Milyenek a plejárdok és a szíriusziak?
Van közük egymáshoz?
Látta már valaki bármelyiküket is ?
Itt vannak?
Eljönnek?
Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?
Szerintem ez nagyon érdekes téma főleg hogy olvastam hogy barátságosak.
Én azt hallottam több helyen, hogy a szíriusziak köthetők Atlantiszhoz, nem a plejárdok. Ha komolyan érdekel a téma, szerintem inkább keress rá Google-lel, ha angolul tudsz, talán több mindent találsz, mert általánosságban a legtöbb embertől csak ilyen semmire se való hozzászólásokat kapsz, ezért is nincs értelme kb. alapjáraton beszélni ilyenekről, de velük nem kell foglalkozni, tudnak, amit hiszik, hogy tudnak, nem érdemes leállni velük, úgyse lehet érvelni nekik, mert akkor se látják be, ha éppenséggel igaza van az embernek. Szóval szerintem nem itt előnyös tudakozódni ilyesmiről.
Az én tapasztalatom alapján van, ami kitaláció lehet ezekben a cikkekben meg írásokban, de ugyanúgy vannak érdekes és elgondolkodtató dolgok is. Remélem, találsz kedvedre valót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!