Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt vannak az UFO-k ez lehetsé...

Itt vannak az UFO-k ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Tehát kezdjük azzal, hogy elvileg semmi nem képes gyorsabban hajdani a fénynél és a legközelebbi csillagrendszer nem is tudom 4 és félévnyire van innen tehát a földönkívüliek nem utazhatnak oda-vissza valahol meghúzták magukat valamelyik bolygón és olykor-olykor meglátogatnak minket vizsgálódás céljából hisz mi emberi humanoidok megfigyelés alatt tartjuk az állatokat tehát ugyanezt csinálják a kis-zöldek vagy legalábbis valószínű ezek a feltételezések igen ésszerűek lennének és megmagyarázna sok mindent

ezt nektek szkeptikusok Ide a nobel-díjat. ;)

#UFO #univerzum #szkeptikus #ide a nobel-díjat #kis zöldek #mars lakók #ki a király?
2014. márc. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Ki az az Annuska? vami reptoid vagy névte2en új regisztrációja vagy Annáról van szó? :DDD
2014. márc. 21. 11:31
 32/55 anonim ***** válasza:

itt 3 féle kemény mag van

a szkeptikusok

ufo/korong rajongók

és a direkt polgárpukkasztók

ezek cserélik a felhasználó neveket, de az egyén, mindig ugyanaz marad.

2014. márc. 21. 11:33
 33/55 A kérdező kommentje:
Még hogy nincsenek itt új felhasználók amikor én is új vagyok itt már emiatt is érdemes volt regisztrálnom.
2014. márc. 21. 11:38
 34/55 A kérdező kommentje:
Most komolyan megkérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon nem érdekel jigsaw még a végén megjelenik itt nem ide tartozó kérdést, választ ne írjatok.
2014. márc. 21. 11:50
 35/55 anonim ***** válasza:
#32 Neked hány felhasználód volt? ezen a fórumon nincsenek (szkeptikusok, ufohívők, sátánisták). Csak pár ostoba ember szórakozik a legtöbb kérdés csak kamu mindegyik felhasználónak van legalább 1-2 nickje nézd meg Darvot, névte2ent, laylahát, Adameskit, jigsawrot. Felőlem mondhat mindenki, amit akar ez így van nekem nincs plusz felhasználóm nem látom értelmét 1 felhasználóm volt addig de töröltem, hogy megváltoztassam a nevemet mert ugyanezen a néven voltam a FB-n és mindenki felismert.
2014. márc. 21. 13:28
 36/55 anonim ***** válasza:

Svejk, neked is több felhasználód van/volt(azzal hogy ideírtál, csak még jobban alátámasztottad, hogy ISALV is a te profilod[pl. helyesírás, fogalmazás, tagolatlan írás]). Nekem viszont összesen egy van. Nem értem, hogy miért gyausítgat engem mindenki. Már voltam a gyk adminja/moderátora, voltam banner, de már gyanusítottak azzal is, hogy Jigsaw, vagy Darv egyik reinkarnációja vagyok(mikor már jóval előttük regisztrált tag voltam, és írtam is ide).

32-es, kihagytad a trollokat. Ők abban különböznek a polgárpukkasztóktól, hogy nem hisznek abban, amit írnak.

névte2en

2014. márc. 21. 13:55
 37/55 anonim ***** válasza:

" én nem vagyok Jiggy"

De.

"Nem értem mi bajotok van jigsówal"

Az, hogy egy troll, akárcsak te.

"nagyon sok időd lehet ide írogatni igaz neked soha nincs jobb dolgod"

Dehogynem. Ritkán szoktam feljönni, de olyankor sokat írok.

"csak baromságokat beszélsz"

Hehe, vicces ezt pont Svejktől/Jiggytől hallani :D

"nem lehetséges, hogy napszúrás. kaptál? DDD "

Nem, én nem kapni napszúrás.

"Szerintem te lehetsz jigsaw névte2en"

Nem. Én tagolom a mondatokat, értelmes dolgokat írok, érvelek, és nem trollkodok.

"#27 Így van itt nincsenek új arcok csak a régiek írnak mindig más nevekben,"

Legalább 200-300 különböző felhasználó van. Ezek közül viszont tényleg olyan 10-12 aktív felhasználó van.

Egyébként kéne csinálni egy "népszámlálást", hogy tudja mindenki, hányadán áll...

névte2en

2014. márc. 21. 14:07
 38/55 anonim ***** válasza:

névte2en jaj hagyjuk már nem azt mondtam, hogy te voltál Darv reinkarnációja most minek offolsz? arról beszélek, hogy mennyi nicketek van:)). Rám akarjátok húzni a vizes lepedőt? jaj te nem trollkodsz amikor most is azt csinálod.

"gyausítgat engem mindenki. Már voltam a gyk

adminja/moderátora, voltam"

Hol érdekel ez engem? Te gyanúsitasz mindenkit én el mondtam neked, hogy nem vagyok jigsaw de képtelen vagy ezt megérteni magasról teszek rá kicsoda jigsaw vagy arra, hogy mit hiszel. Egyáltalán nem érdekel milyen kérdést írnak ki a felhasználók vagy miben hiszek, ha fent vagyok elmondom a véleményemet tetszik vagy sem magasról teszek mindenre. Xd

2014. márc. 21. 16:17
 39/55 A kérdező kommentje:
:DDD Viselkedjetek te is jigsaw akarom mondani SEVEJK na hol késlekedik a Nobel-díjam?
2014. márc. 21. 16:34
 40/55 anonim ***** válasza:

"nem azt mondtam, hogy te voltál Darv reinkarnációja"

Én meg nem írtam azt, hogy te voltál.

"arról beszélek, hogy mennyi nicketek van"

Legfeljebb nickjük. Nekem(mint ezerszer írtam), ez az egy felhasználóm van.

"trollkodsz amikor most is azt csinálod. "

[link]

Azt eddig is tudtam, hogy ostoba vagy, de azt, hogy szövegértésre sem vagy képes...

"Hol érdekel ez engem?"

Kinek nem ingje, ne vegye magára. Szintén nem szóltam arról, hogy ezt neked írtam volna. Sőt, nem írtam, hogy bármikor, bárkinek írtam volna.

"ha fent vagyok elmondom a véleményemet tetszik vagy sem magasról teszek mindenre. Xd"

Élvezd, amíg megteheted...

Az az oda nem illő ikszdé pedig csak rontotta az írásod komolyságát.

"ha fent vagyok elmondom a véleményemet tetszik vagy sem magasról teszek mindenre. Xd"

Na, ez egy tökéletes szemléltető példa az ostobaságnak.

névte2en

2014. márc. 21. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!