Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt vannak az UFO-k ez lehetsé...

Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Tehát kezdjük azzal, hogy elvileg semmi nem képes gyorsabban hajdani a fénynél és a legközelebbi csillagrendszer nem is tudom 4 és félévnyire van innen tehát a földönkívüliek nem utazhatnak oda-vissza valahol meghúzták magukat valamelyik bolygón és olykor-olykor meglátogatnak minket vizsgálódás céljából hisz mi emberi humanoidok megfigyelés alatt tartjuk az állatokat tehát ugyanezt csinálják a kis-zöldek vagy legalábbis valószínű ezek a feltételezések igen ésszerűek lennének és megmagyarázna sok mindent

ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)

#UFO #univerzum #szkeptikus #ide a nobel-díjat #kis zöldek #mars lakók #ki a király?
2014. márc. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Nem unod még? most akkor mi van IfjúSátánnal? érdekelne meg az is, hogy minek linkelted be az önéletrajzodat? dicsekedni akarsz? Ms.nagy NévteKETTÖen. xDé
2014. márc. 21. 17:51
 42/55 anonim ***** válasza:
Figyelj NévteKETTŐen mutatom az ujjlenyomatomat látod? mostmár hiszel nekem? xDé
2014. márc. 21. 18:07
 43/55 anonim ***** válasza:
2014. márc. 21. 18:18
 44/55 anonim ***** válasza:

Arra senki nem gondolt, hogy talán nem is fénysebességgel közlekednek hanem inkább féregjáratokon keresztül ? Könnyen elképzelhető, hogy náluk minden űrhajóban van térhajlító hajtómű és voálá már itt is vannak több száz éves utazgatások nélkül :-)

36# "Már voltam a gyk adminja/moderátora"

Jah így már teljesen világos miért ment tönkre szinte teljesen ez a topic ... Adjunk hálát az égnek, hogy többé már nem vagy az .

Anna

2014. márc. 21. 19:18
 45/55 anonim ***** válasza:
Mire alapozod a féregjáratok elméletet Miszisz.Anna? siess mielő megérkezne a paranoiás Névte2en, aki egykor admin volt,de hála az Istennek már nem az. xDè
2014. márc. 21. 19:42
 46/55 anonim ***** válasza:

"Jah így már teljesen világos miért ment tönkre szinte teljesen ez a topic ... Adjunk hálát az égnek, hogy többé már nem vagy az . "

"Anna", ülj le, szövegértés egyes.

Na, de én innen el is megyek, mert itt már tényleg csak az ostobák "vitatkoznak".

névte2en

2014. márc. 21. 21:06
 47/55 A kérdező kommentje:

Normálisan beszéljetek egymással, mert ezzel csak magatokat minősititek már azt sem értem miről vitázunk a féreglyukat nem lehet nyitni max a csillagkapu című filmben a fizika törvényeit bizony nem tudjuk áthágni és vegyetek példát rólam milyen rendes KisSátán vagyok és természetesen vadonatúj tag becsszó

jóccakát! ;)

2014. márc. 21. 23:26
 48/55 A kérdező kommentje:
Tudni akarjátok minek vagyok ilyen jól nevelt kisgyerek? kiskorom óta anyámék mindent megvesznek nekem a legexkluzívabb milka csokitól kezdve egészen a legkülönlegesebbnél különlegesebb gyümölcsös finomságokig. Kiskoromban a szobám tele volt mindenféle csúcs szuper játékokkal soha nem mert kikezdeni velem egyetlen kisgyerek sem, mert mindegyiket laposra vertem,de idővel műveltebb lettem és mindenféle csínyeket követtem el, amit inkább nem részleteznék remélem értitek a metaforát. :D
2014. márc. 21. 23:58
 49/55 anonim ***** válasza:
Lebuktál Névte2en ehhez a kérdéshez is két felhasználóval írtál lásd: a #40-es válaszodnál még 64%-ban adsz hasznos válaszokat a #46 válaszodnál viszont már 65%-ban adsz hasznos válaszokat most kérdem én hány felhasználót regisztráltál? és megmondanád minek dicséred saját magadat mi ezzel a célod? Te értelmes dolgokat írsz? azért vagy lepontozva 60-66 százalékra, ha nekem lenne 3-4 felhasználóm 100%-ra lennék pontozva és tudsz mást írni az ostobaságon kívül? Nem hiszem mindegyik válaszod úgy kezdődik , hogy leostobázol mindenkit tudod én ki vagyok? Nem hiszem. xDé
2014. márc. 22. 10:23
 50/55 anonim ***** válasza:

Lehetséges hát, 404 és a többiek már kifejtették korábban is, hogy látogatnak minket a reptoidok, annunakik, poloskoidok meg lumbulábiak és embereket rabolnak. Na meg hogy az üreges Holdon van a földönkívüliek inváziós központja, és onnan fognak gyarmatosítani minket. Magyarország lumbulábi érdekövezet lesz, Orbán Viktor valójában a lumbulábiak kéme!

Igaz, 2012-ben elmaradt a nagy földönkívüli invázió, de tutira itt vannak és figyelnek minket, úgy olvastam, az annunakik meg a krixkraxiak a saját ürülékükkel javították fel az emberi DNSt :D

2014. márc. 22. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!