Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, Philip J....

Szkeptikusok, Philip J. Corso: A roswelli titok című könyvét, az UFO kategóriában már nehéz megcáfolni. Ti hogy tudnátok?

Figyelt kérdés

51es körzetben szolgált, majd leírja, a könyvében, hogy a lezuhant, csészealjakat, miként tanulmányozták, milyen technikákat sikerült belőle manapság megvalósítani, és milyen lények voltak benne.Nagyon hosszú könyv, de online is fenn van, ő volt egyike azon kevés tisztnek, aki ott volt, mikor ez történt, és írni is mert róla.

itt a bizonyíték az UFO-k technikai létezésére, és többféle idegen civilizáció létezésére, amit ki is emel a könyvben, hogy akkoriban, mikről volt tudomása a katonaságnak.

Aki ezt érdemben cáfolni akarja, annak jó olvasgatást, mert a könyv 200 oldal.

2014. márc. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a könyv, és előtte is hittem benne. Nem kéne egymásnak esni, akit nem érdekel a téma, az meg egyébként is minek ír ide? Akik elvből tagadnak, azokat szinte semmi sem győz meg. De igaza van az egyik korábbi hozzászólónak, valami igazán megrendítő esemény kellene, nem pedig az állandó bizonyítékok utáni kutakodás, és főleg nem a "birkózás" és személyeskedés. De tényleg, még ha provokatív is némelyik kérdés, akik nem hisznek ezekben a dolgokban, azoknak el lehet intézni annyival, hogy be sem lépnek ide ebbe a rovatba, mert akkor nem fogják magukat felhúzni ilyen dolgokkal. Nekem meg, ahogyan írtam, megvan a könyv, és igaznak vélem a tartalmát. Tehát a kérdés nyilván nem nekem szól.
2014. márc. 23. 01:20
 42/76 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszíró!

én sem értem miért írogatnak ide olyanok, akiknek a témához közük sincs, úgy hogy még a könyvet sem olvasták, ahogy írtam korábban, személyi sérelmeiket, kompenzáló életüket itt akarják élni, és másokat becsmérelni.

de érdemben olyan, mintha hozzá sem szóltak volna a témához,bár, azért a szkeptikus tábortól is volt egy két értelmesebb érvelés.

2014. márc. 23. 09:47
 43/76 anonim ***** válasza:
65%
Én azt nem értem, hogy minek görcsöltök rá erre a kérdésre bizonyíték hiányában mondhat, amit akar ez csupán hitt kérdése én személy szerint nem hiszek Philip J. Corso- nak kérdező alá tudod támasztani Philip J. Corso állítását a könyvén kívül feltudsz mutatni bizonyítékot? ha nem akkor mire vered itt magad? a messziről jött ember azt mond amit akar.
2014. márc. 23. 10:21
 44/76 A kérdező kommentje:

ifjúsátán, te mire vered magad?

mi van, nem tudod használni a netet, egyet lapozz vissza ezen az oldalon, és ott vannak a dokumentumok, fényképek hogy ki is ez az ember, aki írta a könyvet, mert ugye volt aki azt is kétségbe vonta, hogy egyáltalán ott szolgált-e, ahol.

szóval ott kigyönyörködheted magad, a sok dokumentumban, de remélem az angolt is beszéled, mert sok angol cikkből lett kiszedve.

2014. márc. 23. 10:38
 45/76 anonim ***** válasza:

Kérdező:en hiszek a földönkívüliekben és hiszem hogy roswellnél történt valami de pár dolgot vegyél figyelembe!

Amikor valaki ír egy commentet ami neked nem tetszik mert úgy gondolod hogy jaj ez biztos szkeptikus és milyen nagy baromságot ír.Biztos nincs igaza.Mi miért vegyük figyelembe a te hozzászólasod??Ugyanúgy nem tudsz semmit felmutatni mint bárki más.A könyvön kívül van valamid vagy csak egy volt katona történetére(ha valóban ott dolgozott amire gondolom van bizonyítékod) támaszkodsz? + kérlek egy kicsit kevésbé legyenek off kerdeseid. U.I:ez nem off hsz volt.

2014. márc. 23. 10:43
 46/76 A kérdező kommentje:
látom neked sem erősség a net használat, egyet lapozz vissza itt, ennél a kérdésnél, és ott vannak, amiket látni szeretnél, az egyik válaszomnál, linkkel megjelölve.
2014. márc. 23. 10:48
 47/76 anonim ***** válasza:
Láttam és igen pont ilyen jellegű kommentekrol beszéltem..Ha en most irnek egy könyvet amiben az van hogy MO-n lezuhant egy reptoid űrhajó és en ott voltam!! És mi a bizonyíték?? Az hogy a paranormál hiteles oldalon meg van említve hogy en voltam azoknak a reptoidoknak a boncolási vezetője.Na te egy ilyenről mit gondolnál?Mert a te támaszkodásod a "katonára" is pont ugyanilyen..
2014. márc. 23. 10:58
 48/76 lőrinc3 ***** válasza:
Kedves kérdező,értsd meg mi akik hiszünk a létezésükben nekünk nincs mit bizonygatnod,de vedd figyelembe másnak a logikus gondolatait is,miért higgyenek benne mondj egyetlen okot.Ez most pont ugyan az a helyzet hogy van Isten vagy nincs az eszes érvelésekkel a végletekegig is el lehetne menni.Hozzák magukat nyilvánosságra és akkor majd meg látjuk mit szólnának hozzá a szkeptikusok.
2014. márc. 23. 10:58
 49/76 A kérdező kommentje:

akkor bemásolom ide , erre az oldalra is, mert úgy látszik, hogy valaki még egyet vissza sem tud lépni, ahol ez be volt linkelve.

na itt vannak a dolgok, amiket sok szkeptikus még elismerni sem akar.

[link]

2014. márc. 23. 11:25
 50/76 A kérdező kommentje:

47es

pont az ilyen fanatikusokról beszéltem mint te, már teljesen kivetkőztél magadból én a helyedben már nem égetném magam, mert elég óvodás, amit csinálsz.

itt van a link, ahol dokumentumok képek vannak, arról, hogy ez az ember ott szolgált és azt csinált amit, és a könyvében is erről ír.

2014. márc. 23. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!