Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?
Tehát kezdjük azzal, hogy elvileg semmi nem képes gyorsabban hajdani a fénynél és a legközelebbi csillagrendszer nem is tudom 4 és félévnyire van innen tehát a földönkívüliek nem utazhatnak oda-vissza valahol meghúzták magukat valamelyik bolygón és olykor-olykor meglátogatnak minket vizsgálódás céljából hisz mi emberi humanoidok megfigyelés alatt tartjuk az állatokat tehát ugyanezt csinálják a kis-zöldek vagy legalábbis valószínű ezek a feltételezések igen ésszerűek lennének és megmagyarázna sok mindent
ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)
Nincsenek is ilyen lények.
Tegnap este aki kiírta hogy egy UFO-val érkezett a földre, és idegen faj képviselője, most írta oda, hogy csupán író, és csak félrevezetni akarta az embereket.
Itt a kérdés is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5492..
Átverés az egész, pont azért írnak ilyen cikkeket, hogy aki beveszi, megvezessék.
Már egyre jobban biztos vagyok abban, hogy te jóbarátunk, jigsaw, alias Nem Kókler, alias Goku:, alias Svejk- vagy. Hogy miért?
1) Tagolatlan mondataid is ugyanolyanok, mint a felsorolt regisztrációk mondatai.
2) Mióta regisztrálva vagy, ezen fiókok pontszámai rohamosan romlanak.
3) A neved is hasonlít a felsorolt felhasználókéhoz.
4) Önmagadat cáfolod:
"fjúSátán A Legjobb válaszadó nevű felhasználó kérdése:
Attól még lehetek szkeptikus, hogy hiszek vagy valószínűleg tartom azt, hogy létezhet más élet is a földönkívüli?"
"IfjúSátán A Legjobb válaszadó nevű felhasználó kérdése:
Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?
(...)
ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)"
Már csak egy-két kérdés, és bebizonyosodik.
névte2en
névte2en
Szerintem csak paranoiás vagy nem vagyok az, akinek gondolsz és miért nem a kérdésre válaszolsz kedves nagyon nagyon értelmes névte2en? :D
A 2 érvelés mit jelent? :D
Jiggy, ne áltasd magad :D
Az írásod, a gondolkodásmódod, a válaszaid, a neved, és minden tükrözi a stílusodat... Gondolom ez az új felhasználód, a privátban írt ötletem után... Úgy tűnik, nem jól értetted.
névte2en
"mert úgy írok. mint Petőfi Sándor"
Nem úgy írsz. De ha mégis úgy írnál, mint Petőfi, akkor vagy utánoznád a stílusát tudatalatt/tudatosan, vagy pedig minimális eséllyel cask hasonlítana az írásotok. Viszont potosan úgy írsz, mint J, ugyanolyan szavakat, mondatatkapcsolatokat használva. Ez lehetetlen, hogy véletlen legyen.
"komolyan mondom nem tudom mi bajod van velem,"
Sőt, még a védekezési mechanizmusod is olyan.
Az egyetlen bajom, hogy egyértelműen trollkodsz. Ami rossz.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!