A hold talán mesterséges?
Köztudott a tény, hogy a holdunkat jellemző megannyi észlelt anomália mindegyike megmagyarázható lenne azzal, hogy a hold egy óriási üreges test melyet 2 mérföld átmérőjű fém réteg burkol. Ez megmagyarázná azt hogy:
1. A hold üreges, ezt a 69-ben az apollo holdkomp becsapódásakor nyert megerősítés mikor is a tudósok nagy meglepetésére az égitest órákon keresztül "kongott".
2. A holdnak csak az egyik oldalát látjuk. Ez az egyetlen olyan égitest melyet az emberiség ismer. Neves csillagászok szerint nem ismerünk még egy olyan égitestet mely még egy ilyen pontos szinkron mozgást produkálna, ez abszurdum. "A hold létezését voltaképpen nehezebb megmagyarázni mint azt ha nem is létezne." Nem kellene ott lennie...
3. Természetellenes módon a hold kráterei nem mélyülnek hanem egy bizonyos mélység után sima fémrétegbe ütközünk és ez telljességgel megmagyarázhatatlan.
Ez csak pár dolog abból a sok tényből mellyel a csillagászok szembentalálják magukat ha a holda szegezik tekintetüket. Én személy szerint nagyon sok forrást, tanulmányt olvastam erről és a minap találtam rá egy oldalon egy kisebb összeállításra, gondoltam megkérdezlek titeket. Ti mit gondoltok?
- Sulyok -
itt is írnak a holdról, inkább ezt olvasd. Pl a felépítéséről/összetételéről kicsit mást írnak mint a Te cikkedben...
Szerintem nem mesterséges, de belül üreges lehet, és akár sok titkos bázist is rejthet a felszín . Gondold el, ha idejön egy fejlett földönkívüli civilizáció, a Hold kiváló terep a Föld megfigyelésére, raktárak és hasonlók építésére, amit nem szerettek volna, hogy közönséges ember kezébe jusson, azt a Holdon tárolták, így sokkal biztonságosabb . Szerintem biztos hogy megtalálnánk ott például az annunakik nyomát .
Amúgy hogy a Holdon vannak nyomai idegeneknek, már egyáltalán nem fikció, jó példa erre a monolit amit találtak :
És nagyon várom a szkeptikusok hozzászólásait, mivel magyarázzák azt, hogy a Google Earth-ban vannak olyan részek a Holdon, ami az év minden napján ki van pixelezve ? Kis apró pár száz négyzetméteres részek . Aki nem hiszi nyugodtan leszedheti és próbálja ki !
Kedves Kérdező!
Elolvastam a linkelt cikket. Sok adat van benne, amit személy szerint hitelesen nem tudnék ellenőrizni. Azonban felmerült bennem néhány kérdés:
1. Egy Hold-méretű 20 mérföld vastag "többnyire fém"-héj iszonyatosan sok fémet igényel, amelynek az előállítása sem elhanyagolható még egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció számára sem.
2. Ha a Holdkráterek több kilométeres mélységűek is lehetnek - lásd: "A legjelentősebb felszínformáló erő a becsapódásos kráterképződés. A legnagyobb kráterek hatalmas medencéket alkotnak. A mérések szerint a Hold (és egyben az egész Naprendszer) legnagyobb azonosítható becsapódásnyoma a Déli-Sark-Aitken medence. Ez a Hold túloldalán helyezkedik el a déli sark és az egyenlítő között, 2240 km-es átmérővel. A medencét a későbbi korok becsapódásai számtalan új kráterrel írták felül, így azonosítása is műholdas mérésekkel sikerült. A legnagyobb, más becsapódások által még nem erodált kráter a Bailly, amelynek átmérője 295 km, mélysége 3960 m. A hatalmas becsapódások erejétől az ősi holdfelszín több helyen hegységekké gyűrődött fel, általánosak a nagy medencék partján körbefutó hegyláncok. A legmagasabb hegységek a déli sark közelében vannak, magasságuk eléri a 6100 métert." (wikipedia) - akkor az űrhajósok fúrója hogyan érhette el a fémfelületet?
3. A linkelt cikkben előfordul egy számomra érthetetlen mondat: „Már említettük, hogy a Hold „rossz” pályán kering méretét tekintve. Túl nagy és túl messzire kering a Földtől. Ráadásul mindig ugyanazt az arcát mutatja felénk és egy elképesztő véletlen folytán holdfogyatkozásnál pontosan eltakarja a Napkorongot."
Ha a Hold takarja el a Napkorongot, akkor szerintem Napfogyatkozás van.
4. És ha mindez, amit a cikk ír mind igaz lenne, az mit változtatna a helyzetünkön? Az említett "kormány" akkor nem lenne képes ugyanígy ellenőrizni a világ menetét? Ha a kormány már a földönkívüliekkel tárgyak, egy esetleges megvilágosodásból eredő földi lázadást nem tudnának szájon verni? A hatalmuk úgyis fennmaradna.
5. Az érdekesség az, hogy amíg sokan a földönkívüli elméleteken filozofálnak, keresik az összeesküvéseket, a bizonyítékokat, a titkokat, addig keveset foglalkoznak a valódi földi gondokkal. Amíg szájtátva bámuljuk a Holdat, addig könnyebb kormányozni a tömeget.
Engem nem hat meg, hogy műhelyben készült a Hold, vagy spontánul, inkább azon törődöm többet, hogyan tegyem egyszerűbbé az életem.
"2 mérföld átmérőjű fém réteg"
ebbe így belegondolt az illető aki ezt leírta? elképzelte vajon maga előtt a két mérföldet? tudja egyáltalán, hogy mi az a mérföld?
Igen mesterséges!
A bölcs remete hozta létre a narutoban! Nagatonak is volt ilyen képessége, de mivel elpusztította konohát ezért nem volt túl sok remény a számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!