Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Őt most UFO kutató lenne?

Őt most UFO kutató lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Nézegetem már egy ideje a kérdéseit/válaszait és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodik vagy komolyan foglalkozik a témával.

2014. ápr. 2. 19:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Egy idióta.
2014. ápr. 2. 19:31
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon jól néz ki !
2014. ápr. 2. 19:42
 3/20 anonim ***** válasza:
32%

A képen nem ő van. Egy régebbi Scott E. Bartner festmény.

Kutató meg semmiképp. Annyi agya sincs, hogy ne higgyen a horoszkópokban. Okosnak semmiképp sem okos, és érvei sincsenek. Emellett hisz a vril energiában, ami igazából csak egy regényben szereplő varázsenergia. Mintha mások mindenféle kétes eredetű magokat vásárolnának, csak hogy óriáspaszulyuk legyen. Ha valakinek UFO kutatónak kéne lennie a gyk-n, az inkább Adamski lenne. De mondom, ha valakinek kutatónak KELLENE lennie.

2014. ápr. 2. 19:49
 4/20 A kérdező kommentje:
Azt én is gondoltam hogy nem ő van rajta, mondta korábban h 23 éves
2014. ápr. 2. 20:11
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem ufókutató csak érdeklődik a téma iránt nem tudom biztosan, de szerintem komolyan gondolja, amit ír bár nem ismerem annyira szóval nem kizárt, hogy trollkodik.
2014. ápr. 2. 20:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Én atlantiszi fényjáró vagyok. Az jobb, nem?
2014. ápr. 2. 20:33
 7/20 nemelfogult ***** válasza:
És mi van, ha nem is Annácska face oldala, csak valaki kamuból csinálta? Nincsenk ott a kapcsolatai, kedvenc könyvei, stb.
2014. ápr. 2. 20:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valakinek UFO kutatónak kéne lennie a gyk-n, az inkább Adamski lenne. De mondom, ha valakinek kutatónak KELLENE lennie."

Hát igen, csakhát nem vagy az. Milyen kár..

2014. ápr. 2. 20:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Nemelfogult, az övé. Már többször is linkelte. Legfeljebb a profil lehet kamu, bár az érdeklődési körök alapján nem hinném.
2014. ápr. 2. 20:59
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as nem hiszem, hogy az 5-ös válaszíró Adamski lenne van egy tippem, hogy névte2en az. De nem vagyok biztos benne

kedves kérdező érdekelne hogyan találtad meg Anna fészét? :D

2014. ápr. 2. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!