Meg idéztem egy démon. Szóval nem tudtam el uzni. és pár napja gondolkodtam. és lehett hogy a hasznomra is válna!?
A végén úgy is te fogsz szívni, akár hiszed akár nem..
Mellesleg az sem mindegy, hogy milyen illetőre akarod ráküldeni. Csak nem az exed-re, akivel szakítottatok, mert..? Vagy..?
Én nem játszadoznék ezzel, főleg nem úgy, hogy meg is idézted és még readásul vissza sem tudod küldeni, de mindezt úgy, hogy azt sem tudhatod, hogy neked mennyit vagy hogyan fog ártani. Ebbe belegondoltál már?
Hacsak nem segghülye démonról van szó, elő nem fogja dugni a füstös képét, mivel nem csak gondolkozni, de írni sem tudsz. Csak remélni tudom, hogy a "démon" nem fog neked segíteni, mert akkor egy elkeserítően ostoba egy szörnyike lehet. A helyedben az időm és az energiám játszadozások és utálkozás helyett nyelvtanórákra fordítanám, öregem.
Amúgy hogy idézted meg? Mesélj már egy kicsit!
A sok szkeptikus válasz után ideje, hogy komolyra fordítsuk a szót. A következő módszert kell alkalmazni:
Ha tudod, hol lakik az illető, menj a háza elé, majd ott egy rózsafüzérrel a kezedben járj el egy rituális fandabera-táncot. Ha nem ismered, guglizz rá.
Miután ez megtörtént, lopózz a házhoz, egy kis szentelt vízzel (kérsz előtte a templomból) locsold meg a kerti gazokat. Ez majd segít az égig érő paszuly kipusztításában, aminek a virága köztudottan távol tartja a démonokat.
Ezután már csak azt kell mondanod: démon, gyüjjé!
Nekem működött, a következményekért felelősséget nem vállalok.
Üdv: Yossarian513
Ui.: Tanulj meg írni!
"és pár napja gondolkodtam. és lehett hogy a hasznomra is válna!?"
Igen, a gondolkodás hasznodra válna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!