Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyenek a plejárdok és a...

Milyenek a plejárdok és a szíriusziak?

Figyelt kérdés

Van közük egymáshoz?

Látta már valaki bármelyiküket is ?

Itt vannak?

Eljönnek?

Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?

Szerintem ez nagyon érdekes téma főleg hogy olvastam hogy barátságosak.

2014. márc. 31. 17:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
52%
Nem létezőek.
2014. márc. 31. 18:18
 2/33 anonim ***** válasza:
41%

A plejádok kedvesek, mindig megkínálnak bablevessel amikor találkozok velük, és egyszer adtak kölcsönt is. A Kutyapártra szavaznak. A szíriusziak viszont gyökerek, folyton teheneket rabolnak, és zoknikat lopkodnak.

Egy ideig háborúztak, de békét kötöttek, most MNT-ben vannak. Minden hétvégén eljönnek, állítólag Putyin jó barátja a plejádoknak.

2014. márc. 31. 19:22
 3/33 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra vagyok kíváncsi #2 !
2014. márc. 31. 19:42
 4/33 anonim ***** válasza:

Nem làtta még őket senki....

Nincsenek itt....

Nem jönnek el....

Senki nem lépett velük kapcsolatba innen...

MIVEL NEM LÉTEZNEK,CSAK EGYESEK FEJÉBEN!!!

2014. márc. 31. 19:50
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon röviden : a plejádiak az Atlantiszon éltek, fejlettségük miatt nevezték a primitív emberek őket árjáknak (vagyis felsőbbrendűnek), ősi ellenségeik között vannak a Mezopotámiában élt hüllő annunakik .

A szíriusziakról nem sokat tudok, egyesek szerint az Indiai istenek származtak onnan .

2014. márc. 31. 19:53
 6/33 anonim ***** válasza:
67%
Elképzelhető, hogy llátta őket valamelyik ezós kolléga, de én viszont nem.
2014. márc. 31. 20:00
 7/33 A kérdező kommentje:
Olvastam több oldalon róluk nem tudom hogyha nem léteznének honnan tudnának ilyen pontos leírásokat róluk leírni? Persze el fogadom mások véleményét is de én nem tartom elképzelhetetlennek hogy a környékünkön vannak idegen intelligens civilizációk.Egyik oldalon azt olvastam hogy hogyan léphetünk velük kapcsolatba telepatikusan.Én nem merem ki próbálni mer én hiszek a létezésükben :P de ajánlom figyelmükbe a szkeptikusoknak !
2014. márc. 31. 20:18
 8/33 anonim ***** válasza:

Kedves #7 kérdező

Attól még, hogy valaki összehozott egy hoax cikket nem kell rögtön arra következtetni, hogy valós lenne bárkinek sikerülhet összehozni egy hitelesnek látszó cikket engem is érdekelne a cikk légyszíves linkeld be kíváncsiságom határtalan imádom a hoaxokat olvasni ihletet nyerek belőlük

Tisztelettel Sátánka izé... ezotéria szakember ufológus és még sorolhatnám. :D

2014. márc. 31. 20:33
 9/33 anonim ***** válasza:

mi ügynökök, sokunk ezen az oldalon csak inkignitóban van, nem szeretjük a kiszivárogtatást ezen témában.

akit érdekel, guglizzon pár hoax témát velük kapcsolatban, az a neki való.

az eredeti infók meg megmaradnak nekünk.

Üdv: V (kapcsolattartó)

2014. márc. 31. 21:11
 10/33 A kérdező kommentje:
szerintem ennek semmi értelme.Ha ők az őseink és barátságosak akkor miért ne lehetne akár az egész emberiség előtt le leplezni honnan is származunk.Még csak tömeg pánik se lenne ha bejelentik hogy békével jöttek.Új kúltúrát ismernénk meg és szerintem ő nekik is tetszene ha nem kéne inkognitóba látogatniuk a Földet.
2014. márc. 31. 22:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!