Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. Nem tudtam beilleszkedni hozzájuk sose, mindíg valami bárgyú emberi tulajdonság választott el bennsőséges kapcsolatok kialakulásától, ami az emberekben volt.

Régen, amikor a Greyek eltérítettek éjjel. Félálomban telepatikusan beszélgettem annak idején hosszasan földönkívüliekkel. Már ezeket a beszélgetéseket nem vagyok képes felidézni, azonban az megmaradt, hogy barátként, régi ismerősként beszélgettünk, sőt szinte már családtagként kezelt némelyik idegen.

Lehet, hogy valóban a lelkem magas szintű földönkívüli ? Miért vagyok itt? Mit keresek köztetek ? Sajnos, az emléktőrlés után képtelen vagyok felidézni, milyen rangot zőltöttem be az idegeneknél. Veled is volt ilyen?

2014. márc. 15. 19:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
hát ha földön kívül vagy akkor az vagy de ha nem akkor földön belüli vagy!!!
2014. márc. 15. 21:56
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy földönkívüli vagy, melyik fajhoz tartozol? Reptoid, krixkraxi vagy lumbulábi?

Szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D

2014. márc. 15. 22:34
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

bírom az ilyen kérdéseket, hogy " lehet , hogy ez meg az vagyok?"

szerintem te antiszociális, vagy szociopata vagy...ennyi!

2014. márc. 15. 22:39
 14/33 anonim válasza:
Lehetséges.. :/
2014. márc. 15. 23:10
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Egyszerűen csak antiszociális vagy. Az embereket én is primitívnek gondolom(mivel azok is), de én em Übermenschnek vagy ET-nek képzelem magam, hanem egyszerűen csak egy normális embernek, aki ráébrtedt az emberiség(és így az önnönön) ostobaságára. Az viszont, hogy képzelt emberekkel beszélgetsz, már klinikai eset. A megoldás az, ha öt napon belül meglátogatsz egy pszichiátert, mielőtt még az utcákon járkálva mesztelenül beszélgetnél a "társaiddal".
2014. márc. 16. 01:04
 16/33 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 15-össel. Már sok ilyet olvastam, hogy "földönkívüli vagyok?", meg ilyenek. Miért??? Miért lennél az? Ha az lennél, nem tudnál róla? Mert szerinted téged így leküldtek az ide a földre. Nem kérdezted meg édesanyádat, hogy nem véletlenül más szült meg téged és nem ő? Aztán csomagban odaadtak neki, hogy neveljen fel? Biztos kidobtak egy UFO-ból, és mikor leestél, amnéziát kaptál, és csá. Nem szeretem, ha valaki gyengeségeit mindenféle hülyeségekkel próbálja palástolni. Mert ennyi erővel én is földönkívüli vagyok, mert csak.
2014. márc. 16. 11:33
 17/33 anonim válasza:

Figyi, én is ilyen vagyok, naponta csodálkozom, hogy az embereknek öt ujja van, sminkelik magukat és képesek ölni olyan anyagokért,mint pl.:arany

Nem vagy földönkívüli, csak túlságosan is kívülről szemléled az eseményeket.

2014. márc. 16. 12:32
 18/33 anonim ***** válasza:

A hét számítását! Erre még én nem is gondoltam! De azé a kommentekből leszűrhető néhány dolog, és jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Azt hiszem, újra át kell gondolnom, hogy robbantsak e? Illetve, hogy mekkorát?

Aki hasonlókat tud és érez, kérem csatlakozzanak hozzám, mert ezek szerint nem szükséges mindenkit likvidálni, csak a birkákat!

2014. márc. 16. 13:06
 19/33 nemelfogult ***** válasza:

Nem, nem vagy földönkívüli, de egyre inkább egy alien vagy hibrid celebbé akarod feltornászni magad.

És amilyen kritikátlanok az emberek, ez még sikerülhet is.

De tudjuk, hogy te valójában Henriatta Nagy vagy, a.k.a, Darv, Aether Indra, Helena Walker és egyebek.

Majd a többiről megkérdezem AD-t, aki egyébként azt üzeni, hogy: "Ms.Nagy, we're still watching you, so, stop this nonsense, otherwise we have to terminate you. Sincerely AD"

2014. márc. 16. 13:32
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem ostoba aki ilyet kérdez, idióta barom unatkozik nincs mivel foglakozni
2014. márc. 16. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!