Sokat gondolkodtam szerintetek is igazam van?
"#13: Kösz az elismeré ... mennyire aktív."
Nem értem az embereket! Az idő a legdrágább a világon, mégis baromságokra fecsérlik!
Persze, ha érdekem fűződne hozzá én is így vélekednék!
Csak a tapasztalat mutat mást! Már jóideje ágyhoz vagyok kötve, egyetlen szórakozásom az internet, de még sincs annyi időm, hogy ebbe a pontozásos(dedós) játékba beleavatkozzak!
Különben is, itt ezen az oldalon semmin sem szabad megsértődni, "névtelen" és ettől kezdve csak a felhasználói szabályzat a mérvadó! Annak ellenére már többször olvastam olyan szavakat, melyeket nekem nem lehet használni, pedig nem ártó szándékkal akartam leírni.
"#15 Én földön vagyok csak annyi az egész, hogy kedvenc témaköröm ez nem a földönkívüliek miatt, hanem azért, mert nagy rajongója vagyok a csillagászatnak a parajelenségeknek én sokkal jobban szeretek nézni egy természet filmet, mint akármelyik akció filmet vagy szuper mozit."
Erre csak azt tudom mondani, hogy a parajelenségek kizárólag csak a filmipar termékei, és erről nem folytatok vitát senkivel!
Értelmes kérdésedre Én értelmes választ írtam priviben, de te még csak érdeklődést sem mutattál! Ebből azt a következtetést vontam le, hogy te is egy elvakult látó vagy, aki ha valami értelemszerű dologgal találkozik, inkább kikerüli, mintsem elgondolkozna rajta hogy mi az igazság!
#23: Köszönöm, de van elég fölös időm, amit azzal töltök ki, amivel szeretném. Bár gyk-n néha felmegyek egy-két órát. Nem élek itt. Emellett meg aktív életet élek. Van rendes munkám, el szoktam járni közösségekbe, és rendszeresen ismerek meg új embereket.
Egyébként látom, hogy még mindig nem érted. ÉN NEM VAGYOK A GYK ADMINJA! Semmi közöm hozzá!SEMMI!
ÉS meglepődve látom a százalékszámod. Lehet hogy te nem ismered, de egy-két évvel ezelőtt volt gyk-n egy felhasználó, akit mindenki csak 51%-osnak hívott a százaléka miatt(Thank you, Captain Oblivious!). Azóta persze már csak 46%-os, és nem aktív, de mégis vicces egybeesés a kettőtök százaléka.
névte2en
Kérdező!
Ha bejelentkeztél az oldalra,bal oldalon a kategóriák felett megjelenik egy téglalap "Saját menü" címmel. Alatta a neved , az alatt "Üzeneteid" Ha ez színesen jelenik meg, akkor valaki írt privát üzenetet. Kattincs rá és olvasd el őket! Lehet, te tényleg annyira új vagy, hogy elkerülte figyelmedet! Főleg, ha telóról zongorázol az ciki lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!