Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, Philip J....

Szkeptikusok, Philip J. Corso: A roswelli titok című könyvét, az UFO kategóriában már nehéz megcáfolni. Ti hogy tudnátok?

Figyelt kérdés

51es körzetben szolgált, majd leírja, a könyvében, hogy a lezuhant, csészealjakat, miként tanulmányozták, milyen technikákat sikerült belőle manapság megvalósítani, és milyen lények voltak benne.Nagyon hosszú könyv, de online is fenn van, ő volt egyike azon kevés tisztnek, aki ott volt, mikor ez történt, és írni is mert róla.

itt a bizonyíték az UFO-k technikai létezésére, és többféle idegen civilizáció létezésére, amit ki is emel a könyvben, hogy akkoriban, mikről volt tudomása a katonaságnak.

Aki ezt érdemben cáfolni akarja, annak jó olvasgatást, mert a könyv 200 oldal.

2014. márc. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Egy volt katona mi másról is írhatna, mint az 51-körzetről Philip J. Corso csak a könyvét akarja reklámozni egyáltalán van akármilyen bizonyítéka a könyvén kívül? nekem ez csak egy újabb hoxa-gyáros bizonyíték még mindig nincs csak egy újabb mesés könyv az 51-körzetről így az ember joggal megkérdőjelezheti Philip J. Corso-t.
2014. márc. 22. 19:13
 32/76 anonim ***** válasza:
Ezen gondolkozz el egy kicsit kérdező: "A sorozatgyilkos mindig azt akarják hogy elkapják őket". Ha ertelmezted és megvan a felismerés akkor ne írj többet.
2014. márc. 22. 19:14
 33/76 lőrinc3 ***** válasza:
Ameddig kézzel fogható bizonyíték nincs,a létezésükre addig mit vársz,kedves kérdező,hogy elhiggyék azt hogy léteznek az idegenek.A VILÁG KORMÁNYAI a hibásak,miért nem hozzák már nyilvánosságra,hogy igaz a létezésük.Nem egymást kell blamázni mert ,ezzel semmire nem megyünk.Én is hiszek a létezésükben,de elegem van már abból,hogy csak mindig ilyen bizonyítékokkal akarjuk elérni azt,hogy higgyenek nekünk.Híd el nagyon sok videó felvételt megnéztem már ami tényleg el gondolkoztató,és nagyon sokat is olvastam már utána,de kell az hogy valami olyasmit cselekedjenek amitől le esik mindenkinek az álla.
2014. márc. 22. 20:05
 34/76 A kérdező kommentje:

nemelfogult

lemaradt az eleje amit írni akartam, de most még utólag visszaolvasva sem tudom már eldönteni, mi is akart az lenni.

2014. márc. 22. 21:07
 35/76 A kérdező kommentje:

anna

jól látod a helyzetet, a kis timilány beállt a sorba, nagyot mondani, valószínűleg azzal a kulturális háttérrel rendelkezik, amit írtál.

sebaj, ilyenek véleményére, még adni sem szabad.

2014. márc. 22. 21:09
 36/76 A kérdező kommentje:

a többi kis lelkes katonának, aki szintén írt elfogadható érvelést pro kontra itt egy link, lehet szemezgetni, p.corso ezredes katonai múltjáról hol szolgált, milyen papírok vannak róla...

és ez csak egy gugli keresés, olyan nagyon nem volt kedvem magam beleásni.

csak a kérdés marad ezután, aki azt írta katona sem volt az adott ember, ott ahol írva van, az valamit benézett...tessék lehet szemezgetni a dokumentumok, képek, beszámolók között.

[link]

2014. márc. 22. 21:14
 37/76 A kérdező kommentje:

27,28 válaszíró

egyik végzettségem pszichológus, de van más egyéb is.

időm mint a tenger, és mivel említettem írok is scifi meg egyéb témában, ha épp unatkozom és ihletet akarok gyűjteni, ez az oldal manapság elég jó táptalaj.

azt hogy ti mivel tengetitek a nyomorúságos életeteket, hidegen hagy, de én inspirációként járok fel ide.

jah helyesírás, valahogy nem érdekel, ha könyvet írok ott kell figyelni, bár ott se, mert van aki kijavítja.

nagy betűket meg utálom.

2014. márc. 22. 21:35
 38/76 anonim ***** válasza:
45%
Mikor hagyod abba a trollkodós, a provokatív kérdéseidet?
2014. márc. 22. 21:44
 39/76 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy neked csak provokatív, van aki tudni szeretné az igazságot, köztük én, ezért van itt a kérdés, aki érdemben tud rá válaszolni,szívesen olvasom, de az ilyenek mint te, jobban tennék, ha nem írnának, ha csak ennyire telik tőlük!
2014. márc. 22. 22:00
 40/76 anonim ***** válasza:
41%

Tudod kedves kérdező, az előttem író szerint csak trollkodsz, provokálsz. Szerintem is, de nem ez a fontos.

Nem sok kérdés marad érintetlen a szkeptikusoktól, de amelyik mégis "megmenekül", ott sincs magas szintű értekezés a részetekről. Két három válasz, azok is olyanok, hogy a kérdező stílusa, szófordulatai, jellemző helyesírási hibái köszönnek vissza. Alighanem többszörös regisztráció, s saját magának felelget.

Ha mi nem írnánk ide, a kérdéseitek döntő hányada érdektelenségbe fulladna.

2014. márc. 23. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!