Egész pontosan hol található az a bizonyos UFO leszállópálya Pusztaszabolcsnál?
Figyelt kérdés
Nemrég azt hiszem bemondták a tv-ben, meg olvastam a neten, hogy Pusztaszabolcs környékén találtak egy állítólag UFO leszállópályát, ami valami erdős-füves részen van. Én dunaújvárosi vagyok és tudni szeretném, hogy pontosan hol van. (Melyik út mellett, vagy a várostól milyen irányba, milyen meszze) Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 30. 12:24
1/6 anonim válasza:
lol, ufo leszállópálya, jézusom...
2/6 anonim válasza:
Ott a térkép is, hogy merre találod:
Ahogy látom alul egy kis UFÓ büfé is van, de épp nincs nyitva. De lehet, hogy UFÓ szerszámoskamra.
Persze az is lehet, hogy tényleg csak valami radar-izé, csak annak nincs semmi értelme :)
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
a faluból ahogy kiértél, az első földesút balra.
majd azon mész 2 km t , és ott lesz egy elágazás, ott legyél lesben este, mert az Őrzse néni, meg a piri néném is onnan látott, fura fényeket.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ha lesz rá időm elmegyek!
2013. júl. 30. 17:54
6/6 anonim válasza:
Manci nénit elrabolták ott tegnap a krixkraxiak, Pista bácsit pedig a poloskoidok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!