Lehet, hogy földönkívüli vagyok?
Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. Nem tudtam beilleszkedni hozzájuk sose, mindíg valami bárgyú emberi tulajdonság választott el bennsőséges kapcsolatok kialakulásától, ami az emberekben volt.
Régen, amikor a Greyek eltérítettek éjjel. Félálomban telepatikusan beszélgettem annak idején hosszasan földönkívüliekkel. Már ezeket a beszélgetéseket nem vagyok képes felidézni, azonban az megmaradt, hogy barátként, régi ismerősként beszélgettünk, sőt szinte már családtagként kezelt némelyik idegen.
Lehet, hogy valóban a lelkem magas szintű földönkívüli ? Miért vagyok itt? Mit keresek köztetek ? Sajnos, az emléktőrlés után képtelen vagyok felidézni, milyen rangot zőltöttem be az idegeneknél. Veled is volt ilyen?
Teljesen félreértitek. Azt írtam, hogy azért nem tudtam beilleszkedni tartósan, mert az emberek ostobaságát képtelen voltam elviselni huzamosabb ideig
Nem lehetek kirekesztett, mert nem ők dobnak ki magukból, hanem én őket. Nyílvánvalóan nem lehetek ezért antiszociális sem és szociopata sem, már csak azért sem, mert könnyen tudok kapcsolatokat létesíteni. Mindenkivel kijövök
Nem a testem idegen, az teljesen emberi, kivéve ha alakváltó vagyok, de erről nem tudok. Lelkileg vagyok földönkívüli. Biztosan nem azért jöttem, hogy információkat szerezzek, hiszen idegen társaim ezt megteszik nap mint nap
Nem azért gondolom, hogy idegen vagyok, mert olyan intelligens vagyok, hogy úgy érzem ehhez a primitív nyers, ostoba fajhoz nem tartozhatok, hanem mert idegen lényekkel kommunikáltam.Ők felismertek és én is barátként, társként beszéltem velük. Éreztem a lelkemmel, hogy nagyon régi életem előtti kapcsolat fűz össze némelyikkel. Ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy pusztán egy meg nem értett zseni volnék, akinek a tudalaattija játszik vele
Nem gondoltam sosem, hogy pusztán egy zseni vagyok, aki magas intellektusa folytán kerüli a gyarló embereket. Nem tudok rubik kockát kirakni 5 perc alatt és telefonkönyvet sem tudok bemagolni. Nem hinném, hogy zseni lennék, annál inkább földönkívüli
A kérdésem továbbra is él. Akik poénkodtak, megmutathatják hogy intelligensek és értelmes választ is adhatnak :P
"Nem azért gondolom, hogy idegen vagyok, mert olyan intelligens vagyok, hogy úgy érzem ehhez a primitív nyers, ostoba fajhoz nem tartozhatok..."
Akkor jobban tennéd, ha egy grey ET fórumba írnál és nem ennek a mi alsóbbrendű fajunknak egyedeit kérdezgetnéd hovatartozásodról.
Egyébként egy ismerősöm néha küld egy-egy részletet más fórumokba írt dolgaidról. Ott már a szemed/pupillád is alien szerű... te tényleg beteg vagy.
"Nem lehetek kirekesztett, mert nem ők dobnak ki magukból, hanem én őket."
Itt nem fontos, hogy te zártad ki őket, vagy ők zártak ki téged, mindenképp zárkózott és kivetett vagy.
"Nyílvánvalóan nem lehetek ezért antiszociális sem és szociopata sem, már csak azért sem, mert könnyen tudok kapcsolatokat létesíteni."
A pszichopaták és a szociopaták könnyen létesítenek kapcsolatokat. Kérlek, mielőtt pszichológiával okoskodnál, olvasd át a DSM-IV-et!
"Lelkileg vagyok földönkívüli."
Lelkileg nem lehetsz földönkívüli. Íronikus, hogy te gondolod az embereket primitívnek és logikátlannak, de mégis te vagy ostoba és logikátlan. Lelkileg tárasadalomkívüli lehetsz, de logikátlan nem. Az antiszocialitás nem attól függ, hogy földönkívüli vagy lelkileg(aminek alapvetően nincs értelme), hanem mennyire vagy társadalomidegen.
