Milyenek a plejárdok és a szíriusziak?
Van közük egymáshoz?
Látta már valaki bármelyiküket is ?
Itt vannak?
Eljönnek?
Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?
Szerintem ez nagyon érdekes téma főleg hogy olvastam hogy barátságosak.
"Cyrus Ravenwolf nevű felhasználó válasza:
Nem bőszíted fel őket, nyugodtan próbáld meg, megértőek és jó lények. Én is úgynevezett csillagmag vagyok, szíriuszi lelkem inkarnálódott ide, az emberek közé."
25ös
ne kábítsd már az itteni kiskamaszokat.még azt hiányzik, valami mentális betegségük alakuljon ki, mert a te megerősítésedre még valamelyik szórakozna azzal, ami ott le van írva az oldalon.
amúgy az nem más mint irányított meditáció, hipnoterapetikus elemekkel, otthon egyedül, szakember segítsége nélkül, nem érdemes belefogni.
1.A plejádiakkal való kapcsolatba lépéshez látogasson el valamelyik plejádi országba...(Közép- és Dél-Európában vannak). Én már léptem velük kapcsolatba (pl. 2x voltam a Zetaiaknál).
Láttam őket, de ha nem tudtam volna h az ország ahova utaztam plejádi alapítású, nem ismertem volna fel, mert az álcájuk tökéletes...
2.A Szíriusziak eljönnek, ha a hívójelüket nagyban rajzolod fel, de kb 1000 éve itt élő rokonaikkal találkozhatsz a Kárpát-medencében.
Egyszer jártam a bolygójukon, ahol épphogy meg nem sültem... Szerencsém volt hogy a Szíriusznak csak két csillaga volt fenn (mert,aki nem tudná, a Szíriusz egz 3-as csillag). Így is gyorsan el kellett mennem. Az ok amiért odamentem az az volt, hogy az egyik ott élő (aki ott is született) barátomat látogassam meg. Ő a legjobb barátom, így alig várom h újra találkozhassak vele (remélhetőleg a földön).
A Szíriusziaknak és plejádiaknak csak annyi közük van egymáshoz h a Szíriusziak sok kifejezést vettek át plejádi nyelvekől...És egyébként mindketten földönkívüli :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!