Lehet, hogy földönkívüli vagyok?
Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. Nem tudtam beilleszkedni hozzájuk sose, mindíg valami bárgyú emberi tulajdonság választott el bennsőséges kapcsolatok kialakulásától, ami az emberekben volt.
Régen, amikor a Greyek eltérítettek éjjel. Félálomban telepatikusan beszélgettem annak idején hosszasan földönkívüliekkel. Már ezeket a beszélgetéseket nem vagyok képes felidézni, azonban az megmaradt, hogy barátként, régi ismerősként beszélgettünk, sőt szinte már családtagként kezelt némelyik idegen.
Lehet, hogy valóban a lelkem magas szintű földönkívüli ? Miért vagyok itt? Mit keresek köztetek ? Sajnos, az emléktőrlés után képtelen vagyok felidézni, milyen rangot zőltöttem be az idegeneknél. Veled is volt ilyen?
"Gyerekkorom óta furcsán tekintettem az emberekre, pirmitívek és logikátlan, alacsony értelmi gondolkodásúaknak találtam őket. "
Sheldon Cooper te vagy az?
4-es válaszoló.
Hát én szakadtam azon amit írtál!:D
A lelked így is úgy is földön kívüli mert nem lehet más!
Másé is az... :)))))
Ha meg nem tudsz beilleszkedni az pszichés probléma lesz. Akár UFO vagy akár nem ! :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!