Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Lehet, hogy földönkívüli vagyok?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. Nem tudtam beilleszkedni hozzájuk sose, mindíg valami bárgyú emberi tulajdonság választott el bennsőséges kapcsolatok kialakulásától, ami az emberekben volt.

Régen, amikor a Greyek eltérítettek éjjel. Félálomban telepatikusan beszélgettem annak idején hosszasan földönkívüliekkel. Már ezeket a beszélgetéseket nem vagyok képes felidézni, azonban az megmaradt, hogy barátként, régi ismerősként beszélgettünk, sőt szinte már családtagként kezelt némelyik idegen.

Lehet, hogy valóban a lelkem magas szintű földönkívüli ? Miért vagyok itt? Mit keresek köztetek ? Sajnos, az emléktőrlés után képtelen vagyok felidézni, milyen rangot zőltöttem be az idegeneknél. Veled is volt ilyen?

2014. márc. 15. 19:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2014. márc. 15. 20:00
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván.
2014. márc. 15. 20:05
 3/33 anonim ***** válasza:
92%

"Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. "

Sheldon Cooper te vagy az?

2014. márc. 15. 20:06
 4/33 anonim válasza:
92%
Hù, ne tudd meg, velem is ez történt! Mindig is kirekesztettnek éreztem magam, aztán egy nap visszajöttek értem, és megvilágosodtam. Előjött az összes emlék. Elmagyarázták, hogy be vagyunk építve, az emberek szokásait tanulmányozzuk. A fejedben lévő mikocsip közvetít nekik mindent. Kapcsolatba lépni velük csak úgy tudsz, ha hajnali 3 kor egy lámpával az égre rajzolsz egy kört, majd eljársz egy népi táncot, miközben jódlizol. Bonyolult, de ha tényleg ufo vagy képes vagy rá. Sok sikert!
2014. márc. 15. 20:25
 5/33 anonim ***** válasza:
70%

4-es válaszoló.

Hát én szakadtam azon amit írtál!:D

2014. márc. 15. 20:30
 6/33 anonim ***** válasza:
3%

A lelked így is úgy is földön kívüli mert nem lehet más!

Másé is az... :)))))

Ha meg nem tudsz beilleszkedni az pszichés probléma lesz. Akár UFO vagy akár nem ! :DDDDD

2014. márc. 15. 20:33
 7/33 anonim ***** válasza:
Jön a szombat este.
2014. márc. 15. 21:11
 8/33 anonim ***** válasza:
4 es ment a pacsi.
2014. márc. 15. 21:13
 9/33 anonim ***** válasza:
Az bizony ,és ez egy jó kérdés: Miért vagyok itt? Mit keresek köztetek ? Miért nem Bubó doktor előtt.
2014. márc. 15. 21:39
 10/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy földönkívüli csak ơstoba.
2014. márc. 15. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!