Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A kis szürkék lehet a delfinek...

A kis szürkék lehet a delfinek a jövőből?

Figyelt kérdés

A delfinek igen okosak, beszélgetnek egymással, még neveket is adnak egymásnak, feladatokat végeznek el csoportosan, családosan élnek. Képesek együtt működni az emberrel is.

Lehet, hogy a jövőben egyszer csak kimásznak a szárazföldre? Ehez persze majd az evolúció során karokat és lábakat kell növeszteniük. De a farokuszony fölöslegessé fog válni így majd eltűnik róluk.

Ha továbbfejlődnek lehet ők maguk lesznek a szürkék, akik most látogatnak minket a jövőből?

A delfinek okosak, azt tisztáztuk. A színűk szintén szürke, szürkés akár az idegeneket írják le. A szemük fekete akárcsak a szürkéké. A fülük egy kis "pont", akárcsak a szürkéké. Szinte minden passzol ha elképzeljük ahogy továbbfejlődnek.

Nem mellesleg az sem csoda, hogy a szemük óriásira nőtt a koponyájukkal együtt.

Egy tudományos hír szerint x idő után az emberek koponyatérfogata is megnő a szemükkel együtt. Szinte mangafigura kinézetünk lesz.

[link]

És nem csak mangafigurára hasonlítanánk mi is így, hanem a nagy szemű és nagyfejű szürkékre is.

A test vékonysága is könnyen magyarázható: a fizikai munka megszűnik, mindent gépek végeznek majd el.

Na mi a véleményetek?

2014. febr. 11. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Én úgy tudtam, hogy egerek, akik a Földet egy óriási szuperszámítógépnek építették.
2014. febr. 11. 19:26
 2/22 A kérdező kommentje:
Nyald meg a herémet, komoly választ kérek, ha nem is értesz egyet. Te troll.
2014. febr. 11. 19:32
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem megborotvált medvék...
2014. febr. 11. 19:35
 4/22 anonim ***** válasza:
72%
Amit írtam az legalább igaz egy könyvben.
2014. febr. 11. 19:40
 5/22 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam már azon, hogy a szürkéknek valamilyen cetfélék lehetnek az őseik. Elképzelhető hogy így van.

De az is lehet, hogy ők emberek a jövőből.

2014. febr. 11. 19:48
 6/22 anonim ***** válasza:
Hiába játszod itt a sértődöttet kérdező, a te elméleted is kábé annyira komoly és valószerű, mint bobtomé (Addams bácsié). Szóval szerintem nyugodtan nyalogathatod te is bobtom heréjét, ha már ez ennyire bejön neked.
2014. febr. 11. 19:49
 7/22 anonim válasza:

Lehet, h okosak, de h a vízből nem fognak kijönni az 100%, ahhoz elég durván át kellene alakulniuk.

Másrészt ha ki is jönnek lehet úgy megváltozik minden, h nem is így néznének ki.

2014. febr. 11. 19:58
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi 5-ös.

6-os, akkor nem kell ide jönni, ha csak beszólni tudsz.

Értelmes emberektől értelmes hozzászólást várok.

Nem valami ovodás szintű beszólást gyermeteglelkűektől.

Ha szerinted nem értelmes a kérdés, akkor fejtsd ki hosszasan biológiáról, evolúcióról és genetikáról stb. beszélve és cáfold meg a linket is ( ami megjelent tudományos lapokban, de most direkt magyarul origóról linkeltem).

Ha meg a témakör hülyeség nem kell idetolni a képed. Köszi.

2014. febr. 11. 20:00
 9/22 anonim ***** válasza:

Most őszintén emberek, kérdezzetek meg egy 90 éves embert, hogy eltudta volna e képzelni 15 évesen a mai technológia bármely jelentősebb elemét... a válasz egyértelműen nem lesz... utánna olvassatol el egy Verne Gyula könyvet mennyit mindent “megjosólt“ amit az átlagember nem tudott elképzelni ?! ilyen alapon akár igaza is lehet a kérdezőnek! és már most van elmélet az időútazásra valamint aki a jártas az evulócióban az is láthat ebben realizmust..

bár véleményem szerint ez maximum egy jó fantasy regénynek tud alapot adni másra nem jó az elmélet :) mindenesetre legyünk jóban a delfinekkel :)

2014. febr. 11. 20:00
 10/22 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ez így valóban vicces, egy B kategóriás filmben jó, de egyébként....

Ehhez év milliók kellenek.

Az viszont nem lesz, mert ha így folytatja az ember hamarosan vége a Földnek, legalábbis év milliók múlva mi biztos nem leszünk már a Földön.

Elég könnyen kihalhat egy faj vagy közösség, ott vannak a dinoszauruszok...

2014. febr. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!