Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit csinálnátok, ha egy...

Mit csinálnátok, ha egy földönkívüli űrhajó a házatok elé zuhanna le?

Figyelt kérdés

A - Túszul túszul ejtenétek kinoznátok őket beteges heccből?

B - Csinálnátok róla pár felvételt és a videókat feltöltenétek a youtube-on esetleg eladnátok azokat a médiának?

C - Segítenétek nekik haza jutni?

Figyelem! Ez egy szabad ország állítólag asszem tehát a saját véleményeteket is írhatjátok nyugodtan.

2014. jún. 15. 22:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

D - betojok és szétröhögöm a fejem, hogy pont velem, pont itt, stb...

aztán...

tisztálkodás, tiszta ruha...

aztán...

C, ez egyértelmű. Ha én földönkívüli lennék tuti nem szeretnék ennyi retardált magánkívüli között meghalni...

Viccen kívül is a C.

2014. jún. 16. 00:39
 12/37 anonim válasza:

Először lefosnám a bokámat, mert nem minden nap látni ilyet. Valószinűleg cseszhetem a petúnia öntözést is, mert az udvart feltúrta az űrhajójuk.

A találkozáskor megkérdezném van-e wc papírjuk vagy amit ők használnak, mert szaros bokával nem jó ismerkedni, meg ha már ennyi kárt okoztak, ennyit megtehetnek.

Ha normálisak, jó fejek, akkor laza csevejbe kezdenénk, megvitatnánk az aktuális csillagközi eseményeket, hogy miért nincs pénz a csillagközi flotta járműkorszerűsítésére stb..

Talán facén is bejelölném őket, ha lehet.

2014. jún. 16. 00:50
 13/37 A kérdező kommentje:

#8 Valószínűleg semmit sem értenél a technológiájukból hiába vizsgálnád azt.

#9 Nyilván a nemzetvédelm, katonaság hamar értesülne a dologról, mivel figyelik a légtért valószínűleg téged is kikérdeznének a felvételeket elvennék azután megfenyegetnének téged ez nem megoldás én ugyanebben a helyzetben azonnal kihívnám a médiát, hogy ne tudják eltussolni az ügyet nyilvánosságra hoznám az egészet a pénz számomra másodlagos.

#11 Miként segítenél nekik? Mit tudnál értük tenni?

2014. jún. 16. 07:58
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Elmagyaráznám nekik, hogy nem léteznek.
2014. jún. 16. 08:11
 15/37 A kérdező kommentje:
#14 Dehát, ha nem értenék, amit mondasz?
2014. jún. 16. 08:18
 16/37 anonim ***** válasza:
Behívnám az idegeneket, ellátnám a sérüléseiket (ha vannak) és megvendégelném őket egy finom házikoszttal, azután telepetikus úton elbeszélgetnékvelük, hogy honnan jöttek és ott hogyan élnek, mit keresnek itt?
2014. jún. 16. 08:39
 17/37 A kérdező kommentje:
#16 Ez nemes gesztus tőled úriemberre vall, csakhogy nem biztos, hogy emberi ételeket fogyasztanak az sem biztos, hogy telepetikusan tudnak kommunikálni egymással.
2014. jún. 16. 09:20
 18/37 anonim ***** válasza:
Hívnám az ügyeletet, hogy vigyenek be a diliházba.
2014. jún. 16. 09:49
 19/37 Shai-Hulud ***** válasza:

@15:

"Dehát, ha nem értenék, amit mondasz?"

Jaj, dehogynem! Ha a féleszű, egyfogú, 3 általánost végzett Lajos bácsival el tudnak beszélgetni, akkor velem is.

Én ugyanis képes vagyok leereszkedni arra a szintre.

:-D

2014. jún. 16. 09:57
 20/37 anonim ***** válasza:
Én egyiket se választanám . Először megvendégelném őket egy teára, kávéra vagy süteményre, hogy kipihenjék az út fáradalmait, utána mutogatnék nekik dolgokat . Biztos van nekik ilyen külsőt megváltoztató ketyeréjük . Elvinném őket egy szórakozóhelyre, majd az új Fradi stadionba egy Európa Liga meccsre (már alig várom :-)) majd zenéket mutogatnék nekik, főznék nekik valami finomat, utána elbeszélgetnénk különböző dolgokról . Reggel amikor indulnának útravalónak becsomagolnék nekik még egy kis süteményt és egy kis Anna féle gyulyáslevest, így szép emlékekkel térnének vissza a bolygójukra :-))
2014. jún. 16. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!