Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A hold talán mesterséges?

A hold talán mesterséges?

Figyelt kérdés

Köztudott a tény, hogy a holdunkat jellemző megannyi észlelt anomália mindegyike megmagyarázható lenne azzal, hogy a hold egy óriási üreges test melyet 2 mérföld átmérőjű fém réteg burkol. Ez megmagyarázná azt hogy:

1. A hold üreges, ezt a 69-ben az apollo holdkomp becsapódásakor nyert megerősítés mikor is a tudósok nagy meglepetésére az égitest órákon keresztül "kongott".

2. A holdnak csak az egyik oldalát látjuk. Ez az egyetlen olyan égitest melyet az emberiség ismer. Neves csillagászok szerint nem ismerünk még egy olyan égitestet mely még egy ilyen pontos szinkron mozgást produkálna, ez abszurdum. "A hold létezését voltaképpen nehezebb megmagyarázni mint azt ha nem is létezne." Nem kellene ott lennie...

3. Természetellenes módon a hold kráterei nem mélyülnek hanem egy bizonyos mélység után sima fémrétegbe ütközünk és ez telljességgel megmagyarázhatatlan.

Ez csak pár dolog abból a sok tényből mellyel a csillagászok szembentalálják magukat ha a holda szegezik tekintetüket. Én személy szerint nagyon sok forrást, tanulmányt olvastam erről és a minap találtam rá egy oldalon egy kisebb összeállításra, gondoltam megkérdezlek titeket. Ti mit gondoltok?

- Sulyok -

[link]

2014. jún. 11. 07:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az asztronautáknak honnan volt olyan hosszú fúrójuk, hogy a porrétegen át elérjék a fémréteget?

Vigyázat!

A kérdező kihagyott egy nullást a linkelt cikkből! A fémréteg ott HÚSZ mérföld vastag. Mekkora volt akkor a kemence, amiben készült???

2014. jún. 11. 09:37
 12/37 anonim ***** válasza:
86%

"A hold üreges, ezt a 69-ben az apollo holdkomp becsapódásakor nyert megerősítés mikor is a tudósok nagy meglepetésére az égitest órákon keresztül "kongott". "

Nem lehetséges, hogy inkább a holdkomp kongott?Vagy a tudósok feje?

2014. jún. 11. 09:41
 13/37 anonim ***** válasza:

A Hold nem mesterséges. Az itteni emberektől távol áll a logikus gondolkodás be kéne zárni titeket az elmegyógyintézetbe. Figyelj csak nem minden igaz, amit a neten olvasol általában az ember 12-13 évesen megtudja különböztetni a valóságot a fiktív meséktől, de te Sulyok különleges esett vagy köszöntünk a GYIK-n pont ide való vagy, már csak te hiányoztál innen, ha még vannak hozzád hasonlóak nyugodtan küld ide őket ez egy orvosi rendelő, ha jól viselkedsz kapsz egy cukorkát.

- Jigsaw leszármazottja kóklerke -

2014. jún. 11. 10:01
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Köztudott tény, kezdetű kérdések mindig valami állati nagy baromsággal folytatódnak. Olyan töményen adagolod a sületlenséget, hogy ez már fáj.
2014. jún. 11. 10:02
 15/37 anonim ***** válasza:
51%

Itt van rengeteg alternatív téma a Holddal kapcsolatban.

[link]

Nagyon leállt a hivatalos Holdkutatás, pedig lehetne foglalkozni a Holddal. Lehetne energiaforrásokat nézni, állandó Holdbázist telepíteni stb. Ezért egyre több a furcsa elmélet. Lehet, hogy tényleg valami tiltkolni való van ott.

Rémlik egy mondat valamelyik NASA űrhajóstól, nem tudom pontosan idézni: "Ezek tényleg itt vannak" Kikre gondolt?

2014. jún. 11. 10:05
 16/37 anonim ***** válasza:
Én nem csodálkozom az ilyen holddal kapcsolatos tényeken, hiszen köztudott, hogy a z űrben az agy is súlytalan.
2014. jún. 11. 10:38
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Kis apróság a becsapódó komppal kapcsolatban:

A Hold tömege 73 476 730 000 000 000 000 000 000 000 kg, a holdkomp leszállóegysége 10 149 kg.

2014. jún. 11. 10:50
 18/37 anonim ***** válasza:
75%

"A holdnak csak az egyik oldalát látjuk."

Köztudomású, hogy nincs is másik oldala.

2014. jún. 11. 11:27
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Kis apróság a becsapódó komppal kapcsolatban:

A Hold tömege 73 476 730 000 000 000 000 000 000 000 kg, a holdkomp leszállóegysége 10 149 kg.

Tegyük hozzá, hogy a holdkomp nem becsapódott, hanem leszállt. Azaz nem engedett a gravitációnak, hanem fékezve ereszkedett.

2014. jún. 11. 11:34
 20/37 anonim ***** válasza:

"Neves csillagászok szerint nem ismerünk még egy olyan égitestet mely még egy ilyen pontos szinkron mozgást produkálna, ez abszurdum."

Olyan bolygóról sem tudunk, amelyik a Földhöz hasonlóan mozogna.

2014. jún. 11. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!