Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A hold talán mesterséges?

A hold talán mesterséges?

Figyelt kérdés

Köztudott a tény, hogy a holdunkat jellemző megannyi észlelt anomália mindegyike megmagyarázható lenne azzal, hogy a hold egy óriási üreges test melyet 2 mérföld átmérőjű fém réteg burkol. Ez megmagyarázná azt hogy:

1. A hold üreges, ezt a 69-ben az apollo holdkomp becsapódásakor nyert megerősítés mikor is a tudósok nagy meglepetésére az égitest órákon keresztül "kongott".

2. A holdnak csak az egyik oldalát látjuk. Ez az egyetlen olyan égitest melyet az emberiség ismer. Neves csillagászok szerint nem ismerünk még egy olyan égitestet mely még egy ilyen pontos szinkron mozgást produkálna, ez abszurdum. "A hold létezését voltaképpen nehezebb megmagyarázni mint azt ha nem is létezne." Nem kellene ott lennie...

3. Természetellenes módon a hold kráterei nem mélyülnek hanem egy bizonyos mélység után sima fémrétegbe ütközünk és ez telljességgel megmagyarázhatatlan.

Ez csak pár dolog abból a sok tényből mellyel a csillagászok szembentalálják magukat ha a holda szegezik tekintetüket. Én személy szerint nagyon sok forrást, tanulmányt olvastam erről és a minap találtam rá egy oldalon egy kisebb összeállításra, gondoltam megkérdezlek titeket. Ti mit gondoltok?

- Sulyok -

[link]

2014. jún. 11. 07:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Az Apolló missziók keretén belül... tényekkel nem szabad megzavarni az ezósokat! :-)
2014. jún. 11. 16:00
 32/37 anonim ***** válasza:
De egyébként persze hogy mesterséges, rá is van írva, hogy Made in China!
2014. jún. 11. 17:05
 33/37 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy mesterséges-e de az biztos, hogy üreges. Őslakosai egy Moonite nevezetű faj akik a Hold belsejében élnek. De nem ők az egyetlenek ott, hanem pl. a reptoidok is bérelnek benne pár bázishelyet.

A Hold sötét oldalán meg a holdnácik laknak. Épp most szerelik össze a Götterdämmerungot és készülnek a nagy Meteorblitzkrieg-re.

2014. jún. 11. 17:44
 34/37 moosenstein ***** válasza:
92%

Hogy ez mekkora egy seggseg! XD

Most kepzeljetek mar el azt az ontodet ahol egy hold meretu targyat urlenyek kiontenek, felfoghatatlan mennyisegu energiat felhasznalva es elpocsekolva csak a megolvasztasra, megjegyzem annyi fembol amennyit az emberiseg letezese ota kibanyaszott szorozva legalabb nyolcezer trillioszor, aztan idevonszoltak isten tudja honnan, csakis azert hogy evezredeket benne gubbasszanak s onnan idegesitsek az ufo-b uzikat :)

Ha ez igaz, akkor ezek a leghulyebb foldonkivuliek akiket csak eltudok kepzelni.

2014. jún. 11. 18:11
 35/37 anonim ***** válasza:
Hali! A Hold nem mesterséges.
2014. jún. 12. 09:06
 36/37 anonim ***** válasza:

35 már melyik? mert van mesterséges hold..

*

"De egyébként persze hogy mesterséges, rá is van írva, hogy Made in China!"

Nahát! Pedig azt hittem, ezt is a világhírű szovjet tudósok találták fel, mint annyi,de annyi mást!!

2014. jún. 12. 09:12
 37/37 anonim ***** válasza:
[link] Nézd végig!!
2014. jún. 12. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!