Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha nincs a Holdon semmi...

Ha nincs a Holdon semmi szokatlan akkor miért vannak kipixelezve bizonyos részei?

Figyelt kérdés

Nektek ez nem furcsa ? Talán az földönkívüliek nyomai lehetnek ? Ha nekem nem hisztek nézzétek meg a saját szemetekkel, koordináták :

Űrhajó roncs - 25° 19'50.27" N2"18'13.34"E

Valami bázis romjai - 19°58'47.06"N 21°11'35.53"E

Monolit - 27° 24' 40.06" S 35" 18' 30.46" W

És van még egy kis apróság, az Űrodüsszeia 1968-as film, a holdra szállás pedig 1969-ben volt . Érdekes, hogy szinte majdnem ugyanaz játszódott le mint a filmben, bár hivatalosan nem látogatták meg a monolitot, titokban biztos megnézték . De hogyan lehet ez, hiszen a filmet 1 évvel korábban forgatták ? Aki látta már, az tudja hogy az Űrodüsszeia egy rendkívül nehezen érthető film, szinte minden képkockájában rejtett utalások és szimbólumok találhatók . Én legalább vagy 30-szor láttam, és még midig fedezek fel benne új dolgokat . Az ott található monolit szinte ugyanaz azzal ami a valóságban is a Holdon áll . Honnan tudhatott Stanley Kubrick erről, vagy csak pusztán véletlenről lehet szó ? Továbbá mivel magyarázzátok, hogy a holdraszálláskor közölt képeket mind cenzúrázták, valamint az űrhajósok többsége furcsa tárgyakat látott az űrben repkedni, kis ízelítő ezek eredeti NASA felvételek :

http://www.youtube.com/watch?v=8njYpyAkMp8

14:25 nél elképesztő felvételek, ezt például mivel magyarázzátok ?

Azt is beismerték, hogyha életet találnak a földön kívül, közös beleegyezés nélkül nem lehet nyilvánosságra hozni . Talán ezért van kipixelezve a Hold, mert vannak ott roncsok, de nem tudják elszállítani, nyilvánosságra meg nem hozhatják ?

2014. jún. 11. 16:17
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a képekkel mi van, ehhez nem értek olyan szinten. De mindenképpen lehet valami, mert akkor nem mondanák annyian, hogy retusálva vannak.

Viszont ez az oszlopszerű "képződmény" szinte kizárt, hogy természetes legyen. Ha arról van szó, amire én gondolok, láttam róla valahol egy oldalszögben készített képet, hát teljesen le voltam döbbenve, ez inkább hasonlít egy kilátótoronyra, vagy valami felhőkarcolószerű dologra, annyira elüt a sík környezetétől!

Aztán, az űrhajósokról nem is beszélve. Már az állítólagos leszállás közvetítésekor is nagyon furcsa, sőt félelmetes dolgok történtek.

Megszakadt az adás órákig, azonosítatlan repülő tárgyakat láttak az űrhajósok, megdöbbentek, nem tudták hova tenni ezt a dolgot, azt, hogy hogyan kezeljék, amit akkor átéltek. Még talán követték is őket az idegen járművek.

Tehát vannak itt bőven furcsa dolgok, amikre azóta sincsen

hivatalos magyarázat.

2014. jún. 12. 01:06
 32/52 anonim ***** válasza:

#30 Én nem mondtam, hogy felkerülnek a NASA honlapján az agyon retusált képek és nem egy teljesen eltorzított képre gondolok.

Ahogy mondtam néha meg kell világítani a képeket, hogy minden jól kivehető legyen a Holdnak vannak árnyékosabb részei, ahol a fény már nem ér le kellően ott egy kicsit meg kell világítani nem arra gondolok, hogy eltüntetnek egy sziklát, krátert pont ellenkezőleg nézd meg pár Holdról készül képet néhány meg van világítva, amit Adamskiék linkeltek, azokkal az összerakás közben történt valami.

