A kis szürkék lehet a delfinek a jövőből?
A delfinek igen okosak, beszélgetnek egymással, még neveket is adnak egymásnak, feladatokat végeznek el csoportosan, családosan élnek. Képesek együtt működni az emberrel is.
Lehet, hogy a jövőben egyszer csak kimásznak a szárazföldre? Ehez persze majd az evolúció során karokat és lábakat kell növeszteniük. De a farokuszony fölöslegessé fog válni így majd eltűnik róluk.
Ha továbbfejlődnek lehet ők maguk lesznek a szürkék, akik most látogatnak minket a jövőből?
A delfinek okosak, azt tisztáztuk. A színűk szintén szürke, szürkés akár az idegeneket írják le. A szemük fekete akárcsak a szürkéké. A fülük egy kis "pont", akárcsak a szürkéké. Szinte minden passzol ha elképzeljük ahogy továbbfejlődnek.
Nem mellesleg az sem csoda, hogy a szemük óriásira nőtt a koponyájukkal együtt.
Egy tudományos hír szerint x idő után az emberek koponyatérfogata is megnő a szemükkel együtt. Szinte mangafigura kinézetünk lesz.
És nem csak mangafigurára hasonlítanánk mi is így, hanem a nagy szemű és nagyfejű szürkékre is.
A test vékonysága is könnyen magyarázható: a fizikai munka megszűnik, mindent gépek végeznek majd el.
Na mi a véleményetek?
"6-os, akkor nem kell ide jönni, ha csak beszólni tudsz. "
Na figyu. Kérdezted, hogy mi a véleményünk a teóriádról. Bobtom leírta a véleményét, erre beszóltál neki. Neked miért szabad, és másnak nem? Nam vagy egy kissé öntelt? Tudod, amilyen az adjonisten... Szóval ne kapd fel a vizet, ez járt neked viszonzásul.
Másrészt, én is csak kifejtettem a véleményem. Sajnálom ha nem tetszik, nem kötelező elolvasni.
Egyébként ha esetleg nem jöttél volna rá Bobtom válaszából vagy az én válaszomból, akkor segítek kicsit: mindkettőnknek az a véleménye, hogy valószerűtlen a feltételezésed.
Egyrészt nincsenek kis szürkék, másrészt az időutazás csak a jövő felé lehetséges, a múlt irányába nem. Legfeljebb a fantasztikus regényekben. Eleve az, hogy idő, csak a mi absztrakciónk. Ami elmúlt, az elmúlt, azon semmiféle módon változtatni már nem lehetséges.
De még ha feltételezzük is hogy a delfinek lennének a kis szürkék, és még vissza is tudnának jönni a jövőből, kötve hiszem, hogy szemet hunynának afelett, amit a kerge japánok művelnek mostani őseikkel minden évben... Szóval az egész feltételezésed nemhogy abszurd és nemlétező dolgokra épít, de még logikátlan is.
Végszóként pedig engedelmeddel elnézést kérek a nevedben is szegény delfinektől, hogy ilyet agyamentséget feltételezel róluk...
Kérdező! Az itt felbukkanó emberek nagy része nem hisz az "idegenekben"
Am régre vissza menőleg jegyeznek fel folyamatosan vízből
felbukkanó ufokat! S, a mai tudás szerint,a vízből kinyert energia
a jövő nagy felfedezése!
Szerintem elképzelhatő, hogy valamelyest közük van valami vízi fajhoz.
Véleményem szerint, inkább azt tartanám valószínűnek, hogy
több fajból nyertek ki dns t. S, abból befolyásólhatták tulajdonságaikat.
Kb egyet tudok érteni az előttem lévőkkel.
Az evolúció nem egyik napról a másikra történik, az időutazás se olyan egyszerű és az se egy hülye gondolat, h ha feltalálják akkor valszeg nagyon nem is fognak beavatkozni.
Inkább már akkor az lehet, h egy másik bolygón alakultak ki, ahol nagyobb a gravitáció és emiatt nem nőnek nagyra.
