Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyenek a plejárdok és a...

Milyenek a plejárdok és a szíriusziak?

Figyelt kérdés

Van közük egymáshoz?

Látta már valaki bármelyiküket is ?

Itt vannak?

Eljönnek?

Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?

Szerintem ez nagyon érdekes téma főleg hogy olvastam hogy barátságosak.

2014. márc. 31. 17:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt mondom. Ha az emberek tudatosítanák azt, hogy ők békés, barátságos lények, akkor talán nem is lenne pánik.
2014. márc. 31. 22:27
 12/33 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ők még együtt is működnek egymással, egyfajta szövetséget alkotva.
2014. márc. 31. 22:29
 13/33 A kérdező kommentje:
esetleg valami aláírásokat kéne gyűjteni hogy hozzák nyilvánosságra a róluk szóló aktákat hiszen nem lenne tömeg pánik ha előre be jelentenék hogy békések.Sőt állítólag még külsőre is kb úgynéznek ki mint mi.
2014. márc. 31. 22:48
 14/33 anonim ***** válasza:
Igen, a kinézetük is nagyon hasonló hozzánk.
2014. márc. 31. 23:00
 15/33 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezitek, mit keresnek itt a szkeptikusok.

Kérdezitek, mitől lesz valaki ufókutató.

Hát pl. vegyük azt, hogy a plejádok egy nyílt halmaz. Irgalmatlan nagy a kiterjedése.

Amikor plejádikaról beszéltek, az kb. olyan, mintha a naprendszerünkben élő összes lehetséges létformát csak napinak hívnátok. Ezen nincs mit vitázni, tény.

2014. márc. 31. 23:24
 16/33 anonim ***** válasza:
15%

Hát nooooooooooormális?

de a kérdésre válaszolva:

én a plejárdokban és a sziriusziakban nem hiszek viszot az Alteraiakban(ősök) hiszek és a lidércekben.A lidércek a buták és az Alteraiak a jófiuk de sajna bajna megdöglendtek+felemelkedtek:/

2014. ápr. 1. 15:40
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

Van közük egymáshoz?

A plejádok anyai ágon szíriusziak.

Látta már valaki bármelyiküket is ?

Igen, látta már valaki őket. Például ők is látják egymást.

Itt vannak?

Ők ott vannak, ahol lenni akarnak. Ha itt akarnak lenni, akkor itt vannak.

Eljönnek?

Eljönnek, ha akarnak.

Valaki innen lépett már velük kapcsolatba?

Szerintem nem.

2014. ápr. 1. 19:16
 18/33 A kérdező kommentje:
Mindenki abban hisz amiben akar!De engem leginkább ők fogtak meg.Nem tudom hol olvastam egyszer egy 3 fős baráti társaság azt mondta egy interjúban hogy egy űrhajóból láttak ki szállni magas szőke hajú emberi alakokat.Máshol pedig azt hogy ugyancsak magas szőke hajú humanoidok telepatikusan közölték egy embernek hogy feljegyezték egy listára mer pozitív rezgései vannak.Ezek ahogyan leírták őket tökéletesen egybe vágnak az ókori emberek által leírtakkal többek között a majáknál is jelen voltak !
2014. ápr. 1. 19:17
 19/33 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező

Gondoltam, hogy nem emlékszel.

2014. ápr. 1. 19:55
 20/33 anonim ***** válasza:
7%

Kitaláltak.

De neked, csak itt, csak most, léteznek és téged keresnek, hogy jól meg... mutassák neked a nagy... szóval tényleg barátságosak.

2014. ápr. 2. 02:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!