Leghitelesebb ufo képsorozatok mit gondoltok ez lehet bizonyíték az idegenek létezésére?
Grat 234 hiteles ufó fénykép csokorba döntve !
Legnagyobbrésze kis szürke galaktilkus űrhajó
Azért vicces, hogy az ufo-k evolúciója a mi fejlettségünket tükrözi (A régebbi képeken még teljesen szögletes, egy másikon (ahol cigizik az ürge) megjelenik a szivar formájú, stb).
Némelyik (ahol ki lehet venni az alakját) szinte repülésre képtelen szerkezet.
Az újabbakon már egész áramvonalas, tele fénnyel.
Ez tényleg bizonyíték, ha másra nem is, hát a kreativitásunkra mindenképpen!
A képsorozatban szereplő képek nagy részét én magam is vizsgáltam már különböző módszerekkel, amelyek a photosoppal történő utómunkálatokat mindenképp kimutatják, amennyiben arról szó lehet.
Azonban ezek hiteles képek, és nincs köztünk photoshop.
Szia!
A képek többsége szerintem csak hamisítvány,mert látszik rajtuk,hogy csak egy paca van ott.....
Tudod,ma már vannak olyan jó programok,amikkel meg lehet csinálni ezt nagyon könnyen.:)
Bár lehet,hogy valamelyik kép igazi,de nem mindegyik!
Amiket a kérdező linkelt, az kiszivárogtatásnak minősül...
üdv: ügynöktársak
Kedves Xügynök tudd meg, hogy jó magam hármas ügynök vagyok Jigsaw-ként civil vagyok természetesen közelhetek olyan információkat civileknek, amelyek a földönkívüliek létezésére utalhatnak persze (teljes teljes körű információkat nem közölhetek). csak utalhatok arra, hogy léteznek földönkívüli életformák munkaidőn kívül. De amikor felveszem az egyenruhát akkor tudom mi a dolgom J Ügynökként, J Ügynök egy teljesen más karakter, mint Jigsaw harmadik személyem olyan titkos, hogy még ügynök kollégáknak sem beszélhetek róla.
Üdv, Doctor Who tanítványa az ezer arcú J Ügynök személyesen.
ügynöktársak...
én is inkognitóban vagyok, infókat kellett gyűjtenem, és ellenőriznem kell a civil lakosság informáltságát ebben a témában, ami néha nehéz feladat.
de jelen voltam ezen az oldalon mindig és leszek is, és nyomon követem a fejleményeket a kiszivárogtatásokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!