Mit csinálnátok, ha egy földönkívüli űrhajó a házatok elé zuhanna le?
A - Túszul túszul ejtenétek kinoznátok őket beteges heccből?
B - Csinálnátok róla pár felvételt és a videókat feltöltenétek a youtube-on esetleg eladnátok azokat a médiának?
C - Segítenétek nekik haza jutni?
Figyelem! Ez egy szabad ország állítólag asszem tehát a saját véleményeteket is írhatjátok nyugodtan.
D - betojok és szétröhögöm a fejem, hogy pont velem, pont itt, stb...
aztán...
tisztálkodás, tiszta ruha...
aztán...
C, ez egyértelmű. Ha én földönkívüli lennék tuti nem szeretnék ennyi retardált magánkívüli között meghalni...
Viccen kívül is a C.
Először lefosnám a bokámat, mert nem minden nap látni ilyet. Valószinűleg cseszhetem a petúnia öntözést is, mert az udvart feltúrta az űrhajójuk.
A találkozáskor megkérdezném van-e wc papírjuk vagy amit ők használnak, mert szaros bokával nem jó ismerkedni, meg ha már ennyi kárt okoztak, ennyit megtehetnek.
Ha normálisak, jó fejek, akkor laza csevejbe kezdenénk, megvitatnánk az aktuális csillagközi eseményeket, hogy miért nincs pénz a csillagközi flotta járműkorszerűsítésére stb..
Talán facén is bejelölném őket, ha lehet.
#8 Valószínűleg semmit sem értenél a technológiájukból hiába vizsgálnád azt.
#9 Nyilván a nemzetvédelm, katonaság hamar értesülne a dologról, mivel figyelik a légtért valószínűleg téged is kikérdeznének a felvételeket elvennék azután megfenyegetnének téged ez nem megoldás én ugyanebben a helyzetben azonnal kihívnám a médiát, hogy ne tudják eltussolni az ügyet nyilvánosságra hoznám az egészet a pénz számomra másodlagos.
#11 Miként segítenél nekik? Mit tudnál értük tenni?
@15:
"Dehát, ha nem értenék, amit mondasz?"
Jaj, dehogynem! Ha a féleszű, egyfogú, 3 általánost végzett Lajos bácsival el tudnak beszélgetni, akkor velem is.
Én ugyanis képes vagyok leereszkedni arra a szintre.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!