Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nagyon szeretnék ufó-kutató...

Nagyon szeretnék ufó-kutató lenni. Hová tűnt Anorexiás Veronika?

Figyelt kérdés
Tőle szeretnék tanulni, de már régen nem találom itt. Nagyon bízom benne, hogy segít valaki, mert sok okos dolgot írt, újszerű, még Ickét is meghaladó gondolatokat osztott meg velünk, s nagyon előremutató volt egész tudományos tevékenysége. Sajnos a helyesírásom gondot jelenthet számára.
2014. ápr. 4. 11:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Apuuu, kezdődiiik...
2014. ápr. 4. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

cola popcorn, srácok kezdődik a mozi!

dehogy válaszoljak is, többször vet fel máik nevet, most prödl annácskának hívja magát ezen az oldalon.

előtte orsitsch mária volt, előtte pedig veronika.

most már nem is annyira ufo kutató, inkább a nemzet szocializmus újra termelése érdekli ezen az oldalon toborzott hívekből.

2014. ápr. 4. 11:52
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Olyan sokat kutakodott a reptoidok és a lumbulábiak után hogy elrabolták és meg becstelenítették
2014. ápr. 4. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Veronika újjászületett Annaként íme egy kérdése : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5527.. hagy jegyezzem meg, hogy a titanic után ez a legnagyobb alkotás James Cameron filmrendező egy nagy nulla Annához képest Annácskát márcsak Chuck Norris tudja túl szárnyalni viszont ebben semmi vagyok biztos mindenesetre jár neki a Nobel-Díj vagy valami hasonló elismerés.
2014. ápr. 4. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
őt már elvitték a Nagyszűrkék Uránt bényászni a Marsra
2014. ápr. 5. 00:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok Veronika, de én is emlékszem a neveire :

Waulberg Veronika, Fauperfitz Clothild, Feibert Katalin, Liza von Staunhoff :-))

2014. ápr. 5. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:

annácska én azért ennyire jól nem elékeztem, bár meg szoktam jegyezni az itteni fura nevűeket.

akkor ha ennyire jól tudod, mit sem bizonyít jobba, felsoroltad a régebbi regisztrációd neveit.

már csak az orsitsch mária és a prödl annácska maradt ki a végéről.

2014. ápr. 5. 11:52
 8/14 anonim ***** válasza:

"Waulberg Veronika, Fauperfitz Clothild, Feibert Katalin, Liza von Staunhoff :-))

"

persze, neked az előző neved az orsitsch mária volt, a nemzetszocializmus nagyasszonya, ezt elismerted hogy te voltál, csak az a baj, hogy a többi is németes hangzású név, és női is, ráadásul még az érdeklődési kör is ugyanaz.

így legalább most a te válaszodnak köszönhetően m-ár tudjuk hogy elég régóta fárasztod itt a kategóriát.

vagyis nagyon ráérsz, vagy nem dolgozol és munkanélküli vagy, vagy már nyugger kategóriában nyomod.

2014. ápr. 5. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Kikérem magamnak a Prödl egy osztrák, azon belül is eredeti stájer név, köze nincs a német nevekhez .
2014. ápr. 5. 12:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert az osztrákok milyen nyelvcsaládba is tartoznak? Csak nem a németbe? Ahogy az angol neveknek is van közük a német nevekhez, így a stájer neveknek is van. Sőt, még közelebb állnak a némethez, mint az angolszász nevek.
2014. ápr. 5. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!