Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire hisztek az UFO-kban?

Mennyire hisztek az UFO-kban?

Figyelt kérdés

Múlt héten mikor nyaraltunk a nagyszüleimmel, a bátyám letöltötte a Jelek c. filmet, hogy majd valamelyik este megnézzük.

Rögtön első nap így is tettünk, a film nagyon tetszett és érdekes is volt. Akkor még nem igazán hittem a földönkívüliekben.

Észrevettem hogy a nagymamám az egész film alatt furcsán viselkedett. Eléggé ijedt volt.

A film végén rákérdeztem hogy mitől rémült meg ennyire. El is mesélt egy történetet: 15 évvel ezelőtt mikor este későn ért haza a munkából, észrevett az égen egy furcsa "repülőt". Nem igazán az volt, mert sokkal zömökebb alakja volt és az oldalán sok kicsi ablak, amik le voltak húzva és világítottak! Nagymamám persze nem tudta mi az, így nem is érdekelte. Másnap reggel mikor ment munkába, (a kórházban dolgozik) az egyik nővér azt terjesztette hogy őt múlt éjszaka a buszmegállóban elrabolták az UFO-k, és reggel ugyanoda a buszmegállóba vitték vissza. A férje csak annyit tudott, hogy eltűnt egy éjszakára. Természetesen mindenki bolondnak tartotta, még a nagymamám is.

De amióta látta ezt a filmet, már elhiszi azt amit látott. Biztos benne hogy egy UFO repülőt látott akkor este. A filmben benne volt az, hogy ilyen gabonakörökbe rakják a jeleiket hogy tájékozódni tudjanak.

Nagymamám háza pedig ott volt pontosan egy ilyen mögött.

A film megnézése, nagymamám története óta hiszek az UFO-kban. Az a nővér akit elmondása szerint elraboltak, azóta már főnővér, és nagyon kedves meg okos, de soha nem szívta vissza azt amit mondott. Mert az úgy történt.

Hát én ebbe az elrablásba még mindig kételkedek, a többit elhiszem.

Akik hisznek az UFO-kban, azok hogy kezdtek el hinni bennük? Valami hasonló történet?

2013. júl. 21. 10:10
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Átverés volt!

Elméletekből tehát nem volt hiány, ám 1991-ben fordulat következett be az ügyben: Doug Bower és Dave Chorley bevallotta, hogy ők hozták létre az első gabonakört. Bevallásuk szerint a bizarr ötlet megszületésében nagy szerepe volt az alkoholnak is: alaposan felöntöttek a garatra azon az estén, és miközben egymást támogatva igyekeztek hazajutni a kocsmából, ufótörténetekkel szórakoztatták egymást. Ekkor jutott eszükbe, hogy milyen jó tréfa lenne ufó-leszállópályát imitálni a rozsföldön, ami mellett épp elhaladtak. Innentől kezdve egymást követték az események, ám maguk sem gondolták, hogy világméretű lavinát indítanak el a csínyükkel. Ők maguk is rákaptak a mókára, sőt egyre tökéletesítették a technikájukat; a dél-angliai gabonakörök jó része az ő művük. Mások is rájöttek azonban, hogy remek szórakozás gabonaköröket gyártani, így egyre szaporodtak világszerte a különös ábrák.

2013. júl. 21. 12:43
 12/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg ezeket a videókat :) Szerintem léteznek. Lehetetlen, hogy egyedül legyünk :)

http://www.youtube.com/watch?v=BtQHYu1gfTw

2013. júl. 21. 12:48
 13/29 anonim ***** válasza:
A földönkívüliekben hiszek, de az itt összehordott reptoidos, krixkraxis, lumbulábis baromságokon csak nevetni tudok...
2013. júl. 21. 14:09
 14/29 A kérdező kommentje:

#8: Na az lehet! :D

#9: Lehet hogy ember volt, de mégis ki az a barom akinek ennyi szabadideje van?!

#10: Elmész te a tudod hova!

2013. júl. 21. 15:26
 15/29 A kérdező kommentje:
#13: Oké, elhiszem. De mi van ha az UFO-k is rákaptak erre? :D (hülyülök ám)
2013. júl. 21. 15:30
 16/29 anonim ***** válasza:

nálunk a rekordot egy öregember tartotta, aki hazafelé menet állítólag elütött egy ufot a biciklijével.

az öreg holt kottásan ment hazafelé, útszéltől útszélig ment kanyarogva a nyílegyenes úton, majd egyszer átment vmin, onnantól már csak mászni tudott, egész hazáig.

reggel mikor felébredt, az egész környéket telekürtölte, h egy ufot elütött, és elrabolták, és otthon tért magához.

kimentek keresni a bicajt, az árokban meg is lett, meg egy hatalmas fatörzs is, amin a bácsika keresztül hajtott.

2013. júl. 21. 15:37
 17/29 anonim ***** válasza:

Az ufóknak nagyon hülye szokásuk lehet, hogy mindig a búzamezőben szállnak le. :O

A nővér pedig valszeg megcsalta a férjét, ezért is hazudott ilyet.

2013. júl. 21. 15:37
 18/29 A kérdező kommentje:

#16: Az kemény! xD

#17: Igen, lehet hogy megcsalta.

2013. júl. 21. 17:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A világegyetem nagy, nem lehet biztosan azt kijelenteni, hogy nincs élet máshol.
2013. júl. 22. 12:26
 20/29 A kérdező kommentje:

#19: Ebben teljességgel egyetértek!

Annyira imádom az olyan embereket akik azt mondják hogy a Földön kívül nincs semmilyen élet...

2013. júl. 22. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!