Milyenek a plejárdok és a szíriusziak?
Van közük egymáshoz?
Látta már valaki bármelyiküket is ?
Itt vannak?
Eljönnek?
Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?
Szerintem ez nagyon érdekes téma főleg hogy olvastam hogy barátságosak.
A plejádok kedvesek, mindig megkínálnak bablevessel amikor találkozok velük, és egyszer adtak kölcsönt is. A Kutyapártra szavaznak. A szíriusziak viszont gyökerek, folyton teheneket rabolnak, és zoknikat lopkodnak.
Egy ideig háborúztak, de békét kötöttek, most MNT-ben vannak. Minden hétvégén eljönnek, állítólag Putyin jó barátja a plejádoknak.
Nem làtta még őket senki....
Nincsenek itt....
Nem jönnek el....
Senki nem lépett velük kapcsolatba innen...
MIVEL NEM LÉTEZNEK,CSAK EGYESEK FEJÉBEN!!!
Nagyon röviden : a plejádiak az Atlantiszon éltek, fejlettségük miatt nevezték a primitív emberek őket árjáknak (vagyis felsőbbrendűnek), ősi ellenségeik között vannak a Mezopotámiában élt hüllő annunakik .
A szíriusziakról nem sokat tudok, egyesek szerint az Indiai istenek származtak onnan .
Kedves #7 kérdező
Attól még, hogy valaki összehozott egy hoax cikket nem kell rögtön arra következtetni, hogy valós lenne bárkinek sikerülhet összehozni egy hitelesnek látszó cikket engem is érdekelne a cikk légyszíves linkeld be kíváncsiságom határtalan imádom a hoaxokat olvasni ihletet nyerek belőlük
Tisztelettel Sátánka izé... ezotéria szakember ufológus és még sorolhatnám. :D
mi ügynökök, sokunk ezen az oldalon csak inkignitóban van, nem szeretjük a kiszivárogtatást ezen témában.
akit érdekel, guglizzon pár hoax témát velük kapcsolatban, az a neki való.
az eredeti infók meg megmaradnak nekünk.
Üdv: V (kapcsolattartó)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!