"Miért vagyok itt?"
"Mit keresek köztetek ? "
"Sajnos, az emléktőrlés után képtelen vagyok felidézni, milyen rangot zőltöttem be az idegeneknél. Veled is volt ilyen?"
"Biztosan nem azért jöttem, hogy információkat szerezzek, hiszen idegen társaim ezt megteszik nap mint nap "
Megkérdezed, hogy lehet-e, hogy ET vagy, utána pedig már tényként kezeled. Nem, nem vagy űrlény.
"Nem azért gondolom, hogy idegen vagyok, mert olyan intelligens vagyok,"
Nem, nem vagy OKOS. Merthogy az intelligensség más tészta -főleg, hogy rengeteg intelligencia létezik. Egyszerűen csak arrogáns vagy, és valami személyiségzavarod van.
"hanem mert idegen lényekkel kommunikáltam."
Akkor üdvözöld a többi "társad" az elmegyógyintézetekben szerte a világon.
"Éreztem a lelkemmel,"
Hogy tudsz egy nem létező dologgal érzékelni?
"Ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy pusztán egy meg nem értett zseni volnék"
Persze hogy nem, hiszen egyáltalán nem vagy okos, se intelligens, se bármi egyéb. Mint írtam, egyszerűen csak arrogáns.
"Nem gondoltam sosem, hogy pusztán egy zseni vagyok, aki magas intellektusa folytán kerüli a gyarló embereket"
Te komolyan ilyeneket képzelsz magadról? Mondom én, hogy te egy lipótmezői szökevény vagy...
"A kérdésem továbbra is él. Akik poénkodtak, megmutathatják hogy intelligensek és értelmes választ is adhatnak :P"
Eddig mindenki ÉRTELMES választ adott. Nem értem, hogy miért mániád az 'itelligens' szó, de azt tudomm, hogy el kéne olvasnod egy értelmező kéziszótárt. Az a szmájli pedig a végén tökéletesen meggyőzött arról, hogy nem űrlény, hanem egy egyszerű önbizalomhiányos/pszichopata ember vagy.
Nemelfogult, tudnál küldeni egy-két linket? Mókás lehet :D
névte2en
Lehet, elvégre sokan vannak a Földön, akik más bolygóról származnak, és emberként inkarnálodtak, hogy megtapasztalják a földi testben való életet, vagy az emberi létet. A szürkéknek nincs érzelmi testük, mivel eltávolították, és ha leinkarnálodnak a földre, akkor megtapasztalhatják az érzelmeket. Lehet, hogy ezért furcsák neked más emberek, mivel őket jobban vezérlik az érzelmeik, mint téged, és ezt logikátlanságnak látod.
Egyébként meg ezeket az embereket szokták csillagmagoknak, csillaggyermekeknek hívni, akik más bolygókról érkeznek a Földre.(Google-ban rá is tudsz erre keresni) De azt megjegyezném, hogy az átlag ember sem "buták", mivel nem tehetnek róla, hogy le vannak butítva a média, politika és egyéb manipulatív dolgok által, amiket még lehetne sorolni, mivel nem csak ilyen dolgok játszanak ebbe közre.
Remélem tudtam neked valami értelmesebb választ adni.
Köszi # 26 valami ilyesféle válaszra gondoltam !
Nem tudom, hogy miért kellett inkarnálódnom, de akkor lehet hogy megismerni az érzelmeket, mert túlontúl racionális voltam. Ebben az életemben is a száraz tudományokat kedvelem, mint az atomfizika, részecskefizika vagy nanotechnológia. Az ezotérián belül is csak a legmeggyőzőbb irányzatokat, ufóészleléseket fogadom el.
Valóban azt találtam, hogy az emberek bár nagyon okosnak meg racionálisnak mondják magukat valójában nagyon előítéletesek és a döntésüket végső soron az érzelmi benyomásaikra hagyják.
