Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Leghitelesebb ufo képsorozatok...

Leghitelesebb ufo képsorozatok mit gondoltok ez lehet bizonyíték az idegenek létezésére?

Figyelt kérdés

Utána lehet nézni a képek eredetiek kétségtelenül nem fotóshop [link]

Jigsaw

2014. febr. 8. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Grat 234 hiteles ufó fénykép csokorba döntve !

Legnagyobbrésze kis szürke galaktilkus űrhajó

2014. febr. 8. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Azért vicces, hogy az ufo-k evolúciója a mi fejlettségünket tükrözi (A régebbi képeken még teljesen szögletes, egy másikon (ahol cigizik az ürge) megjelenik a szivar formájú, stb).

Némelyik (ahol ki lehet venni az alakját) szinte repülésre képtelen szerkezet.

Az újabbakon már egész áramvonalas, tele fénnyel.

Ez tényleg bizonyíték, ha másra nem is, hát a kreativitásunkra mindenképpen!

2014. febr. 8. 19:08
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

A képsorozatban szereplő képek nagy részét én magam is vizsgáltam már különböző módszerekkel, amelyek a photosoppal történő utómunkálatokat mindenképp kimutatják, amennyiben arról szó lehet.

Azonban ezek hiteles képek, és nincs köztünk photoshop.

2014. febr. 8. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
8%

Ez:

[link]

2014. febr. 8. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Jigsaw és a hitelesség... Egyébként szerepel egy rakat is, amit szórakozásból készítettek, és bevallották, hogy hamisítványok. Plusz vannak olyan képek, ahol egyszerű fekete foltok vannak valahol a fényképen.
2014. febr. 9. 00:47
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

A képek többsége szerintem csak hamisítvány,mert látszik rajtuk,hogy csak egy paca van ott.....

Tudod,ma már vannak olyan jó programok,amikkel meg lehet csinálni ezt nagyon könnyen.:)

Bár lehet,hogy valamelyik kép igazi,de nem mindegyik!

2014. febr. 9. 08:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elvakult. De szerintem vannak köztük valódi képek, ahogy #6 mondta példának ezek. [link] [link]
2014. febr. 9. 09:34
 8/15 anonim válasza:

Amiket a kérdező linkelt, az kiszivárogtatásnak minősül...

üdv: ügynöktársak

2014. febr. 9. 20:54
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves Xügynök tudd meg, hogy jó magam hármas ügynök vagyok Jigsaw-ként civil vagyok természetesen közelhetek olyan információkat civileknek, amelyek a földönkívüliek létezésére utalhatnak persze (teljes teljes körű információkat nem közölhetek). csak utalhatok arra, hogy léteznek földönkívüli életformák munkaidőn kívül. De amikor felveszem az egyenruhát akkor tudom mi a dolgom J Ügynökként, J Ügynök egy teljesen más karakter, mint Jigsaw harmadik személyem olyan titkos, hogy még ügynök kollégáknak sem beszélhetek róla.

Üdv, Doctor Who tanítványa az ezer arcú J Ügynök személyesen.

2014. febr. 9. 22:17
 10/15 anonim válasza:

ügynöktársak...

én is inkognitóban vagyok, infókat kellett gyűjtenem, és ellenőriznem kell a civil lakosság informáltságát ebben a témában, ami néha nehéz feladat.

de jelen voltam ezen az oldalon mindig és leszek is, és nyomon követem a fejleményeket a kiszivárogtatásokban!

2014. febr. 9. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!