Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, Philip J....

Szkeptikusok, Philip J. Corso: A roswelli titok című könyvét, az UFO kategóriában már nehéz megcáfolni. Ti hogy tudnátok?

Figyelt kérdés

51es körzetben szolgált, majd leírja, a könyvében, hogy a lezuhant, csészealjakat, miként tanulmányozták, milyen technikákat sikerült belőle manapság megvalósítani, és milyen lények voltak benne.Nagyon hosszú könyv, de online is fenn van, ő volt egyike azon kevés tisztnek, aki ott volt, mikor ez történt, és írni is mert róla.

itt a bizonyíték az UFO-k technikai létezésére, és többféle idegen civilizáció létezésére, amit ki is emel a könyvben, hogy akkoriban, mikről volt tudomása a katonaságnak.

Aki ezt érdemben cáfolni akarja, annak jó olvasgatást, mert a könyv 200 oldal.

2014. márc. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
Offolok , mert a többi nem érint: Akarod mondani az őszödi beszéd? Nem, nem így került nyilvánosságra:D
2014. márc. 22. 16:00
 12/76 A kérdező kommentje:

amúgy meg, 51es körzetben dolgozott, kiszivárogtatott papírok és egyéb dokumentumok alapján, amit később felhasználtak azonosítására.

tudod, gugli, és enter, a többit majd kikeresed.

2014. márc. 22. 16:03
 13/76 A kérdező kommentje:
bocs az offért, igen öszödi beszéd, tudom hogy nem ez volt az első nyilvánosság elé került momentuma, de a titkosítás feloldása utána, nemrég pár hete került teljesen a nyilvánosság elé, igaz, egy pici rész, mindig satírozva maradt.
2014. márc. 22. 16:04
 14/76 anonim válasza:
34%

Én nem attól félek, hogy az idegenek köztünk járnak, hanem, hogy a kérdezőhöz hasonló iszonyat sötét idióták is köztünk vannak, és az ember sokszor nem is sejti róluk, ahogy elsétál mellettünk, hogy egy teljesen más kis álomvilág van a fejükben.

Ami alapjáraton nem lenne baj, ha meghúzódnának egy barlangban a baromságaikkal, de ezek az emberek ugyanúgy dolgoznak, szavaznak, és a normális emberek életére is hatással vannak... :(

2014. márc. 22. 16:10
 15/76 nemelfogult ***** válasza:

"...ahogy írtam pszichológiát, meg sok egyéb dolgot tanultam, többek közt, írásból személyiség megállapítást, nem nehéz telesen más írásmódozatokat és fogalmazási stílust felvennem, és akár úgy kérdezni.

de attól a kérdés még élő, ki mivel tudja cáfolni?"

Hát akkor vigyáznod kellett volna, mert itt majd mindenki beír több személyiségként. A csupa kisbetűd elég árulkodó:)

A titoktartással kapcsolatban, igen, hivatalosan van lejárati határidejük, de mondjuk az öszödi beszéd nem hasonlítható államtitok az ufo témához.

Az exopolitikai dologban egyetértek, mert ők gátlástalanul felhasználnak mindent, hogy tovább vigyék a lukratív, kongresszusozó, könyv és filmkészítő életmódjukat.

2014. márc. 22. 16:11
 16/76 A kérdező kommentje:

timike!

az a baj kislány, ha még írsz pár sort, kianalizálva az írásodat olyan személyiségrajzot és gondolkodási modellt írok rólad, hogy anyukád is elgondolkodna , jéé ez az én lányom?

2014. márc. 22. 16:13
 17/76 A kérdező kommentje:
nemelfogult, úgy látom átvetted a gondolat menetemet, amit a gabonaköröknél oly hosszasan kifejtettem...
2014. márc. 22. 16:14
 18/76 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy a könyv szerzője is egy reptoid vagy lumbulábi kém és szándékosan hazugságot ír meg hogy megtévesszen bennünket!
2014. márc. 22. 16:17
 19/76 A kérdező kommentje:
na, komolyodjunk egy kicsit, mert kezd elmenni a válaszok iránya teljesen más irányba, ez egy komoly kérdés, aminek a megválaszolása teljes embert kíván.
2014. márc. 22. 16:19
 20/76 nemelfogult ***** válasza:

"...nemelfogult, úgy látom átvetted a gondolat menetemet, amit a gabonaköröknél oly hosszasan kifejtettem..."

Már akkor is írtam, hogy azért mert van sok fake az nem jelenti, hogy mindegyik az.

Azért mert vannak befolyásos exopolitikus disinfo terjesztők, szintén nem jelenti azt, hogy ők felelősek mindenért.

Jóval exopolitika előtt is voltak gabona piktogrammok, ufok és egy sor más paranormális dolog. És én ennél maradok, mert jó okom van rá.

2014. márc. 22. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!