Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt vannak az UFO-k ez lehetsé...

Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Tehát kezdjük azzal, hogy elvileg semmi nem képes gyorsabban hajdani a fénynél és a legközelebbi csillagrendszer nem is tudom 4 és félévnyire van innen tehát a földönkívüliek nem utazhatnak oda-vissza valahol meghúzták magukat valamelyik bolygón és olykor-olykor meglátogatnak minket vizsgálódás céljából hisz mi emberi humanoidok megfigyelés alatt tartjuk az állatokat tehát ugyanezt csinálják a kis-zöldek vagy legalábbis valószínű ezek a feltételezések igen ésszerűek lennének és megmagyarázna sok mindent

ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)

#UFO #univerzum #szkeptikus #ide a nobel-díjat #kis zöldek #mars lakók #ki a király?
2014. márc. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
IV.Dartheon tegyük fel, hogy egy űrhajó képes a fénysebesség felével haladni akkor az űrhajóban lévő utasok nem úgy érzékelnék az időt, mint normál esetben tehát számukra az idő felére csökkenne számukra csak 4 év telne el a 8 évből remélem érted? lehetséges, hogy a földönkívüliek jártak valaha a földön csak mi erről nem tudhatunk a kérdés csak egy elgondolás volt.)
2014. márc. 20. 16:13
 12/55 anonim ***** válasza:
Figyeljetek emberek. Az hogy zöldek vagy szürkék, vagy alacsonyak, vagy nagyok, nem számít semmit. A mi bolygónkon is mennyi fajta/színű/nagyságú/kinézetű ember van, ki tudja, lehet hogy a szürkék meg a kis zöldek ugyan az a faj, csak más fajta. Pl. a zöldeket többet érte a nap fénye, ezért ők bezöldültek, az emberek meg itt a földön lebarnulnak. Ennyi, kérem a Nobel-díjat.
2014. márc. 20. 16:29
 13/55 anonim ***** válasza:
Amúgy a kormány biztosan titkolja, de az is lehet hogy már tudunk róla de a kormány agymosást végezz az embereken hogy ne tudjunk róla, és ez csak egy feltevés!!
2014. márc. 20. 16:34
 14/55 anonim ***** válasza:
47%

Nincsenek is ilyen lények.

Tegnap este aki kiírta hogy egy UFO-val érkezett a földre, és idegen faj képviselője, most írta oda, hogy csupán író, és csak félrevezetni akarta az embereket.

Itt a kérdés is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5492..

Átverés az egész, pont azért írnak ilyen cikkeket, hogy aki beveszi, megvezessék.

2014. márc. 20. 16:35
 15/55 anonim ***** válasza:

Már egyre jobban biztos vagyok abban, hogy te jóbarátunk, jigsaw, alias Nem Kókler, alias Goku:, alias Svejk- vagy. Hogy miért?

1) Tagolatlan mondataid is ugyanolyanok, mint a felsorolt regisztrációk mondatai.

2) Mióta regisztrálva vagy, ezen fiókok pontszámai rohamosan romlanak.

3) A neved is hasonlít a felsorolt felhasználókéhoz.

4) Önmagadat cáfolod:

"fjúSátán A Legjobb válaszadó nevű felhasználó kérdése:

Attól még lehetek szkeptikus, hogy hiszek vagy valószínűleg tartom azt, hogy létezhet más élet is a földönkívüli?"

"IfjúSátán A Legjobb válaszadó nevű felhasználó kérdése:

Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?

(...)

ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)"

Már csak egy-két kérdés, és bebizonyosodik.

névte2en

2014. márc. 20. 17:32
 16/55 A kérdező kommentje:

névte2en

Szerintem csak paranoiás vagy nem vagyok az, akinek gondolsz és miért nem a kérdésre válaszolsz kedves nagyon nagyon értelmes névte2en? :D

A 2 érvelés mit jelent? :D

2014. márc. 20. 17:56
 17/55 A kérdező kommentje:
jigsaw- ról azt tudom, hogy egy troll nem tudtam, hogy ennyi sok nickje van, de nemis érdekel szoktam olvasni a gyiket, ha ennyi nickem lenne tudnék róla..:DDD
2014. márc. 20. 18:12
 18/55 anonim ***** válasza:

Jiggy, ne áltasd magad :D

Az írásod, a gondolkodásmódod, a válaszaid, a neved, és minden tükrözi a stílusodat... Gondolom ez az új felhasználód, a privátban írt ötletem után... Úgy tűnik, nem jól értetted.

névte2en

2014. márc. 20. 18:39
 19/55 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam semmilyen privátot nem tudom mit akarsz ezzel azért, mert úgy írok. mint Petőfi Sándor nem jelenti azt, hogy én volnék a Sándor bácsi én egyáltalán nem ismerlek és ezt tök komolyan mondom nem tudom mi bajod van velem, de asszem ezt benézted.. :)
2014. márc. 20. 18:54
 20/55 anonim ***** válasza:

"mert úgy írok. mint Petőfi Sándor"

Nem úgy írsz. De ha mégis úgy írnál, mint Petőfi, akkor vagy utánoznád a stílusát tudatalatt/tudatosan, vagy pedig minimális eséllyel cask hasonlítana az írásotok. Viszont potosan úgy írsz, mint J, ugyanolyan szavakat, mondatatkapcsolatokat használva. Ez lehetetlen, hogy véletlen legyen.

"komolyan mondom nem tudom mi bajod van velem,"

Sőt, még a védekezési mechanizmusod is olyan.

Az egyetlen bajom, hogy egyértelműen trollkodsz. Ami rossz.

névte2en

2014. márc. 21. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!