Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Őt most UFO kutató lenne?

Őt most UFO kutató lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Nézegetem már egy ideje a kérdéseit/válaszait és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodik vagy komolyan foglalkozik a témával.

2014. ápr. 2. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Talán én vagyok a képen, talán nem

talán az én facebookom, talán nem

talán így hívnak, talán nem

talán 23 éves vagyok, talán nem

talán troll vagyok, talán nem

Döntsétek el :-))

De ez lényegtelen, inkább erre próbáljatok valamilyen magyarázatot találni :

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5533..

Eddig ugyanis úgy tűnik KO-val nyerek a szkeptikusok ellen :-)

2014. ápr. 2. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Valójában egy férfi és van másik facebook profilja is.

A szkeptikusok ellen nem te nyersz ko-ra, hanem a kutatók állításai. De még ez sem igaz, mert mindezek állítások, következtetések.

Nagy hiba, hogy nem tudjátok, hogy mit jelent a szkeptikus. A legjobb határtudományokat kutató emberek is szkeptikusok. Egy szkeptikus is lehet UFO kutató, csak ő a kétségtelen bizonyítékokat keresi, míg a hívők elvakultak és már néhány pixelhalmazba belelátnak dolgokat és mint az őrült úgy védik az igazukat. A szkeptikus csak szembeállítja a fikcióval a logikát, a rendelkezésre álló bizonyítékokat, vagy azok cáfolatait.

2014. ápr. 2. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hiszem azt, hogy Anna lány lenne szerintem egy kigyúrt városi csávó # 12 vigyázz arra mit mondasz mert Anna megtalál a képen látható csaj olyan félelmetesen nézz rám máma biztos nem fogok tudni elaludni. :D [link]
2014. ápr. 3. 08:47
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
Anna egy szimpla elmebeteg, van sok kamuprofilja, de valszeg nem fog kiderülni soha, hogy kicsoda valójában.
2014. ápr. 3. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:

"Talán én vagyok a képen, talán nem "

Nem, nem te vagy.

"talán az én facebookom, talán nem "

A tiéd, te magad mondtad.

"talán így hívnak, talán nem "

Nem így hívnak.

"talán 23 éves vagyok, talán nem "

Ez tényleg eldöntehetlen, ugyanakkor lényegtelen.

"talán troll vagyok, talán nem "

Mindenképp troll vagy.

"Eddig ugyanis úgy tűnik KO-val nyerek a szkeptikusok ellen :-)"

Legfeljebb neked. Látszik, hogy ostoba vagy. A szkeptikusság ellen nem lehet győzni. A szkeptikusság képezi a döntő oldalt. Ha nem hiszed, kérlek nézz utána a szó jelentésének.

2014. ápr. 3. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Jó nyertetek, bevallom hogy troll vagyok, mégpedig barlangi troll és Mária Bányáiban lakok a Balrog sétány 3. számú barlangjában :-D

Valójában így nézek ki :

[link]

És IfjúSátánnak igaza van, vigyázzatok mert az odúmban 1 tonnás kövekkel szoktam szériázni ! :-))

2014. ápr. 3. 17:34
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem Annának és az Adamski nevű felhasználónak vannak eddig a legjobb, legnormálisabb kérdései és válaszai, ők gondolkoznak a legnyitottabban, és ami egyben az én érdeklődésemhez is a legközelebb áll. Meg azért akad még rajtuk kívül egy pár jó hozzászóló.

Hozzá kell tenni, hogy a magukat itt "szkeptikusnak" nevező emberek nagy része egyszerűen nem az. Mert aki valóban az, az nem tagad mindent rögtön, elvből, hanem azt mondja: "ki tudja, hogy mi az igazság, bármi lehetséges" - tehát semleges álláspontra helyezkedik.

Sokszor éppen azok a fanatikusok, akik másokat annak tartanak, illetve nem kisebb fanatikusok ők sem, ha mi esetleg azok vagyunk. Őket úgy is lehet nevezni, hogy fanatikus anyagelvű, materialista szemléletű emberek, akiknek az igazi szkeptikussághoz nem sok köze van véleményem szerint.

Az ilyenek sokszor hivatkoznak a tudományokra, mintha az szent és sérthetetlen lenne, holott éppen a tudományoknak kellene rugalmasan, nyitott módon minden lehetséges variációt figyelembe venni, azaz más szóval mondva semmit sem szabadna kizárni! Ezzel szemben, sajnos nagyon sok tudósnál figyelhető meg az, hogy bizonyos dolgokat nem vesznek figyelembe, elhallgatnak, félresöpörnek, illetve normális, alapos magyarázat híján ráerőltetnek bizonyos dolgokat sok mindenre. Ez pedig így mindennek nevezhető, csak alaposságnak nem, hanem éppen ellenkezőleg, felszínességnek! De az is lehet, hogy mindezt tudatosan csinálják azért, hogy az emberek nagy tömegei ne tudják meg az igazságokat a létezés nagy kérdéseiről.

2014. ápr. 3. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Tévedsz az ezotéria kategóriánál a Névte2en, nemelfogult, sceptic, möbius-szalag, stb. van még néhány felhasználó, akit inkább nem sorolnék ezek az emberek, akik megválaszolják a hülye kérdéseiteket és tovább viszik az ezotériát én azt veszem észre, hogy itt a legtöbb ember azt sem tudja mit jelent a szkepticizmus mindenki lehet szkeptikus egy kérdésnél itt úgy vannak az emberek, hogy ha hisznek az asztrológiában akkor hisznek a vámpírokban, démonokban, sárkányokban, stb. ezeket az embereket, hogy lehet komolyan venni?

2014. ápr. 4. 06:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Köszi, sátánka.

17-es, abban egyet értel, hogy Adamski értelmes. De Annácska... Hisz például a vril energiában(amit már több helyen is leírtam, hogy egy regényben találták ki), és azt terjeszti, hogy ez az "energia" okolható a spontán öngyulladásért.

"Az ilyenek sokszor hivatkoznak a tudományokra, mintha az szent és sérthetetlen lenne, holott éppen a tudományoknak kellene rugalmasan, nyitott módon minden lehetséges variációt figyelembe venni, azaz más szóval mondva semmit sem szabadna kizárni!"

Pontosan! Az olyan szkeptikusok, mint például Sceptic, vagy nemelfogult(habár hisz az ufókban, de ettől függetlenül én szkeptikusnak gondolom, legalábbis a gondolkodásmódja szkeptikus[eredeti értelemben]), pontosan ezt teszik.

névte2en

2014. ápr. 4. 16:54
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
1. igy van
2014. ápr. 5. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!