Nagyon szeretnék ufó-kutató lenni. Hová tűnt Anorexiás Veronika?
cola popcorn, srácok kezdődik a mozi!
dehogy válaszoljak is, többször vet fel máik nevet, most prödl annácskának hívja magát ezen az oldalon.
előtte orsitsch mária volt, előtte pedig veronika.
most már nem is annyira ufo kutató, inkább a nemzet szocializmus újra termelése érdekli ezen az oldalon toborzott hívekből.
Nem én vagyok Veronika, de én is emlékszem a neveire :
Waulberg Veronika, Fauperfitz Clothild, Feibert Katalin, Liza von Staunhoff :-))
annácska én azért ennyire jól nem elékeztem, bár meg szoktam jegyezni az itteni fura nevűeket.
akkor ha ennyire jól tudod, mit sem bizonyít jobba, felsoroltad a régebbi regisztrációd neveit.
már csak az orsitsch mária és a prödl annácska maradt ki a végéről.
"Waulberg Veronika, Fauperfitz Clothild, Feibert Katalin, Liza von Staunhoff :-))
"
persze, neked az előző neved az orsitsch mária volt, a nemzetszocializmus nagyasszonya, ezt elismerted hogy te voltál, csak az a baj, hogy a többi is németes hangzású név, és női is, ráadásul még az érdeklődési kör is ugyanaz.
így legalább most a te válaszodnak köszönhetően m-ár tudjuk hogy elég régóta fárasztod itt a kategóriát.
vagyis nagyon ráérsz, vagy nem dolgozol és munkanélküli vagy, vagy már nyugger kategóriában nyomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!