Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, Philip J....

Szkeptikusok, Philip J. Corso: A roswelli titok című könyvét, az UFO kategóriában már nehéz megcáfolni. Ti hogy tudnátok?

Figyelt kérdés

51es körzetben szolgált, majd leírja, a könyvében, hogy a lezuhant, csészealjakat, miként tanulmányozták, milyen technikákat sikerült belőle manapság megvalósítani, és milyen lények voltak benne.Nagyon hosszú könyv, de online is fenn van, ő volt egyike azon kevés tisztnek, aki ott volt, mikor ez történt, és írni is mert róla.

itt a bizonyíték az UFO-k technikai létezésére, és többféle idegen civilizáció létezésére, amit ki is emel a könyvben, hogy akkoriban, mikről volt tudomása a katonaságnak.

Aki ezt érdemben cáfolni akarja, annak jó olvasgatást, mert a könyv 200 oldal.

2014. márc. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 Aparadox válasza:

"200 oldal az neked hosszú? Ez egy ponyva kisiskolásoknak."

A könyv 327 oldal, tele magas szintű USA katonai titkokkal és tudományos fejlesztési irányelvekkel. Mondd, kicsoda neked a tanárod, aki a kritikai szintedet ilyen alacsonyra nyomta le?

Ha nem csak írsz, hanem olvasni is hajlandó vagy, nézd meg a könyv kivonatolt anyagát itt:

[link]

„Egy személyes szívességet készültem kérni Eisenhower elnöktől, nevezetesen, hogy öt év után engedjen el a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Hivatalának stábjából, hogy az új-mexikói Red Canyonban most alakuló légelhárító rakétazászlóalj parancsnokságát átvehessem.”

2014. szept. 2. 11:09
 72/76 Aparadox válasza:

„Szkeptikusok, Philip J. Corso: A Roswelli titok című könyvét, az UFO kategóriában már nehéz megcáfolni. Ti hogy tudnátok?”

Szerintem ennél is nagyobb bizonyíték, sőt perdöntő, hogy kicsivel a halála előtt Corso ezredes eskü alatt vallotta mindezt az Amerikai Törvényszék előtt. Írtam erről egy kétoldalas kivonatot. Itt nézheted meg:

[link]

2014. szept. 2. 11:31
 73/76 anonim ***** válasza:

Egyik oldalt sem nyitja meg :/ Tudnátok linkelni egy összefoglalót a könyvről ?

Szerintem vannak ufók !.

2014. szept. 2. 17:19
 74/76 Aparadox válasza:

A Roswelli UFO ról szóló könyv kivonata itt található:

[link]

2014. okt. 9. 18:42
 75/76 KJUsul ***** válasza:

Én könyvtárban olvastam ezt a könyvet. Természetesen egyből utánanéztem ki is ez a Philip J. Corso. Rengeteg anyagban szerepel még a magyar levéltárakban is.

Tehát az alaptörténet egyértelműen igaz. Lehet ezt is tagadni - csak felesleges. Aki nem akar tudni, annak nem kell ilyen könyvet olvasni, sőt semmilyent se. Az ilyennek a Discovery Channel kell, a Mónika Show, meg az Éjjelé-nappal Budapest aljanépe, akik kamera előtt szexelnek összevissza, mint az állatok.

Na de visszatérve a könyvre. Az egyértelmű, hogy amiket leírt nagyrészt igazak és igazolhatóak. Hogy a hivatalos szervek mindig is szivárogtattak ki, amit összekevertek baromságokkal, hogy az egész témát lejárassák, ahhoz kétség sem fér. Ettől még nem biztos, hogy Corsoék az UFO-ból szedték a technológiát.

Hogy a CIA és KGB a háttérben összejátszott, az ma már szinten evidencia. Mondjuk kétlem, hogy az UFO-k lett volna a közös ellenségük. Én inkább arra gyanakszom, hogy mindkettő mögött ugyanaz a háttérhatalom állt. Erre töméntelen bizonyíték van, ha valaki nagyon érdekel elküldöm neki privátban a forrásokat, amik bizonyítják, hogy az USA Nemzetbiztonsági Tanácsát, amely valójában irányítja az USA-t, és a Szovjetuniót is ugyanazok pénzelték.

Tehát ebben is igazat ír.

A többit.... nos úgy gondolom mindenkinek meglehet róla a véleménye. Nekem is megvan. Azt gondolom, hogy Corso a halála előtti pillanatban is azokat szolgálta. A könyv ékes példája annak az eljárásnak, amiről fentebb említést tettem, és amit a könyvben is leír maga Corso: keverni az igazat az ostoba hazugságokkal, hogy mindenki hazugságnak higgye az igazat is. Kb ennyi véleményem.

2018. ápr. 1. 15:45
 76/76 KJUsul ***** válasza:
Ha nem így lenne, ahogy írtam, ez a könyv sose jelenhetett volna meg.
2018. ápr. 1. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!