Nem butáknak neveztem az embereket, hanem tapasztalatlan, primitív és még fejletlen fajnak.
Köszi a válaszod, eszerint nekem van itt dolgom.
# 22 és 25-ös tipikus érzelmei alapján elítélni és lebarmozni mindenkit típus. Ti pont a primitív emberi fajt képviselitek :P
Csutak_Balazs biztosan nem hallucináltam, mert mások egyidejűleg ugyanazt álmodták mint én, mert a lelkünket vitték el más bolygóra. Ugyanazokat a zord idegeneket láttuk. Ugyanolyan gyíkembereket mutattak be mindünknek egy bolygó felszínén, akik ugyanolyan gonosz, száraz lelkűek voltak telepatikusan látva. Ez nem véletlen !
# 25/26 Kezdjük ott, hogy antiszociális és ostoba a kedves anyukád !!
Nekem jó a kapcsolatteremtő képességem és emberek között is könnyedén be tudok illeszkedni, csak elunom őket. Sajnos nem jelet kihívást a kapcsolat és annyira szánalmasan primitívek, hogy idegesítő már
Az emberek zöme e bolygón éli életei százezreit sorban, így ez alapján nevezhetjük földi léleknek, de ha közvetlenül a szíriuszról vagy zéta reticuláról érkezik a lélek, akkor földönkívüli a lelke is :)
Te szmáljokból méred fel az értelmet, meg két mondatból, akkor te tökéletesen idióta vagy :-)
Arrogancia pedig a te soroaidban van. Felesleges vergődnöd. A lélekkel érzékelést nem tudom elmagyarázni, mert semmilyen fogalmad sem lehet róla, mert csak 5 érzék szinten érzel. Egy süketnek hogy magyarázod el a hallást ?
"érzelmei alapján elítélni és lebarmozni mindenkit típus."
Te meg a "cimkézzünk fel mindenkit" mozgalom aktív tagja vagy... Rólam pedig igazán nem lehet elmondani, hogy érzelmek alapján döntök. Ha tudnál írni, és tényleg értelmes lennél, talán lenne egy kevés emberismereti tehetséged.
"antiszociális és ostoba a kedves anyukád !! "
Nem. Nem tudom, hogy honnan ismered bármelyik szülőmet, ha még következtetéseket sem vagy képes levonni két kommentemből. És, antiszociálisnak simán beillesz. Az ostobaságodról sok minden árulkodik, én ezeket kifejtettem, te meg csak szimplán leírtad, hogy nincs igazam. És még te gondolod magad intelligensnek...
"Nekem jó a kapcsolatteremtő képességem és emberek között is könnyedén be tudok illeszkedni, csak elunom őket."
Kérlek, tanulj meg olvasni, és mint írtam, fusd át a DSM négyes kiadását. Utána írogasd, hogy ki antiszociális és ki nem.
"annyira szánalmasan primitívek, hogy idegesítő már "
Te vagy a szánalmas, legalábbis a kérdésnek álcázott önfényezésed megteszi a hatását. Emellett pedig az egyik legprimitívebb dolog az anyázás. És te vajon mivel kezded a válaszodat? Köszönöm, hogy alátámasztasz.
"Az emberek zöme e bolygón éli életei százezreit sorban, így ez alapján nevezhetjük földi léleknek, de ha közvetlenül a szíriuszról vagy zéta reticuláról érkezik a lélek, akkor földönkívüli a lelke is :)"
Köszönjük, elég lesz az ostoba okoskodásból. Alapvetőe egy "zseni" "űrlénytől" elvárja mindenki, hogy legalább a tulajdonnevek helyesírásával legyen képben. Vagy ismerje a lélek fogalmát, és tudja, hogy csupán elméletben létezik.
"Te szmáljokból méred fel az értelmet"
Nem. A 'szmájli' szó helyesírásából és helyes ragozásából.
"Te szmáljokból méred fel az értelmet, meg két mondatból, akkor te tökéletesen idióta vagy :-) "
Ez a mondat is tökéletes alátámasztás a mondanivalómnak, köszönöm.