Szerintem az ember is elhagyja majd a Földet aztán ki tudja h alakul, igazából ha elkezdik a beépíteni a chipeket meg a többi ketyerét(tehát ugye már a vakoknak lassan készül a műszem, ami nagyobb felbontást meg nagyobb zoomot fog engedni nekik, mint a original emberi szem) attól nem nőni fog a szem meg az agy térfogata, hanem stagnálni vagy csökkeni, hiszen lesz más, ami ellátja.
Ugye a pénz diktál, el kell adni a cuccokat, szal inkább ez a hihetőbb!
Ez mind igaz! De szerintem egyáltalán nem csak a pénz diktál!
El butit minket s irányíthatóbbak leszünk a mostaninál is.
Mert hát ugye a tudadlanság sebezhetővé tesz bennünket!
" Tudod, amilyen az adjonisten... Szóval ne kapd fel a vizet, ez járt neked viszonzásul. "
Csakhogy az "adjon isten" jelen esetben nem én, hanem Bobton volt, mivel ok nélkül nem szólok be senkinek.
"Másrészt, én is csak kifejtettem a véleményem. Sajnálom ha nem tetszik, nem kötelező elolvasni. "
Értelmes felnőtt módjára is kilehet fejteni, nem pedig úgy mint egy visszamaradott.
"Egyrészt nincsenek kis szürkék"
Csak tudnám akkor minek válaszolsz itt a kategóriába. Jah és SZERINTED nincsenek. Nem pedig tutira nincsenek.
"másrészt az időutazás csak a jövő felé lehetséges, a múlt irányába nem"
Ezt vitasd meg az olyan fizikusokkal akik szerint lehetséges.
"Ami elmúlt, az elmúlt, azon semmiféle módon változtatni már nem lehetséges. "
Lehet valami alternatív idővonal alakul ki ott, ahol beleavatkoznak egy fontosabb eseménybe. Ugyanúgy, mintha te visszamennél és megölnéd Hitlert. Akkor lehet a saját idődbe vissza se tudnál térni mert megszűnt.
Ha azt mondod hogy talán csak a jövőbe lehetséges, de a mútlba nem, akkor ilyen alapon a jövőbe sem, mert a jövő az ottaniaknak a "jelen", míg valakinek a múlt.
A többi értelmes kommentelőnek köszönöm. Nem is írtam, hogy ez csak 100 év alatt következne be. Rengeteg időbe telhet. A cikk is az ember változására húszezer évet saccol. Pedig mi is már mióta így nézünk ki.
"Csakhogy az "adjon isten" jelen esetben nem én, hanem Bobton volt, mivel ok nélkül nem szólok be senkinek. "
Bobtom teljesen korrektül, minden sértés nélkül leírta a véleményét a kérdéseddel kapcsolatban. Erre Te hozzáfogtál sértegetni őt. Nem tudom, milyen okot fedeztél fel a válaszában, ami a sértegetésére sarkallt téged.
"Értelmes felnőtt módjára is kilehet fejteni, nem pedig úgy mint egy visszamaradott. "
Értelmes felnőtt módjára is lehetett volna reagálnod Bobtom válaszára, nem úgy mint egy idegbeteg.
"Csak tudnám akkor minek válaszolsz itt a kategóriába. Jah és SZERINTED nincsenek. Nem pedig tutira nincsenek. "
Bizonyítsd be hogy vannak, aztán beszélhetünk a többiről.
"Ezt vitasd meg az olyan fizikusokkal akik szerint lehetséges. "
Ok, mutass be egy ilyennek.
"Ugyanúgy, mintha te visszamennél és megölnéd Hitlert. Akkor lehet a saját idődbe vissza se tudnál térni mert megszűnt."
Megszűnt a "saját időd", vagyis a jövő, ahol születni fogsz? :D Ebbe szerintem nem gondoltál bele kellőképpen :)
"Ha azt mondod hogy talán csak a jövőbe lehetséges, de a mútlba nem, akkor ilyen alapon a jövőbe sem, mert a jövő az ottaniaknak a "jelen", míg valakinek a múlt. "
De nem a jövőben vagyunk, hanem a jelenben. A jövőbelieknek a mi jelenünk nem megközelíthető, természetesen. Attól ők még a jövő felé tudnak utazni, mint ahogyan mi is.
Akkor vízbül veszi ki a kisszürkét a Fograssi Árrpi.
üdv, Dr. Szefó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!