A csillagászok szerintem csinálnak teljes retusált képeket, de azok már nem kerülnek nyilvánosság előtt, ha mégis, akkor nagy port kavarnak az UFO hívők-közt íme egy példa: [link]

Lehet, hogy nagy baromságot irtam az előző válaszommal a retusálos résznél, de csak azért irtam oda, hogy retusálás, mert néhány válasznál ezt olvastam. :D

2014. jún. 12. 08:42
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Egy képet nem lehet "megvilágítani". Világosítani lehet. A gamma görbét úgy csavargatom, ahogyan akarom. De ettől nem lesz részletesebb a kép. A homogén felületek világosítva is azok lesznek.

Digitális képeknél mondjuk ezek az értékek jönnek sorban: 005, 020, 028, 000, 009, 048, ezt módosíthatom erre: 010, 028, 070, 000, 022, 0152. A kép így világosabb, az eltérések nagyobbak. De ebből soha nem lesz semmi: 020, 020, 020, 020, 020

Azaz a teljesen kiégett (fehér), s teljesen alulexponált (fekete) részeken nem fognak új részletek előtűnni.

2014. jún. 12. 09:17
 34/52 anonim ***** válasza:

Illusztráció az előzőhöz:

Egy un. low key portréba nyúltam durván bele. A felső részt kivilágosítottam. Semmi új elem nem jelent meg a sötét részeken. Íme:

[link]

2014. jún. 12. 09:26
 35/52 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem személyesen, hanem megnéztem a velük készült interjúkat és a NASA eredeti felvételeit, az a te egyéni problémád hogy ezt nem tetted meg, de kíváncsi lennék arra is hány "szkeptikus" vette a fáradtságot és nézte meg a koordinátákat ...
2014. jún. 12. 09:46
 36/52 anonim ***** válasza:
91%

Megnéztem. Semmi extra az égvilágon. Semmi.

Honnan tudod, hogy a felvételeken látott emberek azok, akiknek mondják magukat.

Pl. az Ókori idegenek "tudósai" nem is léteznek. Nem az írókra gondolok, hanem a tudósnak, kutatónak nevezettekre.

Remek dolog az emberekkel játszadozni. Titkoljunk el dolgokat, de valamit "szivárogtassunk is ki". A félelem jó a hatalomnak.

2014. jún. 12. 09:52
 37/52 anonim ***** válasza:
61%

#34 Az eleven koromsötét részeken nem valószínű, hogy sokat segít, de úgy gondolom, hogy a képek összeillesztése után az árnyékosabb részeken nyomnak egy kis fényt mellette kontraszt bár nem mindegyiknél a jól kivehető képekhez nem nyulnak hozzá.

"A kérdező kommentje:

Nem beszéltem személyesen, hanem

megnéztem a velük készült interjúkat és a

NASA eredeti felvételeit, az a te egyéni

problémád hogy ezt nem tetted meg, de

kíváncsi lennék arra is hány "szkeptikus"

vette a fáradtságot és nézte meg a

koordinátákat ... "

Szóval nem beszéltél velük személyesen csak megnézed a fotelból a velük készült interjúkat és már szakértő vagy? Inkább ne is válaszolj hadd röhögjek egy pár percig. :DDD

2014. jún. 12. 10:24
 38/52 A kérdező kommentje:

"Honnan tudod, hogy a felvételeken látott emberek azok, akiknek mondják magukat. "

Oké, itt fejeztem be, mert ez már tényleg átmegy vicc kategóriába . Szerinted ebben a videóban :

http://www.youtube.com/watch?v=yO0T05kQkbs

nem Brian OLeary szerepel, hanem csak egy hasonmás ? Vagy ebben a videóban sem Buzz Aldrin szerepel ?

http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI

Szerinted csak valaki felvette az arcát, és úgy állt kamera elé vagy mégis hogy gondolod ? Komolyan erre már szavak sincsenek ...

2014. jún. 12. 11:52
 39/52 anonim ***** válasza:

Azt el is hiszem Annácska, hogy erre nincsenek szavaid. Kár, hogy másra igen!

Ők nem hazudhatnak?

2014. jún. 12. 12:01
 40/52 Grielean ***** válasza:
65%

"Ők nem hazudhatnak?"

Nem hát, legalábbis Annácska felfogása szerint ha milliónyi szakértő és tudós is teljesen mást mond, akkor ők mind hazudnak, kivéve azt a néhányat, akik szavai a saját elképzelését támasztják alá. Fanatikuséknál ez így szokott menni...

2014. jún. 12. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!