Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?
Tehát kezdjük azzal, hogy elvileg semmi nem képes gyorsabban hajdani a fénynél és a legközelebbi csillagrendszer nem is tudom 4 és félévnyire van innen tehát a földönkívüliek nem utazhatnak oda-vissza valahol meghúzták magukat valamelyik bolygón és olykor-olykor meglátogatnak minket vizsgálódás céljából hisz mi emberi humanoidok megfigyelés alatt tartjuk az állatokat tehát ugyanezt csinálják a kis-zöldek vagy legalábbis valószínű ezek a feltételezések igen ésszerűek lennének és megmagyarázna sok mindent
ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)
névte2en-nek én nem vagyok Jiggy de mondtam már párszor nem értem miért sorolsz be a listába Sátán-t csak most látom először nekem is feltűnt a hasonlóság Sátán alias jigsaw közt a múltkor csak játszottam vele Gokus amikor felhasználója volt . Xd
.
.
.
. Svejk
ugyanaz az egész bagázs...
van neki vagy öt regisztrációja, és ezzel tölti idejét, vagy most végzett a sulival, nincs még melója, és ezzel üti el az idejét, vagy nyugger, és jobb dolga nincs, vagy dolgozik, de meló közben tud írni.
célja a polgárpukkasztás, önmaga szórakoztatása.
üdv:
v ügynök aki szintén többször megjárta már ezt az oldalt.
Nem értem mi bajotok van jigsówal engem szórakoztat pár hónappal ezelőttről ismerem akkor még más felhasználóm volt most látom a toplistát névte2en első vagy ezt, hogy érted el? nagyon sok időd lehet ide írogatni igaz neked soha nincs jobb dolgod csak baromságokat beszélsz nem lehetséges, hogy napszúrás. kaptál? DDD
.
.
. Svejk
ügynöktársak, már többször megkértem mindenkit, aki ezen az oldalon paranormális aktákat szivárogtat, hogy ne tegye, mert nem lesz jó vége.
az érintettek részére, meghallgatás lesz, mindenki tájékoztatva lesz.
V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!