Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Sokat gondolkodtam szerintetek...

Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?

Figyelt kérdés
Szóval sokat gondolkodtam azon, hogy mi állhatnak az UFO háttérben és arra a következtetésre jutottam, hogy az UFÓkat földönkívüli robotok irányítják hiszen gondoljuk csak bele a tudós kollégák is egy általunk irányított robotot küldtek a Marsra igazam? van vagy igazam van? tudom mit gondoltok, hogy miért vagyok ilyen intelligens? a csillagharcosi gének tehetnek róla jah, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogy hogyan jutnak el. A-pontból G-pontba téridő hajlítással hát igen ezek a kis szürkék tudják a módját velünk ellentétben nyilvánvalóan ezek a kisméretű járművek nem képesek a téridő hajlításra emiatt gondolok arra, hogy a földtől nem messze van egy anyahajó, amely már birtokában van eme nemes technológiának azt kéne megkeresni mit a véleményetek?
2014. febr. 18. 18:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat #20 te is egy kis falszopó troll vagy, aki nem tudd válaszolni csak kötekedni még arra sem vagy méltatott, hogy választ adjak a kérdésedre légyszíves viselkedj.
2014. febr. 20. 17:13
 22/28 anonim ***** válasza:
#13: Kösz az elismerést, de még mindig csak egy normál felhasználó vagyok :D Moderátorokat maximum levélváltásból ismerek, bizonyos felhasználók(pl. TN) letiltásának/törlésének okából. Nem vagyok se főszerkesztő, se moderátor, se üzemeltető. Bár régebb óta tag vagyok, de azért nem az elejétől vagyok regisztrálva. Nem áll érdekemben, hogy sokan látogassák az oldalt. Az első helyet a toplistán, részben más válaszainak értékelésével, részben pedig válaszadással értem el. Az egészhez annyi kell, hogy nézel sok kérdést, válaszolsz rájuk, és fel- vagy lepontozod a többi választ. Kész. De a toplista csak annyit mutat, hogy ki mennyire aktív.
2014. febr. 20. 18:08
 23/28 anonim ***** válasza:

"#13: Kösz az elismeré ... mennyire aktív."

Nem értem az embereket! Az idő a legdrágább a világon, mégis baromságokra fecsérlik!

Persze, ha érdekem fűződne hozzá én is így vélekednék!

Csak a tapasztalat mutat mást! Már jóideje ágyhoz vagyok kötve, egyetlen szórakozásom az internet, de még sincs annyi időm, hogy ebbe a pontozásos(dedós) játékba beleavatkozzak!

Különben is, itt ezen az oldalon semmin sem szabad megsértődni, "névtelen" és ettől kezdve csak a felhasználói szabályzat a mérvadó! Annak ellenére már többször olvastam olyan szavakat, melyeket nekem nem lehet használni, pedig nem ártó szándékkal akartam leírni.

2014. febr. 21. 13:19
 24/28 anonim ***** válasza:

"#15 Én földön vagyok csak annyi az egész, hogy kedvenc témaköröm ez nem a földönkívüliek miatt, hanem azért, mert nagy rajongója vagyok a csillagászatnak a parajelenségeknek én sokkal jobban szeretek nézni egy természet filmet, mint akármelyik akció filmet vagy szuper mozit."

Erre csak azt tudom mondani, hogy a parajelenségek kizárólag csak a filmipar termékei, és erről nem folytatok vitát senkivel!

Értelmes kérdésedre Én értelmes választ írtam priviben, de te még csak érdeklődést sem mutattál! Ebből azt a következtetést vontam le, hogy te is egy elvakult látó vagy, aki ha valami értelemszerű dologgal találkozik, inkább kikerüli, mintsem elgondolkozna rajta hogy mi az igazság!

2014. febr. 21. 13:30
 25/28 A kérdező kommentje:
#24 De én nem kaptam meg a privátot azt sem tudom miről beszélsz? én egyáltalán nem vagyok látó engem érdekel a téma. De nem vagyok elvakult csak szívesen olvasók erről ez viszont nem azt jelenti, hogy valóban el is hiszem biztos te is nézel fantasy vagy horror filmeket ennek ellenére nem hiszed, hogy maga a film valós lenne csak érdekesnek találod engem ugyanilyen szinten érdekel az ezotéria.
2014. febr. 21. 13:53
 26/28 anonim ***** válasza:

#23: Köszönöm, de van elég fölös időm, amit azzal töltök ki, amivel szeretném. Bár gyk-n néha felmegyek egy-két órát. Nem élek itt. Emellett meg aktív életet élek. Van rendes munkám, el szoktam járni közösségekbe, és rendszeresen ismerek meg új embereket.

Egyébként látom, hogy még mindig nem érted. ÉN NEM VAGYOK A GYK ADMINJA! Semmi közöm hozzá!SEMMI!

ÉS meglepődve látom a százalékszámod. Lehet hogy te nem ismered, de egy-két évvel ezelőtt volt gyk-n egy felhasználó, akit mindenki csak 51%-osnak hívott a százaléka miatt(Thank you, Captain Oblivious!). Azóta persze már csak 46%-os, és nem aktív, de mégis vicces egybeesés a kettőtök százaléka.

névte2en

2014. febr. 21. 17:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha bejelentkeztél az oldalra,bal oldalon a kategóriák felett megjelenik egy téglalap "Saját menü" címmel. Alatta a neved , az alatt "Üzeneteid" Ha ez színesen jelenik meg, akkor valaki írt privát üzenetet. Kattincs rá és olvasd el őket! Lehet, te tényleg annyira új vagy, hogy elkerülte figyelmedet! Főleg, ha telóról zongorázol az ciki lehet!

2014. febr. 21. 20:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Ja... és ha válaszolsz valaki üzijére, feltétlenül másold át a kapott üzenetet, vagy egy részét abba amelyiket te fogod írni. Külömben nem tudni, hogy mire érkezett a válasz!Ez az üzenő, nem képes rendszerezni a leveleket, amit te küldesz elsőként, az névtelen helyre megy. Amit visszakapsz az már névvel van ellátva.Ezt sokan nem tudják!
2014. febr. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!