"Arrogancia pedig a te soroaidban van."
Nem. Az arrogancia a te "soroaidban" van.
"Felesleges vergődnöd."
Legfeljebb az ufós hallucinációdban vergődtem. A valóságban te ellenkezel szánalmasan, abban a hiszemben, hogy értelmes ember beveszi az első osztályos szintű maszlagodat. Ha tényleg értelmes vagy, akkor képes vagy egy épkézláb mondatot alkotni, tisztában vagy a kellő fogalmakkal(pl. intelligencia), és nem csak olyanokat írsz, hogy "a te anyád", meg "felesleges vergődnöd, hanem rendes érveket. És még ez gondolja magát értelmesnek, a többieket meg primitívnek...
"A lélekkel érzékelést nem tudom elmagyarázni, mert semmilyen fogalmad sem lehet róla, mert csak 5 érzék szinten érzel."
Dehogy. Alapvetően jóval több mint öt érzékszerv van, de oké, te vagy az "intelligens"...
Ez a lerázással vegyített terelés pedig annyira szánalmas, hogy reagálnom sem kell rá, megteszi ezt önmaga a mondat.
"Egy süketnek hogy magyarázod el a hallást ?"
Jelbeszéddel, és definíciókkal. Képzeld, a "primitív" embereknél létezik ilyen dolog is...
Egyébként csak most jöttem rá, hogy ez az egész mi akar lenni... Egy közönséges "szürkeegér" ember vagy, aki nem képes magával megelégedni, és semmit nem ért el az életben. Emiatt nem tud mást tenni, mint egy internetes anonim honlapra ostobaságokat ír ki, hogy ő mekkora egy intelligens, okos ember, és mindenki más mennyire primitív, hogy ő csakis űrléy lehet. Részvétem amiatt, hogy senki sem vagy, és nem értél el semmit... :(((((
névte2en
“Ebben az életemben is a száraz tudományokat kedvelem, mint az atomfizika, részecskefizika vagy nanotechnológia.”
Wow Darv!!! Csak sajnos ki is fejezed magad ebben a témában, igaz régebben volt:
„A kvantum fizikát a fizikusok is szükséges rosszként szokták említeni. Azaz nagy valószínűséggel nem igaz.
Mivel mindennek oka van és okkal történik. Az hogy nem ismerjük az okát, attól még nagy valószínűséggel annak igenis oka van! Tehát ennyit a kvantum fizikáról....”
Persze szíved joga, ha ez a véleményed, de ez még a mi fejletlen, szerinted primitív fajunk gondolkodásánál is fejletlenebb, primitívebb. Alien zsenialitással a lelki génjeidben ilyen épületes hülyeséget nem kellet volna írjál.
Bár elgondolkodtam, hogy talán mégis földönkívüli vagy, mert viszont ilyesmit is írsz: “Nem gondoltam sosem, hogy pusztán egy zseni vagyok, aki magas intellektusa folytán kerüli a gyarló embereket. Nem tudok rubik kockát kirakni 5 perc alatt és telefonkönyvet sem tudok bemagolni.”
Mert tudod a mi fajunk, akármilyen furcsa is, de zseninek nem azokat az embereket tartja, akik be tudják magolni a telefonkönyvet. Szóval itt elbizonytalanodtam, talán, ha ezt nem látod át, talán mégis ET vagy.
“Valóban azt találtam, hogy az emberek bár nagyon okosnak meg racionálisnak mondják magukat valójában nagyon előítéletesek és a döntésüket végső soron az érzelmi benyomásaikra hagyják.”
Meg kell hagyni ebben sok igazság van. És látom, hogy elkezdted magad érzelmileg is fejleszteni :”Kezdjük ott, hogy antiszociális és ostoba a kedves anyukád !! “ Már egész jó úton vagy.
Úgyhogy talán megérjük, hogy egyszer mégis beilleszkedsz hozzánk és nem égeted magad itt sorozatosan addig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!