta,de látszott,hogy egybe tartoznak mert egyben repültek. Folyamatosan halványodott ez a kékes fakó fény,de látszott,hogy csak álcázza,vagy valami ilyesmit csinál,mert a felette lévő csillagok fénye,mikor alájuk ért,egy pillanatra megtört. Kb olyan lehetett,mint a Predator első részében,amikor áttetsző a Predator és a mögötte levő dolgok fénye megtörik. Akkor is ugyan ez jutott az eszembe,de a tesómnak is ez ugrott be egyből a látványról. Maga a látvány viszont szép volt,de olyan kékes fényt én sehol máshol még nem láttam soha sajna.
2. sztori: Foci pályán voltunk lent este,de nagy szél kezdett el fújni és vihar is közelgett már,ezért szét széledt a banda. A haver is arra lakik,amerre én,így ő is velem jött haza gyalog. Pár száz méter után egy kis felhő pamacsra lettünk figyelmesek,amiből lila,zöld,sárga,kék,fehér és halvány piros villámok vágnak ki. Nem mellékesen mondva azt is,hogy erős szélben ez a valami meg sem mozdult és az egyik ismerős háza felett max 100-150 m magasan lebeghetett. Érdekes volt,mert a villámok visszatértek mindig a felhőbe,nem értek soha talajt és nem is nyúltak ki túlságosan hosszan a kis gömb alakú felhőcskéből,valamint látszott,hogy magában a felhőben is sárgás-fehéres fények villódznak,mintha benne is villámlana. Érdekes látvány volt.
3. sztori:
Haverokkal lementünk kocsmázni (teszem hozzá éppen akkor értünk oda,még nem ivott senki semmit :) )Én bementem elsőnek kikérni a piát,kezet fogtam a tulajjal,kikértem a cuccot és mentem ki többiekhez. Ekkor,még az ajtóban megállva lettem figyelmes egy fényre a távolban,nyíl egyenesen szemben a szántó földeknél,mert ez pont a település szélén van,a másik oldalt csak egy házsor van már,mögötte pedig termő földek kezdődnek és erdők. Jön a tulaj,ő is nézi,hogy mit nézek,erre már oda jött a haver csaja is,utánna pedig a hapsija is,együtt néztük,ahogy ez az aljánál lapos,tetején pedig nyújtott félgömb alakú valami közeledik,de még messze volt. Először azt hittük,hogy valaki még most jön be a földről valamilyen járművel,de a fénye már akkor nem volt okés. Egy perc múlva már egyértelmű volt,hogy nem jármű,legalább is nem Földi,mert ez akkora lett,mint 2 ház és belebegett teljesen a szemközti ház hátsó udvarára. Akkor gondoltunk csak bele,hogy milyen távolságra lehetett akkor mikor először megláttuk és az kb 5-6 km-re lehetett. Ez a valami ott meg is állt,nem jött tovább,nem volt hangja és bár távolról nagyon fényesnek tűnt,de ilyen közelségből is hunyorgás nélkül lehetett szemügyre venni,de a fényétől nem lehetett megmondani,hogy van-e rajta valami ablak,ajtó,hajtómű,semmi. Alul a fénye kicsit lemenő nap fényére hajazott,de a teteje teljesen fehér színű volt. A haver orvosira járó csaja meg is jegyezte,hogy lehet vadászgép,csak tolatva jön ( és ezt ő komolyan gondolta :) ) A havert ilyen idegesnek nem nagyon láttam még ezen kívül,rászólt,hogy fejezze be és hallgasson ha nem tud értelmesebbet mondani :) Ahogy jött ez a valami,úgy távozott is,mintha csak azt akarta volna megnézni kik vagyunk.
4. sztori. ( megjegyzem ez nem az enyém )
A nagybátyám mesélte ,hogy a kertjükben ő ugyan így látott egy sokkal kisebb valamit,ami átment a fák közt,de úgy,hogy a fák nem elhajoltak,hanem félkör alakban,mintha meghajtották volna őket elgörbültek a törzsüknél,de a tetejüknél pedig folytatódtak tovább egyenesen.
Felénk történnek érdekes dolgok,nappal hallható hatalmas dörrenések. Mindenki ezekről beszélt,aztán valakinek leesett,hogy valami sztorit ki kellene rá találni és 2-3 hónapa rá azt mondták,hogy vadászgépek gyakorlatoztak felénk. Csak ezzel az a baj,hogy amíg folytak a Koszovói harcok felettünk mentek el a vadászgépek,mindenki tudta,hogy milyen az,ha alakzatba állt gépek vannak az égen,de mostanság nem igen lát ilyet senki,de a dörrenések meg vannak továbbra is.
Régebben hatalmas gazdaság működött ( TSZ,ha így valaki jobban emlékszik az ilyenekre ) Történt egyszer,hogy a legelőn,de még az istállókban tartott tehenek közül is egy jó párnak a nyakát valami elvágta és el tüntette belőlük a vért úgy,hogy az állatok körül egy csepp sem volt belőle és az istállóban tartottak közül is ott vette körbe őket a többi tehén,de semmi,azok sem voltak véresek. Miután ezt meg unták,egy pár ember kijárt ellenőrizni,gyanították,hogy valaki szórakozik,bár elég drága mulatság az ilyen. Ketten közülük be mentek egy istállóba,mert nagyon bőgtek a tehenek. Látták,hogy egy minimum 3 -3,5 méter magas,vékony,fénylő szemű,sötét barna csuklyás valami fogja az egyik tehén torkát és valami fényes,csőszerű valamit tart a tehén nyakához. A két férfinél csak lapát és kis fejsze szerűség volt,azt hozzá is vágták ehhez a valamihez,de nem ért semmit,mert csak lepattant egy kék villámcsapás szerű fény társaságában róla,le a padlóra,ahol még izzott a fejsze fém része,amikor a többiek később megérkeztek. Ami után hozzávágták,ez abbahagyta amit csinált és elindult lassan a két férfi felé,de nem hátráltak el előle,( bár később elmondták,hogy a félelem miatt meg sem tudtak mozdulni )ez a valami megállt és mély sóhajtást és egy halk zúgást hallatott,mint valami elektromos szerkezet hangja,majd fogta és egyszerűen elsétált köztük,az ajtónál pedig teljesen félig le kellet hajolnia,hogy kiférjen az amúgy 230 centis ajtón,ami a mai napig meg van. Onnan is becsülték meg a magasságát. A két férfi elmondása alapján mind a ketten látták,hogy vékonynak és erőtlennek néz ki ez az izé,de amikor elsétált köztük valahogy érezték rajta,hogy sokkal erősebb kettejüknél is. Furcsa,de ilyen lényt Amerikában is leírtak,de az az embereket támadta meg fényes nappal az utcán és csak felpofozta,ütötte, és csak kinevette az embereket. Neki sem lehetett látni az arcát,magas volt nagyon és búgó-zúgó hangot adott ki magából. Ezt a helyi seriff,miután már nagyon durva sérüléseket okozott az embereknek levadászta és eltemette. Nálunk ezzel a találkozással vége is lett a tehén gyilkolászásnak,onnantól fogva nem történt semmi.
H valakinek van még ilyen sztorija légy szi írja!
Van még,de az inkább szellemes történet és elég furcsák. Azt majd valahova máshova beírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!