Őt most UFO kutató lenne?
Nézegetem már egy ideje a kérdéseit/válaszait és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodik vagy komolyan foglalkozik a témával.
A képen nem ő van. Egy régebbi Scott E. Bartner festmény.
Kutató meg semmiképp. Annyi agya sincs, hogy ne higgyen a horoszkópokban. Okosnak semmiképp sem okos, és érvei sincsenek. Emellett hisz a vril energiában, ami igazából csak egy regényben szereplő varázsenergia. Mintha mások mindenféle kétes eredetű magokat vásárolnának, csak hogy óriáspaszulyuk legyen. Ha valakinek UFO kutatónak kéne lennie a gyk-n, az inkább Adamski lenne. De mondom, ha valakinek kutatónak KELLENE lennie.
"Ha valakinek UFO kutatónak kéne lennie a gyk-n, az inkább Adamski lenne. De mondom, ha valakinek kutatónak KELLENE lennie."
Hát igen, csakhát nem vagy az. Milyen kár..
Kedves 8-as nem hiszem, hogy az 5-ös válaszíró Adamski lenne van egy tippem, hogy névte2en az. De nem vagyok biztos benne
kedves kérdező érdekelne hogyan találtad meg Anna fészét? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!