Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meg idéztem egy démon. Szóval...

Meg idéztem egy démon. Szóval nem tudtam el uzni. és pár napja gondolkodtam. és lehett hogy a hasznomra is válna!?

Figyelt kérdés
Van egy ilettő aki nagyon sokk fájdalmat okozott az életmemben......próbáltam neki minden fajta módon ártani de nem sikerult sajnos.....és már én nemis ojan régg meg idéztem egy démont de nem sikerult vissza kuldenem de nemis próbálkoztam vele....de nembaj azt szeretném meg tudni hogyan lehett egy démont egy bizonyos személyre kuldeni szó szerint hogy ne engem cseszegesen hanem őt....mert meg érdemli.....Kérem szépen a SZKEPTIKUS EMBEREKET HOGY MOST NE IRJONAK NEKEM SEMIT.....én csak anak a válaszát várom aki tényleg tujda enek a kérdésnek a válaszát és a módját hogy is tudnám rá kuldeni
2011. jún. 19. 20:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
légy szkeptikus és akk ne félj am mi az h anyjával szórakozzon? kis csicska gyerek vagy állítom, aki csak itt neten tud pattogni. kis öreg én úgy megnevelnélek h 200 démont is rám küldhetnél... mert kis sz-rrágó vagy ne pattog ne magyarázzz tedd már túl magad a dolgon ne a múlttal foglalkozz hanem a jelen és jövőddel... meg mit félsz? ha??? terrorizál vagy mi? a helyett h megvernéd itt hülyéskedsz -.-... igen más ha te vagy a démonod öli meg mert a démont nem bizonyítják... és mia van ha a kedves démonod olyan nyomokat hagy ami rád mutat akár megölöd akár nem ???
2011. jún. 30. 14:13
 42/44 anonim ***** válasza:
64%
hagy döntse már el mindenki hogy miben hisz.A ráknak kell ezért lenézni??? akkor nem kell olvasni ezeket a kérdéseket és kész
2011. júl. 4. 00:03
 43/44 A kérdező kommentje:

00:03

Igen énis így gondoltam mindenki hagy döntse el miben hisz......Meg amugyis nem érdekel egyesek huje szavai mert már csak hányok tőluk....teccik teccik ha meg nem akor nem enyi!!!!

Foglalkozon mindenki saját magával ahejett hogy másokat le szólna....amihez vékép nem ért.....és nemis hisz benunk

2011. júl. 4. 10:28
 44/44 anonim válasza:
de hülye vagy ... ne szórakozz a feketemágiával.téged fog megszállni elöbb vagy utobb.ahoz,hogy árts valakinek be kell lépned a csoportban amit nem ajánlok neked . elűzni meg keresztel tudod.rakj kereszteket a falra ha nem segít beszélj egy pappal
2011. nov. 30. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!