Meg idéztem egy démon. Szóval nem tudtam el uzni. és pár napja gondolkodtam. és lehett hogy a hasznomra is válna!?
Khm bocsánat de nem azt mondta, hogy ölni akar, hanem azt, hogy bosszút akar állni.
Mellesleg honnan tudjátok, hogy mennyire gonosz és alattomos az a démon???
egy szellemet megidézni és nem visszaküldeni nem kis felelőtlenség... bár gondolom te igazán szeretnéd, ha kapnál egy rossz karmát... és végigkísértene örökké... viszont ha megölöd tudnod kell, hogy rád emlékezni fog... és lehet az ő kísértete fog téged megölni!
amugy szép napot:D
10:27 köszönöm a válaszodat:)
ti szkeptikus emberek minden f.....ságokba bele kel utnötök az orotokat? Nem lehete az hogy egy picitt most le szálnátok rólam? Azt csinálok amit én akarok értitek....ezaz én életem.....a gyengébek kedvéért:D
Hát én tisztában vagyok a következményekel....Csak már nagyon arra lenék kíváncsi hogyan is kuldjem rá......és nekem ne mondogasonak ojanokat hogy menyek pszhihológushoz.....nekem nem kell el menem hanem annak aki ezt írta....hogyis magyarázam nektek mindenki magából indul ki.....és aki hisz benne hisz aki nem az meg nem én nem fogok senkinek rimánkodni hogy ez létezik az létezik.....aza fő hogy én hiszek a létezésukben és ez nem beteges dolog szerintem....meg ne a hejes írást nézétek hanem azt hogy ez a kérdés miről szól:D......hagyuk nektek nem fogok magyarázkodni.....esetleg annak fogok magyarázkozni aki ért ezekhez....és van az ijen dolgokhoz tapasztalatta......köszönöm a normális válaszokat:)
14:10
köszönöm a válaszodat....látom szeretc mások hallát kíváni...de figyelj én ő vele nem vagyok egy nemis leszek soha érted....míg nem ismersz engem adig ezt ne feltétteleze rólam ezt senki....csak azt kap amit meg érdemel....és engem nem érdekel senki....szóval más szavára nem nagyon adok...csak azt szeretném meg tudni...hogyan kuldjem rá az ég szerelmére.....csak enyit kérek
Kedves Kérdezö!
Szerintem egy démontól nem igen jó valamit kérni,mert miután megkapta amit akart nem fog neked segíteni,és,ha mégis,démonoknak nem túl jó tartozni.De ez csak egy vélemény,tegyed amit jónak látsz!
Mind a helyesírásod, mind a démonokban való hited az értelmi szintedet tükrözi.
Csak remélni tudom, hogy ez leginkább a korod miatt van és pár év múlva kinövöd, habár van egy erős gyanúm, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!